סתם חשבתי לשתף...

Invisible Boy

New member
בקשר לג'סטין...

הוא גורם לדיונים עליו, הוא רוצה צומי, הוא מקבל. בקשר לכריסטינה, אין לי מושג, אני לא מדבר עלייה, ולא מתכוון לדבר עלייה. [אני מתכוון דברים רעים] אבל בואו נעזוב את זה. מזה לא מתאים עכשיו ריבים או דיונים שהיו פה כבר יותר מדי פעם.

אני לא מבינה, את המגינה הרשמית מטעמם?

בא לנו להעלות אותם, כי כיף לראות כמה צומי בריטני מושכת ברבע שעה של הופעה [ = כל הצומי שהם לא משכו מאז תחילת הקאמבק שלהם]. יאללה כבר עם כל מעריצי כריסטינה שלא יכולים לסבול שהשם שלה מוזכר לרעה. זה פורום בריטני, והיא לא מזיזה לרובנו. בפורום כריסטינה אף אחד לא בא ונדחף כל פעם שאתם משמיצים את בריטני, נכון? אז בבקשה, תתגברו. לא כולנו סוגדים לקרקע שתחת רגליה.
ובאמת חבל על כל תגובה שתגרור פה ויכוח, כי אני סיימתי לדבר, ומה שמעבר פשוט יימחק.

DirrtyGirl

New member
זה לגמרי טבעי שאני אתעצבן

כי תכלס כמה אפשר לטחון מים?! בסדר. את יודעת מה, אין בעיה תדברו עליו ועל כריסטינה ועל אבריל ועל כל המי ומי כמה שאתם רוצים.. אבל אח"כ אל תתפלאי באמת שתצטרכי לחסום ולמחוק כי זה לא רק אני, יש פה עוד שמתעצבנים מזה שכל דיון צריך להזכיר עד כמה הם גרועים לא מצליחים ותלויים בבריטני. ואת האמת זה די מעצבן לשמוע את זה כל הזמן, כשכריסטינה בכלל לא מדברת על בריטני. ו
גם לך.

מי שזה נורא מעצבן אותו מוזמן לא להכנס לכאן..

אנחנו לא מצמידים לאף אחד אקדח לרקה. במיוחד אם אלו משתמשים שקופצים רק כשהאיידולים שלהם מוזכרים. :]

YugiBoy

New member
כן מה הבעיה??

כריסטינה אחלה זמרת. אבריל אחלה זמרת. ג'אסטין אחלה זמר. בריטני אחלה זמרת (:) לא צריך להשמיץ אף אחד... בטח כשאנחנו רואים הכל מבחוץ ולא מבפנים

xtina 4 ever

New member
חח מישהו?../images/Emo210.gif

אני לא מתכוונת להתעצבן וכו'. אין סיבה. אני רק מאחלת לך שיום אחד בהיר ייתפתחו לך סוף סוף העיניים, ותצליחי לראות גם את מה שאת לא רוצה לראות. אם היא לא הייתה מעניינת אף אחד, היא לא הייתה מוכרת 3 וחצי מליון. חשבת על זה? אולי היא התחילה בתור חיקוי לבריטני, אבל במהרה היא הוכיחה את עצמה, ולדעתי ולדעת רבים התעלתה על בריטני, שכיום היא גרושה עם שני ילדים וגרביוני רשת. אחלה מצב.

להתגרש היום זה כמו לקנות לחם במכולת

למה כולם עושים מזה סיפור כזה גדול?
ויקי כשזמרת בסדר גודל כמו של כריסטינה לא עוברת את ה4 מליון עותקים זה די מראה שכבר לאף אחד לא אכפת ממנה. הסיבה היחידה לכישלון שלה לדעתי זה הרעיון המטופש הוא הנסיון להחזיר את סגנון המוזיקה של שנות ה20-30 בזמן שמסביבה זמרים כמו נלי ג'סטין ריאנה ביונסה ואפילו הילארי דאף פורחים עם סגנון חדש שכל שיר חדש שלהם נהיה להיט יש לך מושג איך ההצלחה של כריסטינה הייתה עולה אם היו לה שירים כמו SAY IT RIGHT או IRRPLACEABLE באלבום?!! הקול של כריסטינה הוא חלום עבור כל מפיק וחבל שהיא לא קולטת את זה.

xtina 4 ever

New member
כן, יש בזה משהו.../images/Emo210.gif

כנראה המטרה שלה לא הייתה להצליח, אלא לעשות משהו שהיא באמת אוהבת. אני מאמינה שבאלבום הבא היא לא תחזור על הטעות הזאת.

WundeRKind

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי

Im Not Dead

New member
לגמרי ../images/Emo45.gif

ואם היא נכשלה אחר כך זה בגלל האלבום הגרוע שלה והתדמית המעפנה, בטח לא בגלל שהיא לא הזכירה את בריטני

אי אפשר לדבר על כריסטינה

מבלי להזכיר אותה בזמן עבר... את יודעת,היא לא יותר מדי בהווה

השיר הזה כ"כ דורש להיכנס לאיזה סרט

או פרק של האו.סי חח
בקשר לכריסטינה,דברי איתי ב2008 טוב?:)

Kryptonite

New member
קצת אוברייטד

בכלל היא איכזבה בבלדות באלבום החדש שלה, גם "אינוסנס" לא משהו. היו לה בלדות מדהימות באלבומים הקודמים שלה (Fall To Pieces, Tomorrow)

xtina 4 ever

New member
ברור.../images/Emo210.gif

היא כבר לא תוכל להתעלות על אלבום כמו "אנדר מיי סקין". החדש נחמד, אבל לא משתווה לקודם.

NoWords

New member
אה ובריטני בכלל לא משתמשת

בחשיפת הגוף שלה. לא.. טהורה ממש. היא הצטלמה בעירום בתקופת ההיריון- את זה שכחתם? ועכשיו היא נראית כמו שק זבל מהלך עם גרביונים קרועים, שורטס של... וכו'. והיא בכלל אמא! אף אחד לא היה רוצה אמא כמו בריטני. קווין יותר שפוי ממנה. וג'סטין לא חולה נפש, הוא פשוט משחק את המשחק הזה שנקרא פירסום. עלה לו לראש, זה לא אומר שהוא חולה נפש.. תסתכלו שנייה על בריטני מחוץ לעיניים הסובייקטיביות שלכם ותראו שבריטני במצב הכי גרוע. ובלי קשר לזה שאני אוהבת את כריסטינה- איך היא משתמשת בבריטני כדי להתפרסם? יש פה הרבה דברים שאתם נוטים לשכוח. כמו לדוגמא, כשבריטני ילדה את שני הילדים שלה- כריסטינה שלחה לה בכל לידה סלסלת מתנות וכו'. הן בקשר נטרלי לגמרי וגם ככה זה לא מה שעזר לה להיות מפורסמת, תאמין לי. (לא באתי להתנפל, אבל אני ממש לא מבינה את דרך החשיבה הזאת...)

Kryptonite

New member
טוב.

ואת ממש אובייקטיבית בנוגע לכריסטינה
נאה דורש, נאה מקיים. והלו, כריסטינה התפרסמה רק| בזכות בריטני. אם בריטני לא הייתה ממציאה את גל הטין פופ מחדש (וכן, מגיע לה כל הקרדיט בעולם שעל זה ומי שלא חושב ככה שיתקע לעצמו דיסקים של שר בתחת) אז אף אחד לא היה שומע על ג'סיקה כריסטינה וכו', שהתפרסמו רק בגלל שהיוו חיקויים מוצלחים שלה במידה זו או אחרת. מי בכלל ספר את כריסטינה כשהיא עשתה את רפלקשן וג'אסט בי פרי. מאז כל אייטם שלה (לחקות אותה עם בובת פלסטיק/ללכלך עליה בראיון/לרדת על בעלה מול כל אמריקה) עם בריטני זה פשוט פתטי. (גם קארי ראסל הייתה איתן במיקי מאוס קלאב ואני בספק אם כריסטינה שלחה לה מתנה כשהיא התחתנה) מצחיק איך שכל המעריצים של כל הזמרות (כריסטינה, אבריל, מדונה) קוראים בפורום וצצים איך שמזכירים משהו רע על הזמרת שלהם.

למעלה