סרטון של הימין

בהחלט והיא עושה את זה בהצלחה מרובה

אם אתה לא שם לב, כבר שנתיים יש פיגועים, שניים גם יש ממשלת ימין. למה אתה חושב שהמצב ישתפר אם הוא ישאר כמו שהוא? לפי מה שאני מבין, הרעיון שלך לשלום זה לשבור אותם. אבל אני מבטיח לך שזה לא ילך, אתה תראה, בסוף תקום מדינה פלסטינית אם תרצה בכך ואם לא, בדיוק כמו שקמה מדינת ישראל.

Deathatred

New member
בזמן האחרון רואים תוצאות

המלחמה היא ארוכה וקשה אבל בחודש חודשיים האחרונים כמות הפיגועים המוצלחים פחתה בהרבה. מדינה פלשתינית תוכל לקום רק שיסתיים הטרור. כל עוד הטרור שולט שם - מדינה לא תהיה שם - גם אם כל העולם ירצה. אפילו אם יאסר יכריז. המדינה שם פשוט לא תחזיק מעמיד ופשוט תהיה שם אנרכיה במקרה הטוב ויישות טרוריסטית "פתחלנד" שתארח את אל-קעידה וחיזבאללה. פעולות טרור כנגד ישראל משטחי "המדינה" הפלשתינית יאלצו את ישראל להיכנס לשם ולהכות ממש חזק (כמו ששריד ומצנע הבטיחו בזמנו - למרות שלא התכוונו לקיים) והמלחמה שתתרחש שם תסתום בעצם את הגולל על מדינה פלשתינית. מדינת ישראל, דאגה להקים מוסדות שלטון וציבור עוד בימי הבריטים ונלחמה בכל פלג שלא קיבל את מרות ההנהגה הנבחרת של היישוב היהודי. לכן, כאשר הבריטים ברחו מכאן, לישראל הייתה כבר התשתית הצבאית והארגונית לבניית מדינה. אצל הפלשתיניאים אין מוסדות שלטון שמתפקדים, הפרלמנט הוא סמלי בלבד והנהלים שם הם "רצח כדי להשיג את רצונך". ברש"פ יש מספר ארגוני טרור וכנופיות חמושות שעושוץ כרצונן ולא בוחלות בפלילים וברצח פלשתינים בנוסף לרצח היהודים המסורתי. הפלשתינים מעולם לא עשו צעד בכיוון של לבנות בפועל מדינה - ולרצוח יהודים זה בהחלט לא צעד בכיוון.

Deathatred

New member
הסכם שאין בו מנגנוני

אכיפה ובקרה נידון מראש לכשלון. הפלשתינאים הפרו את ההסכם עוד מההתחלה - ערפאת הבריח איתו נשק, הכוחות החמושים חומשו מעל ומעבר למה שהותר בהסכם, החלה הסתה רצחנית כנגד היהודים שפרס, ביילין, פונדק וחבריהם העלימו ממנה עין (וגם היום הם שותקים אל מול חינוך הילדים להפוך לפצצות). השיא היה שב 1996 כשפרס השמאלני היה בשלטון ערפאת גמל לו במתן רשות לחמאס לבצע סדרה של פיגועי תופת בתקווה שפרס יוותר מעבר למה שרבין היה מוכן. הפיגועים הנ"ל הביאו למהפך - הליכוד עלה במקום פרס שהפרטנר שלו לשלום בגד בו. אחרי סידרת הפיצוצים האלה האמון נפגע קשות וכעת אחרי האיתיפאדה האחרונה אפשר לומר שאמון כבר לא יהיה יותר. וביילין יהיר - "לא טעיתי" ולא מוכן לבדוק כלום במעשיו? האם הייתם נותנים לאדריכל שבנה גשר שהתמוטט עם מאות אנשים עליו לבנות עוד גשר למרות שהוא מצהיר שהוא היה בסדר ושהוא לא ישנה את שיטת בניית הגשרים שלו? ביילין ואוסלו נכשלו. אדרכילי ההסכם לא למדו מהכישלון והם גם לא מוכנים ללמוד. אני לא מתכוון להפקיד דברים חשובים כאלה בידיהם שנית.

אלושה

New member
לא ביילין האשם

האדם האשם הוא ראש הממשלה יצחק רבין זכרונו לברכה. שנכנע לאדם כמו שמעון פרס שלחץ עליו ללחוץ יד להסכם דמים זה שעד היום אין לי מושג איך שמעון פרס מעיז להראות את פניו ולהמשיך לכהן בכנסת אחרי שהוביל את עמינו למאות הרוגים ועוד העז להתמודד לנשיאות המדינה.. מה הוא רוצה פרס על זה שהוביל את ההסכם זה שמלווה אותנו עד היום לשפיכות דמים ולאבל במשפחות?! לא ולא הוא אדם שאמור לראות בכל קרבן של המאבק הזה כקרבן על ראשו באחריותו הבלעדית שמעון פרס תתביש!!

אלושה

New member
איזה שיתוף פעולה??

סוס ירוק ראית באורווה?? כך גם שיתוף פעולה של יאסר ערפאת!!

Alexco

New member
ביילין

הודה שהיו באוסלו טעויות. אבל הוא אומר שהדרך הייתה נכונה, ובזה הוא צודק.

אלושה

New member
אין דרך!

שמאל קיצוני זה יותר גרוע מימין קיצוני ודרך אגב כן יש שמאל קיצוני כמעט כל שמאל הוא קיצוני!! אז ביילין משתייך לשמאל שמאבד את המדינה בדרך זאת שהוא עובר על החוק על הדת ושופך דמים בקיצור כמו כל השמאל כולו!! שמאל..תתבישו.

Carl Freeborne

New member
למה הוא עובר על החוק ועל הדת?

אני מחכה להסברים מפורטים על אילה חוקים ועל אילו הלכות עבר?

הלכות?

עד כמה שאני יודע אנחנו עדיין לא חיים במדינת הלכה, זכותו של ביילין לעבור על כל הלכה שהוא רוצה (כל עוד הוא לא עובר באותו הזמן על איזשהו חוק).

Carl Freeborne

New member
מה התגובה הזו?

נכון, זכותו... אבל שאלתי את זה שאמר שהשמאל או ביילין עוברים על הלכות.. כי לא ידוע לי שהם עוברים על הלכות. אז אל תוותר ותגיד "נו טוב שיעברו על הלכות". כי הם לא עוברים על שום הלכה.

את זה שאלתי אתכם בשירשור אחר.

אז בגלל שזה כמעט בתחתית הדף תגידו לי בבקשה איך אפשר להבדיל מה זה הסתה ומה זה לא?

למעלה