סרטון של הימין

Alexco

New member
אתה משווה את כ"ך לגוש שלום../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

Deathatred

New member
לכן מפלגות הימין המתון

כמו המפד"ל והליכוד מתנערים ממנו ולכולם ברי שאין קשר בינם לבין כ"ך.

Alexco

New member
מפלגת של"י

בה היה חבר אורי אבנרי (מקים גוש שלום) התאחדה עם מפ"ם כמדומני, שהיא חלק ממרצ.... אין מה להתבייש בגוש שלום - היא תנועה לגטימית בהחלט.

לא אומר שום דבר...

עמדות מרצ וגוש שלום שונות לחלוטין. בשל"י היו חברים אחרים כמו פרופ´ ישיעו ליבוביץ ז"ל ואלוף במיל´ ד"ר מאיר פעיל (שד"א עד היום חבר מרצ), אשר עמדותיהם קרובות יותר לשל מרצ מאשר לשל אבנרי, מעבר לכך, עמדות אבנרי כיום שונות לחלוטין מעמדותיו לפני 20 שנה.

Alexco

New member
אבנרי נשאר עם אותן הנחות יסוד

זאת המציאות שהשתנתה. אורי אבנרי יותר רחוק ממני מדעותיו, אבל אני לא מבין למה יש צורך לעשות לו דה-לגיטימיציה - מבחינתי הוא גיבור של השמאל הישראלי.

הוא עשה לעצמו דה-לגיטימציה...

כאשר בשם תנועתו זה לגיטימי לרסס מכוניות של טייסי קרב, כאשר בשם תנועתו מותר לפרסם באתר שלה תעמולה של החמאס, כאשר הוא תוקף אין סוף את צה"ל וישראל אבל הרשות הפלשתינאית היא חבורת מלאכים תמימים לראייתו... (וכהוכחה דיונים ארוכים שנעשו עימו שבהם הוא לא היה מוכן לקבל שערפאת תומך בטרור...)

אלושה

New member
אבנרי גיבור פאלסטין

אורי אבנרי גיבור ראשי אירגוני הטרור האסלאמים! אם יש מישהו שנותן כח ולגיטמציה לאירגוני טרור רבים ולממשל הפלאסטיני [על פי חוק אויב מדינה ] זה אבנרי וחבריו הקיצוניים השמאלניים כל השמאל קיצוני!!

Deathatred

New member
כאשר אתה מזדהה כפעיל מרצ

ומדברר את גוש-שלום - אתה יוצר קשר.

איזה דברים נפלאים?

יש ארגון אנטי-ציוני אחד שאני יכול להגיד שעושה דברים נפלאים- ארגון תעאיוש שהוא ארגון הומניטרי נטו שעוזר לרעבים ללחם בצד השני של המפה. חוץ ממנו, אני לא מוצא שום דבר טוב להעריך בצד השמאלני-קיצוני של המפה. בטח שלא את גוש שלום. וזה לא בגלל שאני לא מעריך את אורי אבנרי- אני מאוד מעריך אותו, אבל לא מסכים עם דיעותיו וממש מתעב את הארגון המטופש שהוא הקים.

Alexco

New member
דוגמאות?

הפגנות שמאל, הסברה שמאלית לגורמים חיצונים, פעיליות הומניטריות בשטחים, עזרה לפלשתינאים במסיק הזיתים בזמן שחיילים ומתנחלים מפעילים נגדם אלימות!, ועוד ועוד.... לדף פעיליות גוש שלום יש לציין שאני לא חבר בגוש שלום או פעיל שם. לא הייתי באף פעילות שלהם. אבל אני רואה את התנועה כלגטימית לחלוטין! ובטח שלא "אנטישמית" כפי שנכתב על דפי פורום זה.

אלה דברים ´נהדרים´?

הפגנות גוש שלום- כן, זה בהחלט משפיע על הציבור הישראלי כשחמש מאות פעילי גוש שלום עושים צעדה על כביש צפונית לרמאללה. אפילו הפלשתינאים לא רואים אותם בצעדות האלה. הסברה שמאלית לגורמים חיצוניים- נהדר, בוא נסביר לעולם בצורה חד-צדדית ומגמתית על הסכסוך הישראלי-פלשתינאי. אפילו ההרצאות של ביבי בארה"ב עדיפות על מסע השקרים הזה. פעילות הומניטרית- להפריע לחיילי צה"ל במלחמתם בחמאס ברמאללה זו פעילות הומניטרית? עזרה לפלשתינאים במסיק הזיתים- זה דבר שאני מסוגל להעריך, אבל אין לגוש שלום בלעדיות עליו.

Deathatred

New member
אז בגלל שלפלשתיניאים אין צבא

מותר להם לרצוח אזרחים ללא חשבון? אתם כבר משגעים אותי בשמאל הקיצוני - מחפשים כל תירוץ להצדיק רצח יהודים, מפיצים תעמולה אנטישמית שקרית כנגד ישראל מבית היוצר של החמאס ואח"כ מתפלאים למה חושבים אתכם לבוגדים. התמונה הנ"ל הועלתה כבר בעבר והוכח שהיא זיוף - אז תפסיק עם עלילות הדם האנטישמיות שלך על הישראלים שכל מטרתן הן להצדיק טבח שיטתי בנו.

וד"א...

השמאל הרחוק זו אמירה נכונה יותר. קיצוני זה אומר שהוא על הקצה, בעוד שרחוק מדבר על כך שהוא רחוק מאיתנו. (כנ"ל לגבי ימין)

Deathatred

New member
ממני השמאל הזה רחוק

השאלה היא כמה הוא רחוק במרצ. ברור שאלה לא העמדות הרשמיות של המפלגה אבל השאלה היא מהו אחוז הפעילים/בעלי-השפעה במרצ שנושאים בדעות ובעמדות הללו (שהן מסוכנות)?

למעלה