סרטון של הימין

Alexco

New member
שוב -

השם אינדימדיה מגיע באינדיפנדט מדיה - תקשורת עצמאית - כל העיקרון שלהם הוא לתת במה לכולם. אולי יש כותבים אנטישמיים אבל האתר, מקימיו ועקרונותיו אין בהם אפילו טיפה אנטשימיות.

Deathatred

New member
גדעון ספירו הוא כותב טורים

מטעם האתר ומי שמשמש במה לתעמולה אנטישמית והסתה לרצח לא יכול לטעון לחפותו. מי שבונה אתר אחראי לתוכן שנמצא בתוכו, על אחת כמה וכמה שהאתר אינדמדיה מתיימר להציג חלק מהדברים כ"ידיעות חיות מהשטח". כאשר אתר אינדמדיה הפך למקום מפגש של אנטישמים, תומכי-טרור וניאו-נאצים מחו"ל - זה מעיד על האופי של האתר. חופש הביטוי לא נועד בשביל תעמולה נאצית והדרך של אינדימדיה לנסות להלבין כאלה דברים היא פתטתית ומגעילה. ושוב - תגיד תודה שאת תמונות ההסתה שבהן שרון מולבש במדי SS חסכתי מכם.

Deathatred

New member
תתבייש לך!

והצרה היא שבנוער מרצ יש לא מעט אנטישמים קטנים כמוך שעסוקים בלדברר את החמאס. אני חושב שמרצ צריכה לנפות משורותיה את כל האנטישמים והאנטי-ציוניים ששותפים למאבק להשמדת ישראל ועסוקים בהפצת עלילות דם על היהודים.

יש לך הוכחה שהדבר הזה לא קרה?

ולידיעתך אני ציוני. אני חושב שהדרך של מרצ היא נורא ציונית ואני מעדיף שלום וצמיחה מאשר שטחים כבושים.

Deathatred

New member
להעליל עלילות דם זה לא ציוני

לא הומני ולא מוסרי. התמונה הנ"ל היא של מחבל מתאבד שנתפס בירושלים והייתה עליו חגורת נפץ. המחבל ניסה להפעיל את החגורה ואז נורה בראשו. לאחר מכן, פרקו את החגורה ממנו. התמונות הנ"ל נערכו באופן מגמתי ונוספו כתוביות מטעות ע"י גורם אנטי-ישראלי ואנטי-ציוני מובהק - שסביר להניח שמקורו בארגוני הטרור הפלשתינים או הערביים. אז לטובתך, אל תאמין לאתרי התעמולה הפלשתינית, הם מלאים בשקרים מזוויעים. האם גם לשקר הבא אתה מאמין?

M0RPHEUS

New member
שקר וכזב עדות ממי שהיה שם

אני חייל במג"ב ירושלים ושאני אני רואה את זה אני לבי מתמלא צער ובושה עליכם אותם אנשים שחושבים עצמם נאורים אני אגיד לכם מלה אחת תתביישו ! כל זה קרה במחסום בירושלים אל-זעיים ביציאה אחרי הגבעה הצרפתית הפלוגה שלי שהיינו ממונים על הגזרה הזאת (בין השאר גם על הטרמפיאדה שם). האירוע החל אחרי שעצרנו רכב חשוד והוצא משם בחור בגיל ה-20 לחייו אחרי שסירב להענות לבקשתנו נאלצנו לעשות עליו חיפוש גופני כפוי שבמהלך חיפוש זה נתפסה עליו חגורת נפץ (שבצילום לא מראים אותה בכוונה)שאותה הוא ניסה לפוצץ באותה עת הזדמן לשם צלם חדשות זר שהתחיל לצלם את האירוע כשנודע על הימצאות החגורה עליו (לא חשבתם לעצמכם איך הוא ידע מה יקרה והתחיל לצלם??) כאשר הוא נכפת העצור החל להתפרע ולנסות לפוצץ את החגורה ע"י מתג הפעלה שהיה לו מחובר לגוף תןך כדי סיכון חייהם של עשרות אנשים מסביב בינהם חיילים ופלסטנאים אחרים במצב זה התקבלה הוראה לנטרל את המחבל בכל מחיר ושוטר נוסף שהיה במקום ירה בו בראשו. אנחנו זכינו להוכרה על מעשה זה שהציל ללא ספק את חייהם של אנשים אחרים

Deathatred

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo104.gif

כל הכבוד לך שאתה נלחם על האמת ואני מבטיח לך שנמשיך להילחם בשקרים ובדיסאינפורמציה של השמאל הקיצוני ונמשיך לתמוך בחיילי צבא הגנה לישראל ולוחמי מג"ב שעושים ימים כלילות כדי להגן עלינו.
עלה והצלח ויישר כוח ומאחל לך שתסיים את השירות בשלום...

תפסיקו להפיץ תעמולה שקרית!

התמונה הזו הלקוחה מאתר "גוש שלום" היא מעוותת לחלוטין. כבר ניתחנו אותה עשרות פעמים וברור לחלוטין כי מדובר בעיוות ע"י זווית הצילום הרובה אינו מכוון אל הילד.

כיאה לתנועת גוש שלום

החיבור האוטומטי שאנשים עושים בינה לבין מרצ פשוט מרתיח אותי לפעמים. אנחנו לא בני ברית לתנועה שמרססת כתובות נאצה על מכוניות של קצינים ומפרסמת שמות של טייסי חיל האוויר לציבור הרחב. פשוט לא.

Alexco

New member
גוש שלום עושים גם דברים נפלאים

אתם סתם משמיצים אותם

Deathatred

New member
וזה למה אנשים מחברים בין

מרצ לגוש-שלום. אני לרגע תוהה עם נעמן ואלקסו הם לא סוכנים של גוש-שלום שמנסים להשפיע על מרצ מבפנים להתקצן שמאלה אל עבר הפשיזם הפלשתיני שגוש-שלום תומך בו? בכל מקרה, גוש-שלום הם תנועה על סף הבוגדנות (ולפעמים גם חוצה אותה) ואיך שאורי אבנרי הודה בעצמו בראיון לרדיו "אפילו החמאס והג´יהאד האיסלאמי איתי."

Alexco

New member
אורי אבנרי

הוא אחד מהסמלים הגדולים ביותר של השמאל הישראלי (יחד עם רבין, אלוני וליבוביץ´), בנאדם מדהים שאני מעריך בצורה בלתי רגילה, ומהאנשים שהקימו את מדינת ישראל ומקדישים את חייהם לשמירה עליה !!! בניגוד לשרון שהוא בפוליטיקה רק בשביל הדילים והקומבינות.

Deathatred

New member
שכחת מילה אחת "היה"

בערבות ימיו השתבשה עליו דעתו והוא נהפך לפשיסט פלשתיני שמוקצה ע"י כל הציבור - כולל רוב מחנה השמאל.

אורי אבנרי וגוש שלום

הם לדעתי שניים נפרדים. אורי אבנרי הוא לוחם אמיתי, אדם שמעולם לא התפשר על דיעותיו, כמה שאיני מעריך אותן. הוא אדם שמעולם לא נקט באלימות ומעולם גם לא ינקוט. תנועת גוש שלום שהקים, לעומת זאת, היא תנועה קיצונית, תנועה שנוקטת באלימות ועוברת על החוק, תנועה מגמתית וחד צדדית, שגם גרמה לי לקצת הרהורים על ההערכה הרבה שיש לי אליו.

Deathatred

New member
איזה אלימות?

השחתת מכוניות. איומים על חיילים. אלימות כנגד כוחות צה"ל בשטחים. ונדליזם. הפצת תעמולה שקרית מזויפת ומסיתה.

אלושה

New member
מה???????????

אתה מדבר שטויות!!! כמה ששאנתי את דרכו של רבין לא שווה להזכיר את רבין ואבנרי באותה נשימה!! רבין נסחף על ידי פרס וקלינטון אבל זה לא הנקודה אבנרי מקדיש את חייו לשמירה על המדינה???!!! הידעת שאבנרי לא מוליד ילדים מתוך אידיאולוגיה?? זאת שמירה?? שלא נדבר על דעותיו על עמו שלו ועל דעותיו כלפי חבריו המחבלים שאותם הוא אוהב!

למעלה