סרטון של הימין

סליחה?!?!

תראה לי מקום אחד בו אני הצדקתי מעשי טבח! מקום אחד!!!!!!! מה שאמרתי זה שאתה עושה הכללות. אני אנטישמי? ממה אתה מסיק את זה? אידיוט!

למה לעזאזל החייל הזה יכול לכוון את

הרובה אם לא לילד הפלסטיני הזה?? לרגל של האשה המבוגרת בצד שמאל של התמונה?

כדי לבדוק האם הכוונת נקייה...

כדי שביום מן הימים שהוא באמת יצטרך להשתמש בה הוא יוכל להיות בטוח ששום דבר לא יפריע לו לכוון לעבר המחבל התורן?

באמת דבילי...

מה זאת אומרת?! אנשים עם משקפיים לא מנקים אותם פעם בכמה זמן ובודקים האם הם נקיים? האוויר מלא באבק, במיוחד כשאתה נמצא בשטחים שהם לא בנויים וחוליים בעיקרם.

Deathatred

New member
קצת חשיבה בקורתית להפעיל

ולא לבלוע כל שקר של החמאס. הידעת? ישראל מחלקת לילדים הפלשתינים סוכריות רדיואקטיביות כדי לגרום למות מסרטן.

הידעת? בקייטנות של תנועת הטרור כ"ך

מלמדים ילדים קטנים לרות ברובה. אל תתפלא לגבי מה שמלמדים ילדים פלסטינים כי בצד שלנו יש אותו דבר.

ההבדל הוא..

שאצלנו תנועת כ"ך הוצאה אל מחוץ לחוק, לחבריה אסור להתאגד, וכל פעיל שלה שיפגע בפלשתינאי יעמוד לדין.

Alexco

New member
באמת?

וזה למה לפני זמן לא רב צעדו כאלפיים אנשים, הכו פלשתינאים וחיילים, ונשאו דגל שחור ענק שעליו כתוב ´כ"ך´ ?

אל תהפוך אותו לשופר של השלטון...

גם אני סבור שמידת האכיפה של החוקים הללו היא נמוכה, וגם אני סבור שהמלחמה בפאשיזם יהודי בתוך ישראל אינה מספקת. אבל אל לנו ליצור איזון מזויף במקום שבו אין איזון - ואין איזון בין היד החופשית שהרשות הפלשתינאית נותנת לחמאס בשטחים לבין "היד החופשית" שנותנת ישראל לתנועת כ"ך. אפשר להחזיק בעמדות יוניות לגבי הסיכסוך הזה גם בלי ליצור איזון בין הצדדים.

Deathatred

New member
לגבי התמונה שלעיל פורט שהיא זיוף

לגבי דבריך שאין להם צבא - המשמעות הייתה ברורה: אין להם צבא - אסור לנו לגעת בהם - מותר להם לעשות מה שהם רוצים. ובכך יש הצדקה של טבח בנו. מי שאוסר על הנתקף להגן על עצמו הריהו מצדיק את התקיפה כנגדו.

לא נכון

אני אמרתי לא רק שאין להם צבא אלא שהם אפילו לא רוב העם הפלסטיני, הכוונה שלי הייתה שאלה לא ארגונים רשמיים כמו צבא, אלא מחתרות. ומה זה "אסור לנו לגעת בהם"?! אין לך שום זכות להתלונן אם אתה תומך בכיבוש, קודם כל צריך לצאת מהשטחים. לא בתקווה שבעקבות זה יגיע שלום, אלא פשוט בגלל שאלה שטחים ששייכים להם. רק אחרי שניתן להם את מה שמגיע להם נוכל לדבר איתם על שלום.

Deathatred

New member
הנוכחות בשטחים היא בטחונית

כזכור לך, בקמפ-דיוויד הוצא לפלשתינים פינוי שטחים בהסדר ונם סירבו. כל עוד יש טרור שיוצא מהשטחים, ישראל צריכה להילחם בו במקום דגירתו.

למעלה