סרטון אימון של בת 10

bizhar

New member
טעות לוגית חביבי!

מכיר ווינגצ'ון ומכיר בלט ולכן יכול להגיד שזה יותר קרוב לבלט מאשר לווינגצ'ון. עד כאן בסדר? לא מכיר ג'ט קון דו ולכן לא יכול להגיד אם זה זה או שזה לא זה..
יש מבין?

nage

New member
למי קראת טעות לוגית../images/Emo46.gif למי...

אני עדיין לא מבין איך אתה יכול להגיד ש X יותר קרוב ל Y מאשר ל Z על סמך הכרות עם Z ו Y ומבלי להכיר את X

bizhar

New member
להגיד אני יכול...עובדה! אמרתי! ../images/Emo3.gif

אמרתי שמה שמוצג (X) דומה יותר ל Y מאשר ל Z על סמך צפייה בקטע בלבד ולא ע"ס היכרות. Y משמש כמטאפורה בלבד הבאה לחדד את אי הדמיון המובהק בין X ל Z . כך שאני מדבר על תפוזים ואתה על תפוחים. לגבי לוגיקה, כל עוד DELETE ישן אני בצד הבטוח.

nage

New member
כל זה מאוד יפה אבל

אם אתה מעלה את כל אחד בריבוע מחבר את התוצאות ומוציא שרש מהסכום הנ"ל, מה תקבל
עיסה אחת גדולה וטעימה

bennyTKD

New member
אופס, ברח לי הדרקון...

הלינק באמת כבר לא עובד, אבל הכוונה היתה להקלטה של: Dragon, not lizard. I don't do that tongue thing בני

nage

New member
בני זה לא דרקון אמיתי שם

זה סרט מצויר
הדרקונים האמיתיים חוסלו כולם ע"י אבירים עקב חיבתם הרבה לנסיכות

bennyTKD

New member
מה פתאום ../images/Emo12.gif

כל הדרקונים חוסלו על ידי אבירים? לא ראיתה את SHREK? כן, גם שם יש אביר שמציל נסיכה, וגם שם יש דרקון, והאביר לא הורג אותו! תיכף תגיד לי ש- SHREK זה גם סרט מצוייר...
בני

nage

New member
יום כיפור אחד...

ילדה בת ארבע הכריחה אותי לראות שרק בדיבוב לעברית 17 פעם רצוף... המסקנה שלי היא ששרק זה בכלל לא סרט זוהי מזימה של השב"כ שנועדה לשבור נחקרים קשוחים במיוחד

bennyTKD

New member
ילדה בת 4?!

תיכף ימחקו לך את ההודעה - זה לא חוקי להתעסק עם ילדות בנות 4...

nage

New member
עשתה לי בי"ס אתה לא מאמין

וחוץ מזה ידה בת 4 לא ובת 10 כן?????????????? צביעות!!!!!!!!!!!!!

bennyTKD

New member
אתה לא יודע כמה אתה קרוב למציאות...

אני מתחיל לחשוב שאולי אתה מכיר אותי אישית... אם תכיר את wifeTKD תבין שלהגיד "ילדה בת 10" זה לא כל כך רחוק מהמציאות... (אבל כל החברים שלי מה-זה-מקנאים-בי!) בני

nage

New member
אני בכלל דיברתי על הילדה בסרטון

אבל מאחר והפללת את עצמך אני מבקש למחוק את כל השירשור הזה ולחסום את כל המשתתפים בו

bennyTKD

New member
אז אני הולך להתלונן בפורום משוב...

שים לב ש- INSTR לא רואה עם הילדה בת ה- 10 סרטים, אלא רק נותן לה להכות אותו (אם כי שרים בפרלמנט הבריטי בטח רואים גם בזה הנאה מינית...)

nage

New member
תעזוב אותך מהבריטים...

הם חבורה של מגעילים, ראית את התכנית בערוץ 8 על החוליגנים? זה אומנות לחימה כמו שצריך (חזקה ויעילה כמו שהפקידו ולה טמבל אוהב). בקשר לאינסטר זה נראה מאוד חשוד, אני יודע דבר או שניים על החבר'ה האלה שנותנים לילדות להרביץ להם, אישתי התחתנה עם אחד כזה, גם כן טיפוס
.

bennyTKD

New member
אין ערוץ 8 ב- YES ואין טמבל בפורום

אם אתה עוקב אחרי הפורום אתה צריך לזכור שאין לי כבלים אלא YES...אז אין לי מושג על איזה תוכנית דיברת. ואם אתה עוקב אחרי הפורום אז ברור לך שההפקידו-ולה-טמבל שכותב פה הוא חיקוי עלוב (ומן הסתם הוא אחד מחברי הפורום הותיקים שמשעמם לו). אין, לא היה, ולא יהיה כמו אסף-הפקידו המקורי. כל החקיינים שלו די עלובים, גם לא מצחיקים וגם לא יודעים לחקות את סגנון הכתיבה שלו. סתם להציף את הפורום ב- 20 הודעות ריקות זה לא מצחיק. בני

למעלה