סרטון אימון של בת 10 כל הערה תתקבל בברכה.
א אוֹריארד New member 23/12/03 #3 ../images/Emo13.gif סתם... וברצינות...../images/Emo26.gif רק כדאי להבהיר לה שבמקרה שהיא נקלעת למצוקה - תמיד הטכניקה הקלאסית של לרוץ מהר ולצרוח עדיפה.... לפעמים הבטחון העצמי של אדם גורם לו להלחם במקרים שהוא יכול היה להימלט מהמקום. במקרה של ילדה בת 10 התופעה הזו יכולה להיות קטלנית...
../images/Emo13.gif סתם... וברצינות...../images/Emo26.gif רק כדאי להבהיר לה שבמקרה שהיא נקלעת למצוקה - תמיד הטכניקה הקלאסית של לרוץ מהר ולצרוח עדיפה.... לפעמים הבטחון העצמי של אדם גורם לו להלחם במקרים שהוא יכול היה להימלט מהמקום. במקרה של ילדה בת 10 התופעה הזו יכולה להיות קטלנית...
B bizhar New member 23/12/03 #4 מתוקה, מה יש להגיד? גם לי יש דרדס כזה בבית... רק כדאי לשים גם לה מגיני רגליים.
ד דרור דרור New member 23/12/03 #6 לא הייתי רוצה להתקל בה לשתות תה - כן, ללכת מכות - לא. בתוכניות בטלויזיה על שאולין, והר וודנג, מראים ילדים מרשימים מאוד, מדהימים ביכולות שלהם. היא מרשימה.
לא הייתי רוצה להתקל בה לשתות תה - כן, ללכת מכות - לא. בתוכניות בטלויזיה על שאולין, והר וודנג, מראים ילדים מרשימים מאוד, מדהימים ביכולות שלהם. היא מרשימה.
B bennyTKD New member 24/12/03 #17 אתה בטוח ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני דווקא מכיר אחד... בני
B bizhar New member 24/12/03 #19 לי כתוב The page does not exist נראה לי שהם אכלו את הדף. אז יש. לא מכיר ג'ט קון דו אבל זה יותר קרוב לבלט מאשר לווינגצ'ון.
לי כתוב The page does not exist נראה לי שהם אכלו את הדף. אז יש. לא מכיר ג'ט קון דו אבל זה יותר קרוב לבלט מאשר לווינגצ'ון.