סקר!

לאכול אותם זה גם התעללות.

כי בשביל שתאכלי אותם מתעללים בהם אז, את ממש סותרת את עצמך. את נגד משהו שאת עושה בעצמך.

fireyes

New member
יש לי משהו להגיד...

אולי את צודקת מה שאת אומרת והכל..אבל בסך הכל זה דיון בפורום,את לא יכולה להטיף לנו על זה שאנחנו אוכלים בשר.. כל איש וההנאות שלו או השקפת העולם שלו..

2eye

New member
:)

האם אתם צמחוניים\טבעוניים? הייתי צמחוני, עד לא מזמן, למשך 4 שנים....
אם כן, למה?\אם לא, למה? הייתי, כי הפריע לי לאכול חיות, ובהדרגה זה הפסיק להפריע, אז חזרתי לאכול בשר...
נמקו פרטו הסבירו חפרו כרצונכם! D: אין מה :)

Retama

New member
:)

האם אתם צמחוניים\טבעוניים? צמחונית, ואם הייתי מסוגלת אז הייתי גם טבעונית אם כן, למה?\אם לא, למה? כי בכלל לא נראה לי הגיוני ומוסרי לאכול בע"ח נמקו פרטו הסבירו חפרו כרצונכם! D:

crazysapir

New member
חוץ מזה זה לא בריא כ"כ לקחת כדורים במקום ו

לאכול בשר זה כן בריא

MushrooMush

New member
אני יסכם את זה

שכל אחד יכאל מה שטעים לו.. ותישדלו שיהיה בריא וזהו !! תודה וביי

Cause I Broken

New member
עונה../images/Emo168.gif

האם אתם צמחוניים\טבעוניים? לא. אם כן, למה?\אם לא, למה? כי אני אוהבת לאכול בשר.טעים לי. נמקו פרטו הסבירו חפרו כרצונכם! D:

עונה לעצמי וזה.

האם אתם צמחוניים\טבעוניים? צמחונית:). אם כן, למה?\אם לא, למה? בגלל שלדעתי לא אמורים לאכול יצור חי, לקחו לו את החיים(ואין לאף אחד זכות לעשות את זה לכל חיה ובן אדם ובכלל.) בשביל שאני אהנה והוא ישב לי בצלחת, לאכול גופה והכל. מתעללים בהם בצורה שלא תאמן בכלל בכל המקומות שמפתמים ומגדלים אותם רק בשביל שלכם יהיה קצת טעים.. אנחנו לא בטבע ויש לנו כל כך הרבה מה לאכול שיהיה גם בריא(לפעמים יותר מבשר, לכו תדעו באיזו מחלה הפרה\תרנגול שאכלתם היה חולה, ובכל זאת גופה.) בשביל שלא נאכל חיות חסרות אונים, בקיצור אנחנו בעולם מודרני והגיע הזמן לשבור את שרשרת המזון המטופשת הזאת. זה לא פייר כלפי החיות, ותחשבו שזה היה הפוך. זהו מקווה שהסברתי ומיצתי את עצמי, ולא שכחתי כלום. וכמובן שזה לא מוסרי.

I R i T 94

New member
בשר זה רצח טעים! |ריר| ../images/Emo217.gif

נו, השורשים הדרום אמריקאים שלי משתלטים עליי. אם זה לא היה טעים, לא הייתי אוכלת. כי אני מאוד אוהבת חיות. אבל בשר זה טעים. אז זה רצח טעיםP: אבל אני לא מסוגלת לראות איך הורגים אותם.. אבל דרום אמריקאים יכולים להיות צמחוניים. למשל אבא שלי, הוא צמחוני(הכוונה לא אוכל חיות, כולל דגים) והוא גם דרום אמריקאי. אז לא כל דרום אמריקאי אוכל בשרP:

למעלה