סקר!

t0mi

New member
מה זה השטויות האלה?

גם בני האדם ימותו לבד מתישהו אז בואו נרצח אותם עכשיו כדי שלא יהיה צפיפות כמו שיש "יותר מדי חיות". נו באמתת

אספיר85

New member
תחליפים כימים זה הכי לא בריא שיש../images/Emo54.gif

כנה לגבי לקחת ויטמינים בכדורים. אני לא חושבת שהורגים חיות לפי הצרחנים. קודם הורגים, אח"כ שמים אותם בשוק, מי שקונה קונה, ומי שלא, מעביר הלאה למקומות אחרים או זורק אחרי שפג התוקף. אולי אותו מרכול או סופר שיבין שלא קונים הרבה יזמין פחות, אבל זה רק ייצור עודפים ויהרגו באותה כמות. בן אדם נועד לאכול בשר, ככה הגוף שלו בנוי ויש בבשר ויטמינים שהגוף צריך. תחליפים לא מעתיקים בדיוק ולא מספקים את אותה כמות ויטמינים שהגוף מקבל מהבשר, וכשאני אוכלת כנפיים או חזה אני לא רואה תרנגולת מעונה, אני רואה אוכל. כי ככה זה:\ ואל תשוו חיה לבן אדם. חיה לא "יודעת" שהיא הולכת למות. חיה לא "חושבת" שמגיע לה חיים. אתם לא תראו חיות עומדות ומפגינות בכיכר על חירותן. לחיות אין את הבינה(בינה זה חוכמה) להבין מה הן עושות, ולמה. אולי שימפנזה וכלב שהן חיום קצת יותר חכמות, אבל חוץ מזה, נו באמת. אז תשוו ותגידו "את לא היית רוצה למות בייסורים" כי זה ממש לא נכון.

fireyes

New member
אני נוטה להצדיק אותך משום מה...

אני הייתי צמחונית בעבר..וזה די קשה לי. מצד אחד אני לא רוצה לגוע בחיות,מצד שני זה פגיעה בעצמי..אולי לא פגיעה כמו שהם נפגעים,אבל אני מאוד בררנית באוכל,אז עד שיש משהו שאני אוכלת...

t0mi

New member
נכון שעדיין יהרגו חיות

אבל את תהיי שותפה לאותו רצח. זה כמו שתרצחי מישהו ותגידי "במילא הוא היה מת עוד שבועיים"

shaharrr53

New member
עונה.

האם אתם צמחוניים\טבעוניים? לא אם כן, למה?\אם לא, למה? כי בשר זה טעים נמקו פרטו הסבירו חפרו כרצונכם! D:

נוגעע

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo103.gif אבל זה עדיין רצח.

וזה אולי טעים, אבל לפעמים צריך לוותר על דברים.

cohenet91

New member
מה זה "צריך"?

מבחינתך צריך, מבחינתו לא. כל אחד והאידיאולוגיות שלו.

המ

האם אתם צמחוניים\טבעוניים? הייתי צמחונית, ואפילו חשבתי על להיות טבעונית. אבל בשר זה טעים. וטיבעונים אוכלים כול היום שקדים. ואני שונאת שקדים. אם כן, למה?\אם לא, למה? לא. כי בשר זה טעים מידי.

MushrooMush

New member
אני אל צימחונית אני אוכלת בשר

אבל לא מתה על זה.. אני חולהה חולה חולה חולה על שניצל תירס.. ואני מהת על הגבינות המסריחות הטעמות האלההה כמו של האנגליםםם איזה טעיםםםםם|ריר| זה כבר אמור לענות על הכל

נוגעע

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo103.gif צמחונות.

אני לא צמחונית ולא טבעונית אני רוצה להיות צמחונית אבל ההורים שלי לא מסכימים כ"כ :/ אני חושבת שרצח ואכילת חיה חסרת אונים זה מיותר כי א פ ש ר לחיות בלי זה. (ולא מזמן ראיתי פרה מתה וחשבתי 'זה מה שאני אוכלת !' והזדעזעתי.) כשאעזוב את הבית אהיה צמחונית.

רוצה לשכנע את ההורים להיות צמחונית?

אפשרי, ואני אישית בגלל הורים לא הייתי מסכימה לאכול בשר, זה הגוף שלי, ובכל זאת אם את כל כך מרחמת עליהם ולא רוצה לאכול בשר את יכולה, ואולי הם יכעסו אבל זה לא שווה את הפרה שתאכלי כי הם לא מסכימים. תני להם לקרוא את זה: http://www.anonymous.org.il/nut-parents.htm :).

mafakit

New member
בשר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo218.gif

האם אתם צמחוניים\טבעוניים? לאאאא אם כן, למה?\אם לא, למה? כי.. לא יודעת.. ככה זה שרשרת המזון.. אחד אוכל את השני.. אנחנו צריכים לאכול בשר.. וגם את הצמחים וכו'.. נמקו פרטו הסבירו חפרו כרצונכם! D:

t0mi

New member
די כבר עם שרשרת המזון!!!

זה כל כך מטופש!! טורפים אוכלים חיות כי זה מה שמרכיב את הגוף שלהם ובלעדי זה הם לא ישרדו. בני האדם כ=ן שורדים בלי בשר!!

למעלה