סקר!

t0mi

New member
מחלות?

מאמי, המחלה הכי ארוכה שלי הייתה 4 ימים של חום 38. ואני בטוחה שלך היה הרבה יותר או לפחות לאוכלי בשר אחרים. אני בריאה מאד והתוצאות של הבדיקות רפאויות שלי מראות תוצאות מצוינות

crazysapir

New member
חשבת על העובדה שאת רק בת 16..

אני לא כ"כ מבינה ,אני רק אומרת מה שהסבירו לי.... אני רק יודעת שעדיף לאכול בשר...

עונה

האם אתם צמחוניים\טבעוניים? בערך .. אני משתדלת לא לאכול בשר <בגלל זה אני אנמית> אם כן, למה?\אם לא, למה? כי אני לא אוהבת בשר .. ואני יודעת מה עשו לחיות בשביל שאני יאכל את החתיכת בשר הזאת וזה מגעיל אותי

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

האם אתם צמחוניים\טבעוניים? לא אם כן, למה?\אם לא, למה? לא בריא, וגם אם הייתי רוצה לא היו נותנים לי כי אני בתת משקל. חוץ מזה שבשר זה אחלה. נמקו פרטו הסבירו חפרו כרצונכם! D:

cohenet91

New member
טבעונות זה כ"כ מוזר

כאילו, מה כבר יש לטבעונים לאכול? אולי אני סתם בורה שלא יודעת כלום מחייה, ויש להם המון לאכול, אבל זה לא נשמע ככה- זה לא וזה לא וזה לא. ואם זה כן אז זה רק כי זה תחליף. גם כן.

I L O V E MCR

New member
אוכלים דשא:}../images/Emo129.gifחחח סתם

לדעתי יש הרבה דברים, פרות ירקות לחם גיבינה צהובה פיצה:} צ'יפס יש מלאא!! |אני לא צימחונית אבל אני יודעת שיש הרבה דברים שצימחונים יכולים לאכול|

היא שאלה על טבעונים וגבינה צהובה זה לא טבעוני

אבל באמת שלטבעונים יש כל כך הרבה מה לאכול, אנחנו בחיי היום-יום גם כשאנחנו לא טבעונים אוכלים כל כך הרבה דברים טבעוניים, ואפילו לא שמים לב, ואם מדברים על צמחונים, אז יש הרבה יותר דברים בלי בשר מאשר עם בשר.

יש הרבה הרבה מה לאכול,

אין לי כוח לכתוב את הכל אבל למשל אני אכתוב לך את הדברים שגם את אוכלת(אני משערת.), ירקות-מלפפון, עגבניה, כרוב, גזר, פלפל ועוד ועוד. ככה שזה המון כי יש מלא ירקות, וסלטים למינהם. קיטניות(לא בטוחה שהכל פה קיטניות)-אורז, עדשים, קינואה(יאמ! ואפילו יש בזה אומגה 3 מה שיש במוצרים מן החי), קוסקוס, שעועית, פול, חומוס, ועוד ועוד. פחממות-פסטה, תפו"א, בטטה, לחם, ועוד. יש לי עוד המון אבל אין לי כוח אולי בהזדמנות, וגם כמובן שיש את כל הדברים שיש בהם לפעמים ביצים או גבינה או בשר ששמים מרכיב אחר וזה יוצא לפעמים יותר טעים. בקיצור אל דאגה, יש להם המון מה לאכול.

אספיר85

New member
אני אגיד לך מה הם לא אוכלים../images/Emo54.gif

הם לא אוכלים מוצרי חלב, מוצרי בשר, כל דבר שעשוי מביצים, ועוד דברים כנראה.

צימחונית :)

אבל לא צימחונית רק בשביל שכל בני האדם יפסיקו לאכול בע"ח, כמובן שגם זה. אבל זה טוב לדעת שאני לא אכלתי, שאני לא תרמתי לסבל שלהם ושלא אני אשמה בזה. ואם אני לא הולכת להפגנות וכל זה בזה שאני הפסקתי לאכול בע"ח זאת הדרך שלי לעזור להם וכל אחד יעזור קצת במה שהוא יכול. אה וזה מאוד הזיק לי היה לי צניחה ברמת הברזל בגוף עשט לי בידקות דם כרגע אני לוקחת כדורים לא ככ נעימים. אבל אל תחשבו שזה ככה יש המווווון תחליפים לברזל אני לא אוהבת לאכול את הדברים האלה פשוט אז אני מעדיפה לקחת כדורים... :)

../images/Emo42.gif

ממ.. הייתי צמחונית מעט מאוד זמן, רק מטעמים אידיאולוגיים. כי בכל זאת אתה אוכל חיה, לפני זה זה היה משו חי שיכל לחיות את החיים שלו בשקט ושלווה P: וגם החומרים שהם מכניסים לחיות בגידול, כל הכימיקלים והצורה שהם מגדלים אותם, זה פשוט מגעיל. אבל זין! אני אוהבת בשר וזה אחד הדברים הכי טעימים בעולםםם!
חוץ מזה ראיתם דרום אמריקאית צמחונית? ;)

../images/Emo42.gifאהאה אני מתרגשת D: יש לי גמדהה ^^"

חחחחח באמת תמצאו כינויים! O:

אם תהיי צמחונית אני אראה;)

תהיי הראשונה! קדימה
, סתם ברור שיש כאלה. למרות שתמיד הבשר זה משהו שהם אוכלים הרבה.

../images/Emo42.gifחח כן, אוכלים הרבה מאוד.

אבל את יודעת. זה די קשה שאוכלים סביבך כל היום בשר ואת צמחונית D: וזה טעיםם!

במשפחה שלי כולם אוכלים בשר כל יום....

והרבה. וגם עושים הרבה "מנגל" עם דודים, או עם דודים תמיד יש המון בשר. אבל אמא שלי מבשלת לי כל הזמן דברים שהם לא בשר, ואם לא אני מבשלת לעצמי. :)

למעלה