סקר!

I R i T 94

New member
אני מכירה דרום אמריקאי צמחוניXD ../images/Emo217.gif

את דרום אמריקאית? O:

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifלא

ברגעים אלו אני מעדיפה לא להיות, גם לא מרשים לי, שאני אהיה גדולה בטוח אהיה. בכ"א, כל אוהבי הבע"ח- מוזמנים לקומונה 3126. :]

I L O V E MCR

New member
נראה לי שזה../images/Emo129.gif

שאנשים לא אוכלים מה שחיות מייצרות נגיד לא רוכלים פרה וגם לא חלב.

Shame in you

New member
אף אחד לא המציא

טבעוני מוגדר כמי שלא אוכל בשר, ביצים, וחלב (ולפני שיצעקו "אז מה הם אוכלים?????!!!!!!!!!!!!", אבהיר ואגיד שיש להם די הרבה תחליפים ותפריט מגוון.)

>>

האם אתם צמחוניים\טבעוניים? לא אם כן, למה?\אם לא, למה? כי לדעתי בשר זה משהו חשוב לגוף ולהתפתחות, עובדה שמי שצמחוני/טבעוני צריך לקחת כדורים ולעשות השלמות. ורק בגללם אני חושבת עכשיו פעמיים לפני שאני מכניסה את זה לפה כי אני מתחילה לחשוב על הסרטונים של החיות וזה באמת עצוב אבל אין מה לעשות צריך לאכול משהו:|

t0mi

New member
עונה

אני צימחונית למה? בגלל שבני אדם יכולים לחיות טוב מאד בלי בשר אז אני לא מבינה למה צריך לרצוח חיות תמימות שלא עשו כלום כדי שיהיה לך טעים בצלחת. וכל אלה שאומרים שזה שרשרת המזון וזה בריא וחשוב אז זה בולשיט אחד גדול כי אני צימחונית 6 וחצי שנים וחיה טוב מאד ואפילו סבתא רבא שלי שנפטרה בגיל 97 הייתה צימחונית כמעט 87 שנה. אז שלא תתחילו לי עם הזיבולי שכל, כי חיים מצוין גם בלי בשר. מי שאומר שזה שרשרת המזון וזה חשוב לגוף שלנו זה רק לתרץ לעצמו ולא להודות בזה שהוא אוכל בשר כי זה פשוט מאד טעים לו. אני יודעת שחפרתי, אבל לא אכפת לי

Shame in you

New member
צמחונית.

מקווה להטבען או לפחות להפוך למינימום את צריכת החלב והביצים שלי בעתיד. למה? כי אין לנו זכות לקחת חיים של מישהו אחר רק כי בא לנו לאכול אותו.

למעלה