סקר!

סקר! ../images/Emo39.gif../images/Emo203.gif../images/Emo210.gif

האם אתם צמחוניים\טבעוניים?
אם כן, למה?\אם לא, למה?
נמקו פרטו הסבירו חפרו כרצונכם! D:

../images/Emo203.gifצמחונית חצי טבעונית.

סתם לא אני רק צמחונית כי אני גם ככה לא אוכלת כלום כי אני נורא בררנית וכמעט כל האוכל שלי מורכב מגבינות, אם לא הכל. קיצור זה חשוב ואין לאף אחד זכות לקחת חיים של מישהו אחר כדי לשבוע. וכל מי שיגיד שזה הטבע בלה בלה... זה ממש לא. זה הכי שטויות שיש כי אנחנו לא בטבע. אני צמחונית 7 שנים ואני בריאה והכל בסדר ויש היום תחליפים וזה לא מסורי וזה שזה מקובל זה לא אומר שזה בסדר.

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

1.לא 2.כי אני לא רואה בזה שום צורך.נכון שזה כרוך ברצח של חיות וזה כן כואב לי,אבל זו שרשרת המזון,אלו החיים וחוץ מזה שאני לא רוצה להיות שדופה בלי B12 או משו כזה...אה ו...בשר זה טעים.. 3.כבר חפרתי מקודם,אבל אני אמשיך.. אני לא רואה בצמחונות משהו שמועיל לי,כי בסופו של דבר גם אם אי אוכל בשר,או לא. עדיין ימשיכו להרוג חיות בשביל זה... אני לא הסיבבה שבגללה הורגים את החיות.. וזהו

../images/Emo203.gifברור שאם לא תאכלי בשר יהרגו עדיין חיות

אבל כל צמחוני מציל 4,000 חיות, וככל שיהיו יותר צמחוניים יהרגו פחות חיות כי ככה זה עובד, אם אין הרבה קונים אז כל התעשייה תקטן וחיות שלא עשו כלום ינצלו. ככה שזה ממש טיעון לא נכון ואם כל אדם יגיד "טוב, אני רק אדם יחיד... מה אני כבר אשנה" אז לא נצליח לשנות שום דבר בחיים. כל מאבק מתחיל מבן אדם אחד. בקשר לבריאות, אני צמחונית המון שנים ואני בריאה ככה שאם אוכלים נכון זה ממש לא קשור לוויטמינים כי משלימים מדברים אחרים. בשר זה טעים, יכול מאד להיות אבל בשביל הכמה דקות של ההנאה לרצוח בעל חיים שמגיע לו זכות קיום בדיוק כמוך, לא חבל? (בעל חיים, לא בעל מוות...). וזאת לא שרשרת המזון כי אנחנו לא בטבע ולנו יש תחליפים.

אבל

כמובן שאם לא יהגרו את ה-4,000 חיות האלה, הם ימותו לבד. וחוץ מזה, מגדלים את החיות האלה למטרה הזאת. הם יודעים שיבוא יום ויהרגו אותם. אם לא יהרגו את החיות האלה, יהיו יותר מידי חיות. ואין מה לעשות עם יותר מידי פרות או כבשים או תרנגולות. ותמיד הם ימצאו את מותם במוות אכזרי. אל לא עדיף להנות מהם? כי הרי בכול אופן, בשביל לחיות את צריכה את כול השטויות שיש בבשר ובעוף. יש לי חברה שהיא צמחונית כול חייה והיא אנמית בצורה מטורפת ומתעלפת כול כמה ימים. למרו שהיא לוקחת כדורים ותחליפי חיות למיניהם.

../images/Emo203.gifיואאאאו על מה את מדברת?

גם אנחנו נמות לבד. מוות טבעי, לא ביסורים ולא ברצח. מגדלים אותם למטרה הזאת? וואלה, לא ידעתי שהחיות נוצרו כדי שנאכל אותם ונייסר אותן. ולא, לא עדייף להנות מהם. ולמה שימצאו את מותם במוות אכזרי? את הכלב שלך היית אוכלת? מה ההבדל? טוב זה לא קשור לצמחונות... אני (בפעם השלישית השרשור) צמחונית המון זמן ולא התעלפתי פעם אחת.

את אומרת דברים טיפשיים לחלוטין לדעתי....

"אם לא יהרגו את החיות האלה, יהיו יותר מידי חיות" שטויות פשוט, מה זה יותר מידי? בואי אני אגיד לך, שפה ובעולם יש צפיפות אוכלסין ובעיקרון יש יותר מידי בני אדם, אז מה נהרוג את כולם כי גם ככה יהיה יותר מידי? דבר שני, "בשביל לחיות את צריכה את כל השטויות שיש בבשר ועוף" שטויות שוב, זה לא נכון. יש שם דברים חיוניים לגוף זה נכון, אבל יש את אותם דברים במאכלים רבים אחרים, ממזמן, ואפילו בשר לפעמים לא כ"כ בריא לכי תדעי אם לפרה או לתרנגול שאת אוכלת היו מחלות בעבר... מה גם שהתעשייה הזאת לא הגיינית ואת אוכלת יצור חי אחר. דבר שלישי "לא עדיף להנות מהם?" לא. להנות בלאכול יצור שיכל לחיות? כולנו מתים בסופו של דבר, גם בני האדם, אז יאללה בואו נהרוג את כל בני האדם כי גם ככה הם ימותו ונאכל אותם. או נפשוט את עורם. לא עדיף להנות מהם? אולי הגזמתי פה בתאורים, אבל למה את צריכה להנות מלאכול יצור שמת בשביל שתהני כמה דקות?..

..

זה ממש לא נכון. כמובן שיש חיות שלא גודלו למטרה הזו. אבל את החייה שאת אוכל גידלו למטרה הזאת. גידלו אותה כדאי להרוג אותה בסף. כדאי שאנשים יאכלו אותה. כמובן שזה רצח. וכמובן שיש יותר מידי בני אדם. אבל היצור השולט בכדור הארץ זה האדם. ויש הרבה הבדל בין לאכול כלב לבין לאכול פרה. כי כלב לא גודל למטרה הזאת. והפרה כן. אין שום דרך שבה את יכולה לשנות את זה. לא משנה כה צימחוניים יהיו. תמיד יהרגו חיות.

.......

קודם כל אני לא אוכלת חיות.. ודבר שני, למה צריך לגדל פרות למטרה הזאת? את יודעת שאם רוב בני האדם לא יאכלו חיות, ולא יקנו בשר לא יהיה להם טעם לגדל אותם בשביל זה, ולהרוג אותם, ולמכור בשר כי לא יהיה להם רווח בזה. כל אחד יאמר שהוא לא יכול לשנות, ואם כולם כן יחליטו שהם יכולים לשנות ולא יאכלו בשר תהיה פה מהפכה. זה אפשרי. באמת.

לא אמרתי שזה לא אפשרי

זה פשוט אל הגיוני. כי בשביל זה, רוב בני הדאן כל כדור הארץ יצטרכו לא לאכול בשר. והרוש דווקא כן אוכלים בשר ואוהבים את זה. אחוז הצימחונים והטסעונים בעולם קטן מאחוז הגייז. הסיכוי שזה יקרה זה כמו שהדוסים והגייז יחיו בשלום ושיהיה שלום עולמי.

.....

"האחוז הצימוחנים והטבועניים בעולם קטן מאחוז הגייז" קודם כל מה הקשר? אל תכניסי את זה בכלל. :/ ודבר שני, נכון הרוב אוכלים בשר, זה אומר שאי אפשר לשנות את זה? אפשר לפחות שאחוז הרבה הרבה יותר גדול יהיה צמחוני וככה יהרגו פחות חיות לפי צריכת הבשר.

t0mi

New member
תני לי לחדש לך משהו

פרה לא נוצרה כדי להשביע את האדם!!

../images/Emo203.gifלמה, לדעתך, לא נותנים לפרות להתרבות

כרצונן ומפרידים בין הזכרים לנקבות? כדי שיהיה בשר יותר טוב, יותר שמן, יותר רווחי. זה לא חייב להיות ככה.

crazysapir

New member
אני אישית חושבת שכל דבר בעולם

הוא לא סתם, ואם יש לנו חיות וכזה, אז למה לא לאכול?

למעלה