סקר!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחוץ מזה

מה זה הזיוני שכל האלה של החרדים? למה מה בת"א אין חרדים? באילת אין חרדים? אנאעארף בכל מקום יש חרדים אנחנו מדינה יהודית ואין מה לעשות יש פה הרבה כאלה.. אז מה זה השטויות האלה? גם בת"א יש מבנים קדושים ובכל מקום אחר יש מבנים קדושים. אני לא מבינה אותם :| כולם צריכים לעמוד לפי הדרישות שלהם? ושלא תבינו לא נכון, יש חרדים שהם באמת אחלה והכל [אחים של אבא שלי חרדים] אבל אלה באמת קיצוניים ואני חושבת שזאת התנהגות מגעילה. אם הם מבטאים את הדעות שלהם בדרך של שריפת פחים או לאיודעת מה, הגייז רוצים לבטא את זה בדרך של מצעד, מה הבעיה שלהם? יום אחד וזה נגמר, מי ישמע זה יפריע להם לצאת לרחובות. הם יוכלו לעשות בדיוק מה שהם עושים כל יום. שיואו חפרתי XD

זה לא רק העניין של רוב חרדי בעיר,

זה מה שהעיר מסמלת. ונכון, החרדים שדקרו- הם חיות אדם. ברצינות. אבל- לא כולם כאלה, ובשביל לקבל כבוד, צריך גם לתת כבוד. לאיפה נעלמו כל הדיבורים על שלום וכבוד ואהבה? אפילו עם האחים שלנו אנחנו לא מסוגלים לחיות ביחד. /:

נגד.

נכון, שזה נשמע ממש פחדני ודוחף את העניין מתחת לשטיח, אבל קצת כבוד לא יזיק. והמצעד בבירה הוא בסה"כ סמלי. זה לא באמת משנה איפה הוא יתקיים, כל עוד זה לא איזה חור לא נודע. אפשר לעשות את המצעד באותה מידה בת"א, ברוח שהיא יותר מעבירה את המסר שהם רוצים [כמו שתוכנן לעשות בירושלים...]. לא יעזור להילחם בחרדים, וזה מטופש. אותם אנשים שדקרו במצעד הקודם, הוכיחו שלא מעניין אותם לדבר בתרבותיות. אז למה? זה גם לא עושה "שיווק" מי יודע מה לכל הקהילה/: חבל.

blur2

New member
קשה להחליט ../images/Emo163.gif../images/Emo34.gif

אם מטרות המצעד הן להראות לעם ישראל שההומואים לא שונים משאר האוכלוסיה - אין צורך לקיים את מצעד הגאווה. אם הקהילה רוצה להסביר את עצמה היא צריכה לעשות זאת בדרכים אחרים, של חינוך - להסביר בבתי ספר שיש אנשים שנמשכים לאנשים אחרים מאותו מין, וזה לא דבר רע, ולא צריך להתפס כדבר רע. כמובן שזה צריך להעשות בשיעורי חינוך מיני ולא במיוחד.. שוב, הדגש פה הוא להראות שההומואים והלסביות הם לא איזה חייזרים או מפלצות =) אם המטרה היא לחגוג את האהבה.. יש מצעדים אחרים שאפשר להצטרף אליהם. לא צריך משהו מיוחד. אם המטרה היא להלחם על זכויות ההומואים - אז כן, צריך לקיים את המצעד ולשים דגש איפה בדיוק יש אפליה וכיצד ניתן לתקן אותה. לגבי סוגיית ירושלים: לדעתי כן צריך לקיים את המצעד בירושלים (אם ירצו בכך..) ולו רק כדי להוכיח לנו ולעולם שאנחנו חיים במדינה דמוקרטית ולא מדינה חשוכה שבה רק הדת שולטת. ירושלים היא עיר, היא קדושה להרבה אנשים והיא מסמלת אמונה, ואני רוצה להאמין שגם תקווה. על הדתות השונות לאפשר למצעד להתקיים ולא להתערב בעצם קיומו, מכיוון שהתערבות שכזאת רק תיצור מתחים מיותרים ואף תוכל להוביל למקרי אלימות. לכן יש גם לבחור את מקום קיום המצעד בקפידה. זהו, זאת דעתי האישית...

../images/Emo42.gifנממ קראתי חלק ואני חושבת בדיוק כמו

דנטל.. ^^" ואנשים גם לקחו את זה יותר מידי קשה

MushrooMush

New member
נגד!!

המ יש להומואים להיתלהב וליצעוד בגוואה מיזה שהם הומואים ועוד בירושליים... ואתם יודעים מה אם הם לא היו עושים את כל הבלגן הזה בירושליםם אז זה היה בסדר שהם היו עושים בתל אביב ....אבל עכשיו על מה שהם עשו בירולשיםם... שילכו להיזדיין.... צריך להרוג אותם... הם חולי נפש... מה הקטע להציק ולהיתלהב... וליהיות חצי ערומים שכולם מיסביבך דייתים.. למה ליהות מגעיל.....

the new L

New member
בעד בירושלים, וכל הכבוד

למארגנים על כך שהם מתחשבים ברגשות החרדים ובוחרים לא לקיים את המצעד בעיר העתיקה למשל, אלא באיזורים חילוניים.

למעלה