סקר!

marik

New member
תודה לך נשמה על הדאגה

אבל אנחנו נשמור על בריאותנו בעצמנו. את לא רוצה פצועים - לכי לפורום דתיים וחרדים - ותרגיעי אותם... לכי תטפלי במופרעים, לא בשוחרי השלום והאהבה. ואנחנו לא גאוותנים! אנחנו גאים. יש הבדל עצום. אנחנו לא עושים דווקא! אנחנו עומדים על זכותנו הבסיסית להפגין ולדרוש. ותקראי את כל השרשור... אולי תביני יותר.

וואו .. להירגע .. אני קראתי הכול כבר ..

וכשאמרתי גאוותנים התכוונתי לגאים .. דה סיים .. לא התכוונתי לפגוע או משו .. ונכון אתם עומדים על זכויותיכם .. אבל למה שלא תעמדו על זה בת"א? כאילו בשביל מה בירושלים? לדעתי זה סתם מיותר לעשות את זה בירושלים .. ועם כל הכבוד .. אתם לא מכבדים את הדעות של הדתיים אז למה שהם יכבדו את שלכם? אני לא ילך להרגיע דתיים .. כי מה שהם רוצים זה לשמור על העיר שלהם כמו שהם יודעים .. נו יהדות .. תורה וכל זה .. אם אתם כל כך שוחרי שלום ואהבה .. למה אתם גורמים למלחמה? למה אתם לא מתחשבים גם בהם? והרגע שמעתי ברדיו שמצעד הגאווה יהיה בת"א .. אני חושבת שזה יותר טוב

marik

New member
גם בת"א

שבוע הבא בחיפה ובעוד שבועיים בי-ם! ותקראי את השרשור שוב ותביני כמה התחשבות יש בהם. אבל זה עניין של פשרות, לא כניעה מוחלטת. אנחנו התפשרנו בהמוןןןןןןןן.

אני לא צריכה לקרוא שרשור כדי להגיד את הדעה

שלי .. ואם באמת הייתם מתפשרים אז לא הייתם עושים להם את זה מול הפרצוף מתוך ידיעה שזה מעצבן ומתוך ידיעה שזה פוגע .. גם בהם <נפגעים נפשית> וגם בכם <נפגעים פיזית> .. ושוב אין לי בעיה עם הומואים או לסביות .. ויש לי חברים הומואים .. אבל עדיין זאת דעתי .. תחשבו על זה עוד פעם ..

marik

New member
את כן צריכה לקרוא את השרשור

כדי שאני לא יצטרך לכתוב מאה פעם את אותו דבר. על מה שכתבת פה - כבר הגיבו בשרשור ממקודם. אבל אני יענה לך שוב... רק מאהבה
אנחנו לא עושים להם את זה מול הפרצוף. אנחנו נמצאים באיזור חילוני לגמריי. אין שם קברים, אין עתיקות, אין שום כלום היסטורי. האיזור נמצא מרחקים מהאיזורים החרדים. כל המסלול שלנו הוא 700 מטר, ואורך 30 דקות עד שעה אחת בלבד! אנחנו כן התחשבנו בהם מספיק. שנה שעברה שהסכמנו לסגור את עצמנו, השנה שעשינו ביום חמישי, כדי לא להפריע בהכנות לשבת, התחייבנו שלא יהיה עירום ופרובוקציות מיניות, המסלול קוצר ונעשה באיזור הולם לאירוע. רק תחשבי איזה מסר את מעבירה לכל אותם הומואים שאת כל כך אוהבת, כשאת אומרת להם - אל תצעדו פה... לכו מפה.. פה לא רוצים אתכם. אח"כ מתפלאים למה בקרב בני הנוער הגאים - אחוז ההתאבדויות הוא הגבוה מכולם. אח"כ מתפלאים למה ילדים גאים נזרקים לרחובות ואין!! פשוט אין!! שום ארגון שיקלוט אותם ויתן להם בית. (בית דרור יכול לקלוט רק 10 בני נוער! זה הכל. ומי שראה את התוכנית בטלויזיה על בני הנוער של ת"א - מבין שהתופעה רק הולכת וגדלה. צריכת הסמים שלהם גדלה, הזנות מתפתחת ועוד). אח"כ מתפלאים שגדלים בננו חבר'ה, עם בעיות נפשיות רציניות... ששום טיפול לא יעזור להם. וזה רק בגלל הדכאון שהם מצויים בו. הדכאון שהם שרויים בו פשוט מכרסם בהם עד שהם נגמרים! אח"כ מתפלאים למה יש כל כך הרבה רציחות על רקע הומוסקסואלי בארץ. גם של בוגרים וגם של בני נוער. ולא רק רציחות, אלא אלימות ושנאה בכלל. תפסיקו להצית ולהלהיב את אש השנאה הזאת - ותתחילו להבין שמפה הכל מתחיל. ומותר לנו לצעוד איפה שאנחנו רוצים. ועל זה אנחנו נלחמים. וככל שיש יותר התנגדות - ככה נלחם חזק יותר! ככה זה במלחמות שרוצים לנצח בהם... מה לעשות?

crazysapir

New member
נגד ןסיבה מאוד מוצדקת בשביל כל ההומואים והלסב

אני בכלל לא בעד מצעד הגאווה(אין לי בכלל משו נגדם להיפך) אבל אם הם רוצים להראות שהם כמו כולם(שווים ולא שונים) אז להמ הם עושים מצעד לעזאזל הריי הם תמיד אומרים שהם כמו כולם... רקשלא תבינו לא נכון אני לא נגדם:))

marik

New member
אוווו הנה מישהו שמתחיל לדבר בהגיון

אז ככה... אנחנו כמו כולם. אנחנו בני אדם עם 5 אצבעות בכל יד ורגל. גם אנחנו עובדים, לומדים, משרתים בצבא, משלמים מיסים ועוד ועוד. אבל מצד שני אנחנו לא כמו כולם... לא באשמתנו... אלא באשמת המדינה שלנו. למה? כי אין לנו זכויות בכלל. אנחנו לא יכולים לקבל משכנתא. לא יכולים לאמץ ילדים. לא יכולים להפריש פנסיה לבני הזוג שלנו. לא יכולים להוריש להם צוואות. לא יכולים להתחתן (גם לא בחתונה אזרחית). לא זכאים לשום דבר שכל זוג סטרייטים זכאי לו. עכשיו אני שואל, מה ההבדל בין גבר וגבר או אישה ואישה, ובין גבר ואישה? למה גבר ואישה זה בסדר ומקבלים הכל, והגאים לא? ההסבר הוא דתי לחלוטין! אין שום הסבר רפואי או הגיוני. אז באיראן - שהיא מדינה במשטר דתי - זה מובן. לא מקובל, אבל מובן. (אפשר להבין למה שם זה כן עובד ככה). אבל בישראל?? ישראל המודרנית שמתיימרת להיות מדינה מתקדמת ומתוקנת? למה באירופה הומואים שווים לסטרייטים בכל מובן? יכולים להתחתן, להוריש, להלוות, לאמץ.. הכל! יש כמה מדינות בארה"ב, קנדה, אוסטרליה ועוד... למה שם זה ובארץ זה לא? אז בשביל לתקן את המצב, אנחנו יוצאים פעם בשנה, לרחובות, להפגנה שקטה ולא אלימה, כדי להראות את כוחנו במספרנו. להזכיר לממשלה שלנו שאנחנו כאן, עדיין ממתינים לשויון הזכויות שלנו, ושאנחנו הרבה יותר ממה שנדמה להם. עולים לכותרות במטרה אחת מובהקת - להביא לנו חזרה את הכבוד והזכויות שאין לנו. המצעד בירולשים הוא מצעד פוליטי נטו! אין לו שום אופי מסחרי ואין שום חברה מסחרית שמממנת אותו. הכל זה תרומות. הכל זה פוליטיקה בלבד. הכל זה אידיאולוגיה ועקרון. סבלנות וסובלנות. כבוד ושויון זכויות. מה שמגיע לך מגיע גם לי. אז נכון שאנחנו בני אדם כמו כולכם, אבל בדיוק ודווקא בגלל שאנחו כמו כולם - אנחנו צריכים לקבל כמו כולם, ואנחנו לא! אז כל עוד אנחנו לא - אנחנו נאבק. זה לא סותר את היותנו שווים לכולכם!

crazysapir

New member
תראה אני איתך בדבר הזה סבבה..אבל..למה

אתם עושים דווקא בירושלים, במקום של אנשים דתיים, שזה לא נח להם הריי אתם יכולים לעשות את זה במקום אחר..??

marik

New member
כי זאת עיר הבירה שלנו

העיר של כולנו. כי אנחנו לא צריכים לפחד ולהתקפל ולברוח לחורים נידחים ורחוקים. כי שם שומעים אותנו ורואים אותנו. ועצם קיום הדיון הזה - משרת רק את המטרה שלי!!! כל הבלאגאן שהדתיים והחרדים עושים - זה משרת רק את המטרות שלנו! וזה רק מראה לכולם, גם אם על דרך השלילה, עד כמה אנחנו מדוכאים וכמה עוד ארוכה הדרך שלנו. גם ברומא יש מצעד. והותיקן מתנגד... אז מה? עדיין הם צועדים! כמעט בכל עיר בירה בעולם יש מצעד... והכנסיות מתנגדות - אז? אני יכול להבין למה הם מתנגדים, אבל אני לא יכול להבין למה אי אפשר להתפשר על איזור חילוני, שאין בו שום קשר דתי, לא קברות לא עתיקות לא כלום!!! מרחק קצר של 700 מטרים, וכל הסיפור נגמר אחרי שעה! זה באמת לא מובן ולא ברור לי.... בבני ברק לא נעשה מצעד... שם אין איפה. שם גם לא מעניין. אל תשכחו שזאת הפגנה בסופו של דבר... והפגנה גם צריך לדעת איפה לעשות!

sweet shir

New member
בעד!

אני לא בעד שזה יהיה בשכונות של החרדיים, אבל אני כן בעד שזה יהיה שם. ירושלים היא עיר בין לאומית שקדושה לכולם, וההומוסקסואלים הם חלק מהעם. אני חושבת שאם זה חשוב להם שזה יהיה בעיר שקדושה להם, אז שיעשו את זה. לא חייבים לעשות את זה במקומות הקדושים, יש הרבה מקומות שאפשר והדתיים יכולים להתרחק משם בזמן המצעד אם זה פוגע בצנעה שלהם. אני חושבת שאם יעשו את זה המקום סגור אז זה ממש מאכזב ודפוק, ושעדיף כבר בת"א. זה ממש עצוב ללכת לפאקינג מצעד הגאווה, מקום שאתה אמור להתגאות במי שאתה, ותוקעים אותך בתור מקום מסוגר. .__. ובכלל, כל הקטע של החרדיים הקיצוניים שדוקרים אותם וקוראים להשמדתם, כדי שהם יזכרו טוב טוב בנאצים שרצחו את היהודים וההומוסקסואלים. X__X;

marik

New member
בדיוק...

עם כל הכסף שהם משקיעים על פשקאווילים ופרסום וארגון בלאגאנים - הם יכלו להשקיע את זה בארגון אירוע המוני משלהם באותו זמן שיאגד בתוכו את כל הציבור שלהם, וככה הם ימנעו מלהיתקל בנו. או שיפרסמו פשקאווילים שקוראים לאנשים שלהם להתרחק מה-700 מטר שלנו, לשעה אחת בודדת בשנה! אבל לא... למה לנהוג בהגיון? למה להיות הגיוני וחכם? יאללה בואו נדקור....

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif הם פועלים בברביות ואכזריות.. :/

אפילו המורה הדתייה שלי חושבת שאסור לוותר לחרדים, כי אז הם יחשבו שמגיע להם הכל.

גם אני דתייה.

[וזה לא "אפילו". רוב הדתיים, ולפחות מחצית מהחרדים הירושלמים לא תומכים בזה. טפשי להכליל.

sweet shir

New member
כה, שכחתי לציין שהמורה שלי פעם הייתה חרדייה

(חרדית? :O). התכוונתי לכתוב ושכחתי. ^__^

למעלה