סקר!

metrosexual

New member
בעד הנה הנימוק

זה כבר מזמן לא עניין של גייז זה הפך להיות עניין של חילוניים נגד החרדים! החרדים כבשו את ירושלים!והם חושבים שהעיר כולה שלהם! אבל שלא ישכחו שירושלים היא עיר הבירה של מדינת ישראל היהודית ודמוקרטית! הומואים ולסביות הם חלק מאוכלוסיית ישראל ואין להתעלם מהם! וכמו שיש הפגנות של מתנחלים,חרדים וכו'...לאף אחד לא צריך להפריע מצעד של גייז! ואם מדינת ישראל לא רוצה מצעד הגאווה בירושלים אז שיפסיקו לקרוא לירושלים כעיר הבירה של ישראל! ואלה שמתנגדים למצעד פעם שמעתי מניצול שואה משפט כזה: כשבאו לקחת את הפולנים לא התנגדתי כי אני לא פולני כשבאו לקחת את הצוענים לא התנגדתי כי אני לא צועני כשבאו לקחת את ההומואים לא התנגדתי כי אני הומו כשבאו לקחת אותי לא היה שם אף אחד שיתנגד!!! היום זה גייז,מחר זה לבוש צנוע,אח''כ מדינת ההלכה!כלומר איראן היהודית... סתם נקודה למחשבה

crazysapir

New member
ולמה למצעדים האלה של הדתיים מקשיבים..לא..אז

לא כל מצעד שומעים אז גם לזה לא.. הבנתי את הנקודה שלהם..אבל אם זה מפריע לדתיים כי מבחינה דתית לפי מה שהבנתי אסור שגבר יהיה עם גבר או משהו כזה.. אז למה לעשות דווקא?!! זה הדבר היחיד שהורג אותי

marik

New member
תמונה מהממת!!!

וזה לא עניין של דווקא. צאו מהסרטים שלכם שאנחנו עושים דווקא! החיים שלנו הרבה יותר מעניינים מלשחק איתכם משחקים של קקי. ורק מהתגובות בשרשור הזה... אפשר להבין כמה שמצעד כזה והפגנה שכזו - מחוייבת מכורח המציאות!

sweet shir

New member
אויאוי אני חולה על התמונה הזאתי!! ../images/Emo99.gif

ראיתי אותה לפני חצי שנה בערך והיא כל כך מדהימה!

הכרזות האלו מעוררות חלחלה ../images/Emo4.gif../images/Emo219.gif

גועל נפש. והתמונה עצמה-כ"כ יפה!

ItsikH

Member
למען תקפות הסקר - המצעד בי"ם אינו פרובוקטיבי כמו התל אביבי. המצעד בירושלים הוא הפגנה שמטרתה חברתית בלבד, והיא לעודד ולתמוך בהומואים ולסביות תושבי ירושלים והסביבה. ולזה כמובן הדתיים מתנגדים, לאו דווקא לפרובוקטיביות שאיננה. כלומר -ההתנגדות היא לעצם הנוכחות של ה"סוטים" בעיר הקודש, כמו גם בארץ הקודש ותחת השמים. אין במצעד הזה משאיות, אין בו רקדנים וחשפנים - תודה לאל.

למעלה