התכנסות בגן העמצאות ב 17:00 תחילת צעידה ב 18:00 מסלול: במעלה רחוב אגרון, שמאלה לקרן היסוד וסיום בגן הפעמון. סיום צעידה: 19:30 הפנינג הגאווה בגן הפעמון 19:30-23:00 זה כל המסלול.... מבדיקה באתר מפות - מדובר על 0.7 ק"מ, ובנסיעה זה 3 דקות! תגידו לי אתם... זה איזור חרדי או שנוי במחלוקת למי מהדתות??
ואני בדיוק מתהלך לי במרכז העיר מחפש לקנות לי פיאה חדשה... האם אני ישמע את ההומואים ? האם אני אריח את אותם? האם אני אראה אותם? האם הם יפריעו לי באיזו דרך ישירה? לא!!! זה שהם חולי נפש עם הפרעות רציניות... ושגעון ילדות לשליטה - בהצלחה החינוך ילדיהם. אבל אין שום צורך לחנך גם אותנו.
אהבה? ממתי אני אוהב את מי שדוקר אותי ואורב לי בפינה? אל תצחיקי אותי... אבל מכבד - שזה גם סוג של אהבה - בוודאי. תקראי את השרשור ותביני כמה התחשבות יש בהם. שיוויון?? אני רוצה.. הכי רוצה בעולם לשבת בבית, ללמוד גאווה ולקבל אלפי שקלים כל חודש. לא לעשות צבא ולא לשלם מיסים, וכל היום ללמוד גאווה. תענוג, תאמיני לי.... אבל מה לעשות שזה לא ככה. את באמת מוצאת מקום להשוואה? כי אני לא... אל תזלזלי באינטלגינציה שלי... בבקשה.
זה ממש לא משנה מה הם עושים. אני לא מתכוון להיכנס להם ללו"ז שלהם... שיעשו מה שבא להם... ושיבושם להם. אני לא מתערב להם ולא מחליט להם... שלא יחליטו עבורי. נורא פשוטה המשוואה הזאת.
בשביל מה כל זה? כאילו למה לעשות דווקא? תעשו בת"א .. פה מקבלים את זה בלי בעיות .. אבל בירושלים? דווקא שם עם כל הדוסים? כאילו בשביל מה? ראיתי כמה פעמים שאנשים נדקרו כתוצאה מהריב בין הדתיים ל"גאוותנים" .. לא שיש לי בעיה עם מצעד הגאווה אבל אני לא חושבת שאם הם יעשו דווקא בירושלים זה יגרום למשו לטובה .. להפך .. אני חושבת שהדתיים יהיו מוכנים לעשות הכול כדי שזה לא יתקיים .. ותהיה מן מלחמה כזאת .. אז בשביל מה? לא חבל על כל הפצועים? .. חוץ מזה בירושלים קר והם הרי הולכים חצי ערומים XB אז זה גם לטובתם