סקר!

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif ועל כל מה שכתבת.

ראיתי את זה ב"ירושלים גאה להציג" וזה היה כל כך מזעזע.

דנטל

New member
../images/Emo6.gif זה היה נראה כאילו עלינו

ומי שכתב פה שזה לא צריך להיות בירושלים אמר את זה בגלל שלא יהרגו אתכם ולטובתכם. לא נגדכם.

marik

New member
המצעד מתקיים גם כמה שנים בי-ם

והם לא עשו כלום בנדון. הם התנגדו אמנם, אבל לא הגיעו לרמת אלימות, איומים על חיי אדם, דקירות ונסיון לרצח. אתם קולטים על מי אתם מסנגרים? כמה מכם בכו בכיכר רבין כשהוא נרצח? אתם אתם - לכו ותדרשו בשחרורו של יגאל עמיר מהכלא על לא עוול בכפו. נראה אתכם! ראיתם את הסרט ששודר בערוץ 2?? לכל מי שלא - שיראה - זה ידליק לכם הרבה אור בעיניים ויתן לכם נקודה מאוד טובה למחשבה. לינק לסרט: http://www.keshet-tv.com/vod/vod.aspx?id=2843&article=80037

I am IRiTooSH

New member
..../images/Emo40.gif

"כמה מכם בכו בכיכר רבין כשהוא נרצח? אתם אתם - לכו ותדרשו בשחרורו של יגאל עמיר מהכלא על לא עוול בכפו. נראה אתכם!" מה הקשר?! באמת, תגיד לי.

marik

New member
אני אסביר למי שלא הבין את ההקבלה

אם בכית בכיכר רבין - אזי רבין חשוב לך ואת אוהבת אותו ואת פועלו ואת יוצרו, נכון? מן הסתם את בטח שונאת את מי שפגע בו, נכון? את בטח מאמינה שיגאל עמיר הוא הרוצח, כפי שגורסת המשטרה - ובעקבות מעשיו - מגיע לו עונש כבד. עכשיו, עם האמונה הזאת, את יכולה לדרוש בשחרורו? לא! למה? כי את חושבת שמגיע לו עונש על מעשה נבזה שעשה. לא מגיע לו חופש. הוא מסוכן לציבור וכו'... עליו את לא תסנגרי ולא תגני. אז למה על החרדים שיצאו לרחובות העיר עם סכינים ודוקרנים - במטרה לדקור, ואכן דקרו!!! וניסו לרצוח!!! את כן מסנגרת עליהם? במה הם שונים? שהוא פגע במי שאת אוהבת, והם פוגעים שמי שלא מזיז לך? אז אם אנחנו לא מזיזים לך - סבבה... אבל אנחנו לא מנסים להזיז לך! אנחנו מנסים להזיז לממשלה! ואם התושבים במדינה יתעוררו ויבינו - כך ייטב לכולנו.

I am IRiTooSH

New member
הבנתי אותך..../images/Emo40.gif

אני לא אוהבת את החרדים האלו, אבל צריך לכבד אותם במקצת ולא לעשות להם דווקא, זתומרת לחפש מלחמת. נכון שהם לא עושים דבירם נכונים, צריך לטפל בזה. אבל לא צריך להתגרות בהם.

marik

New member
לא מתגרים!

להיפך... המסלול קוצר... האיזור נבחר בקפידה כדי לא להפריע לאף אחד... והיום שונה לחמישי בערב כדי לא להפריע להם בהכנות לשבת. כל סוג של התחשבות מצידנו - עשינו. יותר מזה??? גם הערבים רוצים שנתחשב בהם ונעוף מהמדינה... אבל אנחנו נלחמים בהם ונשארים. אז למה כשהדתיים רוצים שנעוף להם מהעיר אנחנו צריכים להתקפל? למה? כי הם דתיים? כי הם סגני ה'? מי הם בכלל שיכתיבו לי את החיים? אתם לא חושבים שאתם מגזימים???????

דנטל

New member
לא, אני לא חושבת שאנחנו מגזימים

ואני חושבת שאתה מגזים (ולא בכיתי כשרבין נרצח ולא תמכתי בפעילותו, כשם שאני לא תומכת ברוצחו ו/או באנשים שדוקרים אנשים רק בגלל הנטיות המיניות שלהם, או כל סיבה אחרת, לצורך הענין). זה לא שחור ולבן. אם אני נגד המצעד בירושלים זה לא אומר שאני בעד החרדים. אני מאוד לא בעדם, הכופים, באופן כללי, גם בלי קשר לגיי פרנדלי שאני. אני כן מסכימה שזו התקפלות, אבל אני ממש לא רואה סיבה ללכת לשם ולהפקיר חיים. וזה מה שזה. נכון שישראל מתיימרת להיות מדינה מפותחת, אבל יושבות פה אוכלוסיות מאוד גדולות (מצחיק לקרוא להן מיעוט) של פרימיטיביים, כך שאולי הקִדמה פה מתבטאת באופנים מסויימים, אבל לא מנטלית באחוזים. ההתחשבות שלכם באמת ראויה לציון ואני לא יודעת איך זה מצעדי גאווה בירושלים, אבל בתל אביב רואים אינספור איברים חשופים ואני מבינה את המטרד שזה מהווה אצל החרדים. עם כל הכבוד למטרה, מחאה אפשר לעשות גם לבושים. אגב, מעולם לא הרגשתי שום מאבק למען הזכויות שציינת, המצעדים בת"א הזכירו כמעט לגמרי את מצעד האהבה, שנועד סתם לשמחת חיים, ולרוב האנשים קשה להבדיל ביניהם.

marik

New member
חייבים לעשות הפרדה מוחלטת בין ת"א לי-ם

תל אביב ואילת הם מצעדים מסחריים נטו. תפקידם להוציא הומואים מהבתים, להראות להם שאפשר לחיות גם בגלוי, אין פה מסר פוליטי - אלא רק חברתי. בלבד! אילת יותר מזה... לא מנסה להעביר שום מסר בכלל! היא רק רוצה להגביר את עונת התיירות, בסופ"ש אחד מפוצץ כסף. אבל..... ופה מגיע האבל הגדול.... בירושלים - אין חברות מסחריות שממנות את המצעד. אין מימון בכלל. אין שום גוף מסחרי או פרסומי שם. כל מה שהמצעד עושה זה מתרומות. ופוליטי גרידא בלבד!!!!! כל המסר שלו, ההתנהלות שלו, ומה שהוא מייצג - זה אך ורק פוליטי!!! בסיום המצעד יש הפנינג בגן הפעמון, שבו יופיעו אמנים. אז יהיה זמן להתפרק... אבל עוד לפני האמנים - שעה שלמה ינאמו שם אנשים, ויקראו לממשלה להתעורר!! (מה שבת"א זה לא קורה). אני מזמין אתכם למצעד בת"א - ואז למצעד בי-ם. בואו תראו ותבדילו לבד. יש מצעד של כיף ופאן, ויש מצעד של מסר ומשמעות. המצעד בי-ם, הוא כל כך חשוב... שאין לי אפילו מושג איך להעביר לכם את החשיבות שלו... ואני ממש לא מגזים. באמת שלא... אבל אנחנו נחזיר פייט רציני כנגד כל מי שנגדנו, כי בשביל זה אנחנו יוצאים לרחובות... - בשביל להחזיר פייט הוגן!

אזי רבין חשוב לך ואת אוהבת אותו ואת פועלו ואת

יוצרו" הכל מיתוס...והגיע הזמן לשבור אותו.

Dewberry

New member
ממש לא בגלל החרדים

את רובם אני בכלל לא סובלת כי דרך ארץ זה הדבר האחרון בסולם הערכים המזערי שלהם. אבל אני יהודיה ואני מכבדת את ירושלים כי בשבילי זאת עיר עם משמעות ערכית ודתית וגם אני נוסעת בשבת וגם אני אוכלת ומזדיינת בשבת את המינימום הזה אני חייבת, זה ניצוץ שחייב להיות בכל יהודי - הכבוד המינימלי הזה לדת. אם אין להם אותו ואין להם אף בעיה מוסרית ודתית לחלל עיר קדושה במצעדי סקס אז אולי הם בכלל נמצאים בארץ הלא נכונה?? זאת ארץ של יהודים ומי שלא מרגיש שייך לדת הזאת שיעבור לוושינגטון DC ויצעק לעולם כמה שהוא אוהב לעשות דברים בתחת! גמני מאוד אבל מאודד אוהבת גברים אבל אני לא אצעד ברחבי ירושלים (או תל אביב) ואודיע לכולם את זה!! זה דבר מגעיל! זה דבר שמחין סקס ולא משנה בין אלו מינים וסקס זה לא דבר שצריך להיות מוחצםן, זה רק מראה כמה העולם הזה הופך לברברי, חסר ערכים וצניעות. חוץ מזה שכל מצעדי הגאווה למיניהם רק מראים לי כמה שהם לא בטוחים וגאים בעצמם כי הם צריכים את האישור של כולם ולהוכיח את עצמם כל הזמן. כמו שאומרים שמי שיש לו ביטחון לא יחוש בצורך ליחצן את זה וליידע את כולם בזה אבל מי שאין לו כל היום ידגיש כמה הוא אוהב את עצמו וכמה הוא בטוח בעצמו וזה בדיוק מה שיראה שהוא לא. מצעד הגאווה, מצעד האהבה כל הזבל שבעולם, פשוט תיהיו מי שאתם ותתגאו ותהיו בטוחים בזה אבל למה ליחצן את זה בכל העולם?? אוהבים גברים? אוהבות נשים? יופי! תחיו את החיים שלכם וזהו, מה מצעדים עכשיו?? ומה כל הקטע הילדותי והמסריח הזה עם ירושלים?? אתם רואים שלדתיים לא נוח עם זה, אתם לא יכולים להתחשב?? אין עוד ערים בארץ?? קצת בגרות קשה להראות?? אם אתם לא מאמינים שהיא עיר קדושה אז מה אכפת לכם?? מה כל כך דחוף לכם לעשות בירושלים?? רק כדי לעשות דווקא למאמינים?? זה הקטע??? זה ממש מראה איזה אנשים בוגרים ומקסימים אתם. משאיר עליכם רושם מאוד טוב. בוגר!

I am IRiTooSH

New member
נמנעת.

עדיף להם לא בירושליים, מסוכן שם עם הדתיים וכל זה. ושיעשו מה שבא להם, אבל זה לא בשביליXD

בעד המצעד,לא בירושלים../images/Emo219.gif

הרי אם הוא יהיה בירושלים סתם יהיו בלאגנים. לא חבל? שיעשו אותו במקום שלא מתנגדים בו.

למעלה