סקר

מישהי 111

New member
ועד עניין קטן בנושא

יש לי פשוט דוגמא.. חצי עולם מתלהב מאנג'לינה ג'ולי. אתם יודעים כמה אמרו לי "איך בראד פיט בגד בג'ניפר? היא נראית פי מליון יותר טוב מאנג'לינה". מלא.... קפיש? טוב, נראה לי שחפרתי בנושא. אוהבת אתכם!!!

אמרתי הגזמנו על זה שאמרת

" חשבתי שאין כזה דבר.." יש נשים הרבה יותר כוסיות מאנסטסיה (אם היא נחשבת כוסית
), וגם צעירות
.

תראה..

אנה מבחינתי ממש ממש יפה... אבל לא יופי כזה ברבי...יופי טבעי. כי היא לא הולכת עם בגדים כל כך יפים,אין לה גוף מדהים שהיא לא צריכה לעשות כלום בשביל שהוא יהיה כזה...והיא הולכת מלא לחדר כושר ועובדת נורא קשה. ויש פעמים שהיא אפילו קצת מלאה. וזה מה שגורם לכם להגיד שהיא לא כוסית. כי מה זה כוסית?יפה עם גוף כמו של ברבי?או מישהי עם יופי טבעי ז"א שהיא לא עושה שומדבר שגורם לזה להיות יפה במקרה של אנה. ולכן לא התכוונתי לזה שיש יותר כוסיות מאנה...שאין דבר כזה. כי תלוי לאן אתה לוקח את המילה כוסית...מבחינתי אנה אולי לא עם גוף מדהים או טעם מושלם בבגדים אבל היא בהחלט יפה מאד. בלי שום ניתוח וכדומה.

מישהי 111

New member
אנסטסיה לא כוסית...

אנסטסיה בעברה הלא כ"כ רחוק נחשבה אולי משהו שקרוב לכוסית. מאז הסרטן קשה להגיד.. מה שכן פנים זה דבר פי מליון יותר חשוב מגוף. זה נכון שגוף יכול לעבור שינויים ופנים צריך לשלם והמון בשביל לקבל תוצאות וגם לא משהו... אני אגיד לכם יותר מזה! אנשים עם אף ממש מכוער ראיתי אותם אחריי ניתוח וצר לי מאד, אבל האף הקודם פשוט יותר התאים להם לפנים. מה גם שקל מאד לזהות אף מנותח ואף שלא מנותח. הפשוט לדעתי הוא היפה... לא אוהבת בנות שיותר מדיי מחפשות איפה להוסיף.. זה כמו שאני לא אוהבת עובר טיפוח אצל בנים.. בן שיעשה גבות (והכוונה זה שיוריד יותר מבאמצע) או אחד כזה שעושה לייזר בכל מיני מקומות לא הכרחיים כגון ידיים, רגליים, שחי וחזה זה בן שבחיים לא יהיה לא סיכוי אצלי.. בשיא הכנות... אם הוא יוריד בגב שזה מקום שצריך להראות אסתטי זה נהדר אבל בלי הגזמות! רק היום דיברתי על זה עם ידיד שלי. בכל מקרה, אנסטסיה עשויה להיות מהממת ויש מקרים כאלה אבל לצערי עם הזמן הבנתי שהיא לא כזאת משהו, מה שכן היא בחורה מאד סקסית לדעתי.. משדרת המון סקס ואולי זה מה שבעצם הופך אותה לכזאת מושכת ויפה. כוסית היא לא... ואין לה יופי טבעי... חשבתי פעם שכן, אבל אין לה. מישהו פה ראה פעם את ג'סיקה סימפסון בסדרה הזאת שלה עם בעלה לשעבר? היא לא נראתה זוועת עולם שם? ואיזה כוסית היא בקליפים שלה... זאת עבודת צוות שעשו עליה בחדר הלבשה, איפור, מספרה וכו'. אין מה להגיד, הגוף שלה מדהים... מה שכן אף כמו של אנה הייתי מאחלת רק לאנשים טובים! חחח... יש לה אף מדהים!!!!!!!! עד היום אני שואלת את אמא שלי איך זה שלא יצא לי אף כמו שלה? (לשל אמא שלי.. יש להן אף דומה). סעמק!!! בקטנה. צריך להסתפק במה שיש ומה שיש זה הכי טוב, נכון? אחלה..

Ana Lyn Newkirk

New member
אנחנו צריכים להשתיל לה את הגופה שלך

ואז היא תהיה כוסית עולם
בכל מקרה, הרשי לי לחלוק עליך, אבל "יופי טבעי" הוא מונח שנמדד אחרת בעיני כל אחד. ישנם מונחים כמו "רזה", "נמוכה", שהם דיי ברורים ומגדרים אצל כל אחד, אבל להגיד על מישהי שהיא "יפה באופן טבעי" היא אמירה שכל אחד אמור לדעת לגבי הדעה שלו. אז לדעתי, ולדעת רבים פה לאנה יש יופי טבעי, ואני לא חושב שאת יכולה לקבוע מראש את התשובה לגבי זה.

FreakOfNature

New member
צביקה, זה קצת מעצבן

שכל הודעה שנייה שלך זה "עדי כוסית"... היא חושבת שהיא לא, אתה חושב שהיא כן, אני חושב שהיא פשוט בחורה מאוד מאוד יפה
. הבנו, מיצינו,
(סורי אם זה נשמע קנטרני זה פשוט מתחיל להציק כל הover התלהבות, בין אם הוא בא ממקום כן ואמיתי ובין אם לא
)

Ana Lyn Newkirk

New member
כמה דברים:

א. גם אם היא חושבת שהיא לא, היא צריכה להתחשב בדעות של הסביבה. וממה שראיתי בתמונת תצוגה שלה, היא ממש ממש שווה. ב. אוקה, אני אפסיק להזכיר את עצם העובדה שהיא מושלמת, אבל אני רק רוצה להבהיר שאני בשום אופן לא חוזר בי מדעתי

Me N U

New member
ועוד משהו..

נראה לי שבסוף מרוב דיונים על "כמה כוסית עדי?" נצטרך להחליף את שם הפורום מפורום אנסטסיה לפורום עדי קינן
מה דעתכם?

נו באמת...

כבר סגרנו את העניין, וזה ממש לא מצחיק. את הרעיונות ה"מקוריים" האלה תשמור לעצמך צביקה. בחיים לא
גם אם זה היה ציני... ואם תקרא את ההודעה שלי תבין כמה אנה שווה פי 1000 והיא לא כוסית וזה רק תורם לה
זאת הייתה הודעה ממש לא לעניין, תסלח לי...

אוי לאאא

אל תחשבי ככה
כי זה ממש לא נכון ולא התכוונתי לזה בכלל... אני ממש לא שונאת אותך
להפך... אבל זאת הייתה ממש הגזמה גם אם זה נאמר בציניות. ואני אומרת את זה אפילו כשאני לא ראיתי אותך ואני לא יודעת על מה מדובר...ומה כל העניין וההתפעלות שצצה כאן פתאום. ואני נשבעת לך בכל דבר שאני הייתי אומרת את אותו דבר גם אם צביקה או כל אחד היה כותב שצריך לשנות את הפורום על שמי או על כל אחד אחר. זה ממש לא קשור לזה שזאת את
ואם אני זוכרת נכון אפילו את ביקשת שיפסיקו להעלות את הנושא. אז לא אכפת לי שימשיכו לדבר על זה ואני לא אבין...כי אני לא צריכה להיות מעורבת בכל שיחה כאן אבל להחליף את השם של הפורום? זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב. גם אם זה היה ציני. ושוב, אני ממש מתנצלת אם חשבת שאני שונאת אותך וזה נאמר נגדך כי זה ממש לא היה ככה
אז סליחה

מישהי 111

New member
חחח... כן...

באמת השיחה יצאה מגידרה אבל ממש!!!!! כנראה לא הבנתי נכון.... וברור שלא ישנו את השם של הפורום.. מעין הלצה. מה גם שהשם משפחה שלי הוא בכלל לא קינן, זאת המצאה של צביקה כבר... את יכולה להיות רגועה, הפורום שייך רק לאחת. וכן, בואו באמת נמצה... זה התחיל מסקר מסכן, מה הלך פה? ההתנצלות מתקבלת
וסורי שלא הבנתי נכון.

יופי...

אני שמחה שהכל ברור. ובאמת, מה שסקר אחד יכול לעשות...וזה לא סתם סקר, זה סקר לא גמור, ומי יודע אם היית ממשיכה אולי היינו נכנסים לדיונים אחרים
ותודה שקיבלת את התנצלותי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואני דווקא שמחה

שאנסטסיה לא כוסית. ותתפלאו אבל אני שמחה. כי ככה היא קצת שונה, ולא דומה לכל השאר שהן כל כך שטוחות ולובשות תמיד בגדים כאלה נוצצים ומרשימים... ואני חושבת שלמרות שזה נראה לי נורא מוזר שהיא לא לבושה תמיד בטעם או שהיא לא נראת כל כך טוב (בגלל הסרטן אני מסכימה למרות שלפני זה זה לא היה כ"כ שונה כי יש לה את הצלקת מגיל 13 והיא לא מוסיפה לה)בכל זאת אני מוצאת אצלה מין יופי כזה. יופי טבעי ועדי אולי את לא תסכימי איתי ,וזכותך אבל אני משוכנעת שאנה יפה, לא מלכת היופי וגם לא סתם חיננית כזאת או בלונדה עם עיניים כחולות. שאני מסתכלת על הפנים שלה אני רואה שהיא נורא יפה. ולא סתם יפה כזאת...אלא ממש יפה ובלי ניתוחים. ולא אכפת לי מהגוף שלה. אולי הוא לא לטעמי וזה בגלל שאני כמו כל אחד כאן ובעולם חושב שיפה זה רזה ושטוח ובעיקר יפה זה כוסית שזה כל כך לא נכון. וכל מי שכוסית זה טוב. ואני ממש לא חושבת ככה! ואנה שונה,היא NOT THAT KINF OF GIRL היא FREAK OF NAITURE ויש לה יופי טבעי ואי אפשר להגיד עליה שהיא מכוערת... היא כן מהממת בפני עצמה ולא בפני שום קריטריונים אחרים. והיא באמת סקסית אבל זה החלק שאני פחות אוהבת אצלה...לא יודעת למה...

מישהי 111

New member
זה כן משהו חד משמעי יופי טבעי

כי יופי טבעי זה יופי שלא זקוק לאיפור או או כל מיני תוספות.. אני מכירה כמה כאלה, אבל אני לא אגיד מי ומה (ולא דיברתי עליי בכלל)... ויגאל, סתום! זה מחמיא לי שהוא חושב ככה, אבל באמת שלא צריך לדוש בנושא.... ודיי, כל השיחה עליי לא צריכה להתקיים.. אנסטסיה היא האישיו, לא אני... הצלקת של אנסטסיה מאד מוסיפה לה לדעתי ולדעת רבים פה. היא יפה אבל תלוי.. יופי טבעי זאת לא המילה שקשוקרה אליה. ודיי גם לדון בזה. על טעם וריח אין מה להתווכח... כל אחד ומה שהוא אוהב. וסקסית זה יותר שווה לדעתי מכוסית! ושטוחה היא לא בהכרח כוסית.. אני תופסת כוסית מאחת שהיא רזה (לא טו מאץ') שמלאה במקומות הנכונים והפנים שלה נראות טוב (לא חייבות להיות מהממות).

זה בדיוק הפרוש שלי

ליופי טבעי...מה שאמרת. ולאנה יש את זה ,מאד. לדעתי הצלקת לא כל כך הורסת אבל היה יותר טוב בלעדיה... ואני לא חושבת שסקסית וכוסית זה משהו שהוא שווה בהכרח, לאנה לא צריך להיות את שני הדברים האלה בשביל שהיא תהיה יפה. וטוב שהיא לא כוסית מהממת וטוב שכך. כי כמו שציינתי זה מה שמייחד אותה וגורם לה להיות שונה מכל שאר הזמרות (לא כולן)שנראות בסה"כ אותו סטייל ולאנה יש קול ומראה ועבר הווה ועתיד שונים.

למעלה