סקר

adii1201

New member
אני חושבת שהצלקת שלה יפה

הצלקת שלה מוסיפה לה ולא הורסת בכלל! הצלקת הזו מראה כמה שהיא אמיתית כי בדוגרי יש לה כ"כ הרבה כסף עכשיו בשביל ללכת ולעבור ניתוח פלסטי הכי פשוט בעולם כדי להעביר את הצלקת והיא לא הולכת. היא הראתה לכולם שהיא יכולה להיות גם אם צלקת ושזה לא מה שחשוב ואני אוהבת שיש לה את הצלקת הזו בה ועוד יותר שהיא הולכת עם חולצות בטן שרואים אותה! זה אמיתי...

מישהי 111

New member
אבל אין פה קשר ליופי טבעי...

אוף איתכם... זה שהיא מראה שהיא "אנושית" וכל החרטות האלה זה לא יופי טבעי.. זה מה שנקרא "היא אנושית" וזה שהיא לא כמו כל הזמרות זה בהחלט מייחד אותה ואולי הופך אותה לאנסטסיה שאנחנו כ"כ אוהבים, אבל זה ממש לא נקרא יופי טבעי. עזבו... יצאה כל הרוח מהמפרשים מלהסביר לכם... איים סיק אנד טיירד... אגב, היא מוכרת חרטה ואתם קונים.. שונאת שהיא מעידה על עצמה שהיא אנושית, היופי היא שהיא צריכה להיות כזאת ולא להגיד שהיא כזאת... וגבר עם שערות בחזה זה בהחלט יכול להיות מושך רק שלא יהיה גולף. נראה דיי גועלי בן שכל היום מסתכל על עצמו ועסוק בעצמו.. יותר לא סקסי גבר שהוא יותר מדיי חלק.. בלעע... אחרת מה הופך את הגברים לגברים ומה מבדיל אותם מנשים? קיצר. בת זאת בת בן זה בן.. וכולנו עשויים מקקה ופיפי.

adii1201

New member
אני לא אמרתי שהיופי הטבעי שלה

קשור לצלקת... אני רק אומרת שאני לא חושבת שהצלקת הורסת לה בכלל... בין אם היא יפה או בין אם היא לא הצלקת שלה מוסיפה לה- לפי דעתי
אני לא נכנסתי לדיון פה אם יש לה יופי טבעי או לא... זה גם לא ממש משנה! אני אוהבת אותה ואת איך שהיא נראית וזהו...

אני לא חושבת שהצלקת שלה

יפה או מהממת וממש מוסיפה. אבל היא לא מפריעה לי כי היא באמת מראה כמה היא בנאדם רגיל ולא מושלם עם בעיות כמו שיש לכל אחד מאיתנו וזה באמת מראה שהיא טבעית ומראה את היופי הטבעי שלה (תלוי מי חושב ככה) בלי ניתוחים והסתרות... ואני מקבלת אותה כמו שהיא והיא באמת נראת הכי טוב שהיא יכולה להיות בכל מצב וגמאני אוהבת את איך שהיא נראת..

רובע

New member
../images/Emo45.gif

גמני לא חושבת שהיא כוסית או יפיפיה או משו כזה [ואני לגמרי איתך בקטע של האף-אפים זאת חולשה אצלי
] אבל אני לא חושבת שהיא מכוערת...לפעמים אני נתקפת בהתקף צחוק ומשפטים "כמו למה נראה לה?!" כשאני רואה קליפים שלה או הופעות כשהיא מנסה להיות סקסית ומלטפת את הציצים שלה במחשבה שזה יפה [לדעתי היא נראית מטומטמת ככה] אבל היא באמת מקרינה יופי החוצה..זאת האישיות שלה שגורמת לה להיות יפה לדעתי [לא שאני מכירה אותה אבל מנסיון גם כוסון שיש לו חרא של אישיות יכול להיות לא מושך בעיני אנשים אחרים ולהפך]....עוד דבר שהופך אותה ליפה זה החוסר שלמות שלה..כשאנשים מושלמים מדי זה לא נחמד:$ ובקשר לבנים...לי אישית זה ממש turn off אם בן מוריד את החולצה ויש לו אהמ..שטיח מתולתל על החזה שלו...:$ זה לא כלכך נורא אם הוא בלונדיני [ואני בדרך כלל לא אוהבת בלונדינים:$] אבל זה ממש לא יפה לדעתי...אין שום דבר רע בגבר שמטפח את עצמו...להפך..חסרים עוד כאלה..רק שלא יהפכו לבחורות!

כן גמאני

לא אוהבת גברים כאלה...בדיוק כמו שרובי אמרה... ולגבי היופי הטבעי הזה. עדי, אני מסכימה עם צביקה שהוא אמר שכל אחד לוקח את המילה יופי טבעי למקום אחר... אולי את חושבת שאין לה יופי כזה ואני חושבת שכן. אבל זה לא משהו שאפשר להתווכח עליו, כי יופי זה משהו שלכל אחד נראה אחרת. יש כאלה שאוהבים כוסיות ויש כאלה שאוהבים לא כוסיות... ורובי,עכשיו אני מבינה למה אמרתי שהסקסיות הזאת מעצבנת אותי וזה בדיוק מה שאמרת, שהיא מלטפת את עצמה ויש לה את המבט הזה... זה ממש מגעיל אותי כי סקסיות זה משהו שלא צריך לשדר בכוונה כל העניין הוא שזה יהיה טבעי. ויש כאלה שיש להם ויש כאלה שלא. ולמי שאין אין ואי אפשר להיות כזה כי זה נראה מזוייף.

רובע

New member
זה לא עניין שזה מגעיל...

כי זה לא מגעיל אותי...זה פשוט גורם לה להראות מטומטמת כי זה לא סקסי בכלל...כמעט כל מקום שאני רואה אותה עושה ככה אני מתחילה לצחוק...היא נראית פשוט טיפשה ומגוחכת...
וסקסיות לא חייבת להיות בכל פעולה שאת עושה..יש פעמים שאת יכולה להיות סקסית יותר ויש פעמים שפחות...אבל כשעושים משו כזה במחשבה שזה סקסי אז זה יוצא טיפשי...$:

מישהי 111

New member
אני לא מבינה על מה דיברת...

מית היא נגעה בציצים שלה? היא עשתה דברים מטומטמים אבל לא זכור לי שהיא נגעה מתישהו בציצים שלה. והיא לא סקסית בגלל שהיא מתנהגת ככה.. היא לדעתי סקסית כי היא פשוט סקסית. אין סיבה למה אדם הוא סקסי... זה כמו שתשאלי למה בראד פיט סקסי או אשטון קוצ'ר או לא יודעת מי... הם כאלה, אשמתם שהם כאלה? הם כיולים להיראות גם רע ועדיין להיות סקסיים.. כמו מייקל לואיס.. הפנים שלו לא משהו בכלל, אבל הוא סקסי מטורף. אין מה לעשות.... זה כמו שכריסטינה איגילרה לדעתי ממש מגעילה, אבל היא סקסית.. ככה היא.. אין מה לעשות. זה לא במשהו שהיא עושה.

רובע

New member
נכון...

אבל מה שאני מתכוונת זה שהיא מנסה להיראות סקסי ואז זה יוצא דפוק... כמו בקליפ של POAD או בגרסת של ארה"ב לLOA היא שוכבת/עומדת ומעבירה ידיים על הציצים שלה וזה נראה טיפשי:$

מישהי 111

New member
מה היה בPOAD?

ולא יודעת מה איתך, אבל לדעתי היא מאד סקסית ב-LOA בגירסא האמריקאית... אם כבר טימטום וגועל זה הדבר האחרון שראיית שהיא עשתה וזה ברמיקס של ODIYL בערוץ האופנה או אנאערף מה זה היה.. שם זה היה זוועה... לדעתי היא ממש יפה ב-POAD ואין שם שום דבר שהיא עשתה שאמור להיראות סקסי (למרות שהיא עצמה הייתה שווה), בסה"כ היא שיחקה מישהי משוגעת.. הבחור הערום כבר לא ממש קשור אליה (ואני בעד). אבל כל אחד ומה שהוא... סבבה.. קיבלתי...

רובע

New member
לא התכוונתי לזה...

היא כן נראתה טוב וסקסית אבל בגרסה האמריקאים לLOA יש קטע שרואים אותה עומדת בחדר עם הנרות והיא מעבירה ידיים מהצוואר שלה לחזה שלה ומלטפת את עצמה לזה התכוונתי...בPOAD היא עושה אותו דבר כשהיא שוכבת על הדבר הזה ומצלמים אותה מלמעלה...אולי רק אני שמתי לב לקטעים האלה [יש לי נטיה לשים לב לפרטים שוליים ושבדרך כלל אף אחד לא רואה] אבל הם שם וזה נראה קצת טיפשי...מגעיל אני לא אמרתי שזה מגעיל... והבחור הערום..הבעיה היחידה איתו היא שלא הראו אותו מספיק

מישהי 111

New member
אה... נכון...

אני פשוט מלא זמן כבר לא ראיתי קליפים שלה אז אני לא זכרתי את זה... צודקת, אבל דווקא לדעתי היא עדיין הצליחה להיות סקסית... וב-LOA לדעתי (שוב) היא מדהימה ולדעתי זה גם היה סוג של... אבל כל אחד ומה שהוא... ואחותי, בקשר לבחור, אני מסכימה לגמרי.... לדעתי היו צריכים לשים עליו תאורה מלמעלה...

../images/Emo26.gif

קודם כל להופעה של הרמיקס קראו LIFE BALL זה היה בוינה (פעם חשבתי שזה היה באוסטריה, אבל בדקתי וזה בוינה)ובאמת היא הייתה נורא דוחה... איך שהיא נגעה אח"כ בתחת של כאילו זה...לא יודעת מה. נגעלתי גם...
אבל POAD כל כך יפה
כשאני רואה אותו פעם אחת אני חייבת לראות שוב כי אני לא שמה
לכל הדברים ואני חושבת שאני יודעת על מה את מדברת רובי, על ההתחלה אבל זה לא מקטע של סקסיות דוחה, זה חלק בכל ההצגה שהיא עושה שם, זאת לא היא באמת זה חלק מהתפקיד בLOA זה אולי נכון...אבל גם אני חושבת שאי אפשר להקצין את זה כי הכל זה משחק וזאת לא היא. אבל בהופעה זאת היא
והיא עושה את זה דוחה...אבל מה לעשות, יש כאלה שקונים ואוהבים את זה ואני פשוט לא... אני רוצה להוסיף שהיא משחקת פשוט נפלא בקליפ הזה...ממש מרגש וממש ממש עצוב... אגב, על מה היא כתבה את זה
על אהבה נכזבת

עונה../images/Emo70.gif

גוף או פרצוף? קשה.. נראה לי שפרצוף לאפה או פיתה? תלוי מה אוכלים אבל לאפה עדיף עיניים או אף? אף חזה או תחת? חזה שיניים גדולות או שיניים קטנות? אם כבר אז קטנות עם זיפים או בלי? אמ.... על הבחורה לא

מישהי 111

New member
לא נראה לי שהבנתם את עניין השיניים.

אז אני אבהיר. שיניים גדולות אצלי זאת לא הכוונה לשיניים בולטות כאלה, הכוונה לשיניים ישרות כמו גדר (מאיפה הבאתי את זה?) לאנסטסיה יש שיניים גדולות. קטנות זה נראה רע... לי יש בינוניות והייתי רוצה גדולות.. לא גדולות של סוס גדולות יפות.. אני צריכה לחשוב על אנשים יפים כדי להביא את הדוגמא הזאת... בעברי הכרתי איזה בחור עם שיניים גדולות שזה היה נראה פשוט מדהים עליו... בטוח אם אני אזכר אני אמצא... יוני, למשל, יש לו שיניים ממש יפות... אבל אתם לא מכירים אותם, זאת לא חוכמה. צביקה, דיי לעשות ממני משהו שאני לא... אני לא אוהבת שמורידים מבנאדם אבל גם להעצים שלא במקום זה לא כזה כייף... כי אז אתה מצפה מהבנאדם משהו שנמצא בדימיון שלך ולעולם הוא לא יהיה אמיתי, לכן תהיה ראלי. הגוף שלי לא מדהים (לא מגעיל חלילה, אבל לא מדהים) בוא נגיד שהמילה כוסית לא קשורה אליי... בכל מקרה, לא אוהבת הגזמות. אבל מעריכה את מה שאתה חושב. ובקשר לתמונה, תשכחו מזה... חחחח.... במסנג'ר זה דיי והותר.

../images/Emo26.gif

גוף או פרצוף? פרצוף לאפה או פיתה? לאפה עיניים או אף? אף.. אף יכול להראות מאוד מוזר, מה כבר יכול להיות מוזר בעיניים? חזה או תחת? (לבנים, אבל מיועד גם לבנות הליברליות שביניכן). חזה שיניים גדולות או שיניים קטנות? באמצע עם זיפים או בלי זיפים? בלי

למעלה