אנסטסיה לא כוסית...
אנסטסיה בעברה הלא כ"כ רחוק נחשבה אולי משהו שקרוב לכוסית. מאז הסרטן קשה להגיד.. מה שכן פנים זה דבר פי מליון יותר חשוב מגוף. זה נכון שגוף יכול לעבור שינויים ופנים צריך לשלם והמון בשביל לקבל תוצאות וגם לא משהו... אני אגיד לכם יותר מזה! אנשים עם אף ממש מכוער ראיתי אותם אחריי ניתוח וצר לי מאד, אבל האף הקודם פשוט יותר התאים להם לפנים. מה גם שקל מאד לזהות אף מנותח ואף שלא מנותח. הפשוט לדעתי הוא היפה... לא אוהבת בנות שיותר מדיי מחפשות איפה להוסיף.. זה כמו שאני לא אוהבת עובר טיפוח אצל בנים.. בן שיעשה גבות (והכוונה זה שיוריד יותר מבאמצע) או אחד כזה שעושה לייזר בכל מיני מקומות לא הכרחיים כגון ידיים, רגליים, שחי וחזה זה בן שבחיים לא יהיה לא סיכוי אצלי.. בשיא הכנות... אם הוא יוריד בגב שזה מקום שצריך להראות אסתטי זה נהדר אבל בלי הגזמות! רק היום דיברתי על זה עם ידיד שלי. בכל מקרה, אנסטסיה עשויה להיות מהממת ויש מקרים כאלה אבל לצערי עם הזמן הבנתי שהיא לא כזאת משהו, מה שכן היא בחורה מאד סקסית לדעתי.. משדרת המון סקס ואולי זה מה שבעצם הופך אותה לכזאת מושכת ויפה. כוסית היא לא... ואין לה יופי טבעי... חשבתי פעם שכן, אבל אין לה. מישהו פה ראה פעם את ג'סיקה סימפסון בסדרה הזאת שלה עם בעלה לשעבר? היא לא נראתה זוועת עולם שם? ואיזה כוסית היא בקליפים שלה... זאת עבודת צוות שעשו עליה בחדר הלבשה, איפור, מספרה וכו'. אין מה להגיד, הגוף שלה מדהים... מה שכן אף כמו של אנה הייתי מאחלת רק לאנשים טובים! חחח... יש לה אף מדהים!!!!!!!! עד היום אני שואלת את אמא שלי איך זה שלא יצא לי אף כמו שלה? (לשל אמא שלי.. יש להן אף דומה). סעמק!!! בקטנה. צריך להסתפק במה שיש ומה שיש זה הכי טוב, נכון? אחלה..