סקר

מישהי 111

New member
סקר ../images/Emo32.gif

מה עדיף? גוף או פרצוף? לאפה או פיתה? עיניים או אף? חזה או תחת? (לבנים, אבל מיועד גם לבנות הליברליות שביניכן). שיניים גדולות או שיניים קטנות? עם זיפים או בלי זיפים? טוב, חבר'ה, צר לי... רציתי שזה יהיה ארוך, אבל חברה שלי פה במשבר ואני בשוק מהשבר אז אני לא מסוגלת להתרכז.. נמשיך בפעם אחרת. תענו על מה שיש.

FreakOfNature

New member
../images/Emo26.gif

גוף או פרצוף? נהיה שטחיים ונלך על גוף... לאפה או פיתה? לאפה! עיניים או אף? עיניים חזה או תחת? חזה שיניים גדולות או קטנות? קטנות עם זיפים או בלי זיפים? אם הם עליי אז בכיף, רק לא על הבחורה...

Ana Lyn Newkirk

New member
אפרופו אם מדברים על זיפים של בחורה

שמעו קטע דוחה שקרה לי היום
קיצר, לקחו את השכבה שלי בצופים לאיזה סיור בבית-ספר דמוקרטי אחד, ואז ישבנו באיזה חדר ודיברנו עם המנהל ועם תלמידים שם. קיצר ישבה לידי איזו מישהי עם חולצה עם שרוול דיי קצר, ופתאום, באמצע הפגישה, השרוול התקפל לו טיפה אחורה וראיתי י-ע-ר של עשבים שוטים מתחת לזרוע שלה
כמעט הקאתי את הנשמה ליד כולם באותו רגע. איך בחורה מעיזה לא לגלח כ"כ הרבה זמן? נראה כאילו שכבר חודשיים היא שכחה להוציא משם את ערמות החציר שצמחו שם

Ana Lyn Newkirk

New member
רק לשם הבהרה..

אם לא בדיוק הבנתם, הבחורה הזו עם ה"עשבים השוטים" היא מהשכבה שלי בצופים ולא מהביצפר הדמוקרטי.

אני ../images/Emo13.gif

מה עדיף? פיצה, צ'יפס ושניצל. גוף או פרצוף? גוף חשוב מאוד, אבל פרצוף יותר לדעתי. לאפה או פיתה? יחי הלאפה עם השווארמה! עיניים או אף? עיניים! חזה או תחת? חזה. שיניים גדולות או קטנות? קטנות. עם זיפים או בלי זיפים? עליי לא אכפת, בהתאם למצב רוח (עדיין אין זיפים
).

../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

גוף או פרצוף?פרצוף,כי גוף אפשר לשנות ופרצוף לא...(רק בניתוחים וחבל...
) לאפה או פיתה?פיתה עיניים או אף?עיניים "עיניים הם החלון לנשמה"
חזה או תחת? חזה... שיניים גדולות או שיניים קטנות?בינוניות עם זיפים או בלי זיפים?בלי

adii1201

New member
../images/Emo26.gif

גוף או פרצוף? שניהם?
לאפה או פיתה? פיתה עיניים או אף? עיניים חזה או תחת? (לבנים, אבל מיועד גם לבנות הליברליות שביניכן).חזה? מאיפה לי?! שיניים גדולות או שיניים קטנות? בינוני? עם זיפים או בלי זיפים? בלי... בהצלחה עם חברה שלך

S0FI

New member
עאה עדי

ענית כמעט כמוני רק הרסת בפרצוף וגוף..

רובע

New member
שלי../images/Emo9.gif

גוף או פרצוף?גוף לאפה או פיתה?פיתה! ברור שפיתה! [למרות שאני אוכלת לחם מלא קל לרוב...:$] עיניים או אף?אף [איכס איך אפשר לנשק מישו עם אף גדול?!] חזה או תחת?תחת
שיניים גדולות או שיניים קטנות?אממממ....באמצע? עם זיפים או בלי זיפים?עם...הרבה יותר אהמ...גברי?

Ana Lyn Newkirk

New member
עונה ☼

גוף או פרצוף? גוף לאפה או פיתה? פיתה עיניים או אף? אף חזה או תחת? חזה
שיניים גדולות או שיניים קטנות? קטנות עם או בלי זיפים? בלי

מישהי 111

New member
אני ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif

מה עדיף? גוף או פרצוף? פרצוף תמיד עדיף על גוף. לאפה או פיתה?לאפה עיניים או אף? רצוי שניהם.. אני אוהבת אפים יפים. חזה או תחת? (לבנים, אבל מיועד גם לבנות הליברליות שביניכן). שילוב שיניים גדולות או שיניים קטנות?גדולות! עם זיפים או בלי זיפים? ברור שעם זיפים... מה אנחנו נקבות? בחורה שרוצה גבר מגולח, זאת לא בחורה. עפתי ומהר.

Ana Lyn Newkirk

New member
הרשי לי לתקן אותך..

בנוגע לתשובה לשאלה הזו: גוף או פרצוף? פרצוף תמיד עדיף על גוף. אז כנראה שלא הספקת להסתכל במראה לפני שכתבת את התשובה הזו. במקרה שלך גם הגוף וגם הפרצוף מושלמייייים ושקסיים
יא הורסת

זה לא פייר...

אני לא יודעת איך היא נראת...והיא נשמעת אפילו יותר טוב מאנסטסיה... בחייאת שימי תמונה שלך כאן שכולם יהנו...(או שלא) חחחח סתם

יש לי תמונות קטנות שלה..

אבל כבר משם אפשר לראות את המושלמות שלה
היא פי 1000 יותר כוסית מאנה
כפרעליה

מישהי 111

New member
טוב, אנשים, תפסיקו להוציא דברים

מפרופרציות! על טעם וריח אין מה להתווכח... יופי זה עניין יחסי... אף אחד מכם לא יכול לשפוט לא לטוב ולא לרע לגביי פרט ליגאל. מראה זה עניין הכי יחסי בעולם... אני הייתי משתגעת מהמראה של אנסטסיה ושלושים אנשים אחרים היו רק אומרים לי "תגידי לי את פסיכית?..." והיה המשך למשפטים... הרבה חושבים שאנה נראית כמו קקה... ואני מסכימה שאנסטסיה לא תמיד נראית טוב... בגלל זה היופי שלה הוא לא טבעי... כמה פעם יצא לכם להגיד עליה בתמונות מסויימות "אויש.. היא נראית פה זוועה"? הרבה! קחו כל דבר בפרופרציות... לא ניר, לא צביקה, לא עדי, לא ליהי ולא אף אחד יכול לדבר על המראה שלי ולצערי גם לא לטובה... למזלי לא ספגתי את המילה "מכוערת" מאנשים, אבל להגיד שאני יותר יפה מזאת או פחות יפה מההיא מזה שאף אחד מכם לא ממש ראה אותי? לא מכובד, למרות שזה ראוי להערכה וזה מחמיא לי מאד... ואגב, כמו תמונה לא משקפת את הזהות האמיתית. לכן.... אני באמת אוהבת אתכם וזה באמת מחמיא לי, אבל בואו נרד מהנושא. תודה. מווואאאההה...

למעלה