סקר

SuPeR GiRL96

New member
סקר../images/Emo11.gif../images/Emo28.gif

סקר/ שאלון או מה שתרצו
- באיזו חנות רכיבה אתם בד"כ קונים את הציוד שלכם? איזו חנות רכיבה לדעתכם הכי טובה עם ציוד הכי איכותי? איפה אתם שמים תציוד שלכם? במקום בחווה? איפה? או מביאים כל פעם? ספרו איזה ציוד יש לכם.. כאילו תפרטו..

SuPeR GiRL96

New member
עונה לעצמי../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

צ'ובות: באיזו חנות רכיבה אתם בד"כ קונים את הציוד שלכם? כעיקרון בSOOS ואצל אושר
איזו חנות רכיבה לדעתכם הכי טובה עם ציוד הכי איכותי? ממה שאני ראיתי [הייתי רק בסוס ואצל אושר ואולי עוד כמה] אבל אני נורא אוהבת את האיכות של אושר והכל.. אבל הם יקרים קצת.. כאילו אבל ההורים שלי קונים שם כי כאילו הם גם חושבים שזה איכותי וכאילו הם חושבים ששווה להשקיע בזה כסף.. איפה אתם שמים תציוד שלכם? במקום בחווה? איפה? או מביאים כל פעם? אממ הלוואי והיה לוקר פנוי בחווה אני חושבת שצריך לדבר עם דניאלה שישמו עוד לוקרים כאילו זה לנוחיות הרוכבים. נגיד כל מי שרוצה לוקר ישלם 10 ש"ח ככה.. זה ממש טוב או שאני ישאל אותו אם אני יכולה להביא ארגז ולתקוע אותו איפושהוא.. ספרו איזה ציוד יש לכם.. כאילו תפרטו.. מגפיים עם כזה ריפוד בפנים חח, נעלי רכיבה, 3 צאפסים, קסדה, כפפות, חולצת תחרויות אם זה נקרא.. מכנסי רכיבה שחורים וזוג אחד בז'.שוט קפיצות, ושוט דרסז'. ו2 סטים של מברשות [אחד מחברה ואחד שלי
].

sima biton

New member
פאקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רשמתי

וזה לא שלח!!!!!!!!! תפוזונה !!!!!!!!!!!!!!! טוב נו : אממ בכל - מיני מקומות ואת המכנסיים והכפפות הלבנות שלי קניתי קניתי ממונטנה כי זה לא כ"כ איכותי אבל זה בזול וזה לתחרויות אז זה לא משנה אה וקניתי משן מכנס שחור שנקרע אחרי שבוע! לדעתי הרוכב הכי איכותי אבל זה ממש יקר אה וגדליה איכותי ולדעתי גם חמד וסוס למרות שלא קניתי מהם אף - פעם אני שמה ת'ציוד שלי בארון באורווה יש לי : 2 שוטי קפיצות ( היו לי 3 אבל בגלל שאני ושרון שברנו אותו כי הרבצנו לשפריריות במשרד ורק אחרי שהוא נשבר אמרו לנו שיש מרסס אבל לא נורא =] ) שוט דרסאז' מכנס לבן כפפות לבנות 2 מכנסיים שחורים מגפיים נעליים - אוסטרליות ( רד בק ) שחורות צ'אפס דורבנות קסדה . . . =)

alon oak

New member
גדליהה...!???!?1?1?1?.1.11..1.1

ממש לא, הוא לא איכותי בגרוש, ואתה צריך להיות ממש מיומן ועם ידע בנושא של ציוד כדי לדעת מה שווה אצלו ומה ממש לא...כי הוא לא עובד לפי מחירים אלה לפי איך שבה לו..הוא מכר בלנסטון בחמש מאות ולי ב300 . חוצמיזה הוא מוכר איכות וחרא באותו מחיר...אז זה ממש לא טוב..מצד שני עם אתה מבין ברכיבה אז אפשר לקנות שם הכול כי אתה יכול לדעת מה איכות או מה חרא..!

alon oak

New member
אהה ויש לי בארון..אוי זה נשמע רע...

איפה אתם שמים את הדברים שלכם אוקי יש לי ולמעיין לוקר שלנו פרטי למרות שברעיון רק למדריכים יש לוקר..(פשוט השתלטתי על הלוקר... מה יש לכם בארון בחוה יש לי כפפות של בי אר וכפפות של מאונטן הורס משוודיה (תוצרת איטליה).. יש לי אוכף אבל לא משו אני לא זוכר תחברה..יש לי אוכפית של פגסוס 2 חגורות בטן , ראשיית בית, ראשיית רכיבה מבד פלסטיק מעפן, מתג ציפוי זהב..שמיכת אוכף.. מגפפים זוג נעליי רדבק צאפס חומים שאני ממש אוהב של פגסוס ..צאפס ירוקים שהם יותרשל אימא שלי..שני שוטי קפיצות אחד בן 5 שנים בערך שת לחציר ומתג מנוף רגיל..מושכות עור ממש ממש ממש ממש איכותיות אבל אני לא משתמש בהן כובעי בוקרים יש לי ולאבי אוסף של 24 אבל אני לא חובש אותם...וזהוא שאר הציוד של מעיינוש...(הציוד העקרוני כמו מברשות וכאלה...)

alon oak

New member
../images/Emo3.gifפעם אחרונה..מבטיח..

אממ החנות הכי טובה עם המחירים הכי טובים והאנשים הכי מקצועיים היא כמובן הרוכב...לא סתם הם הכי טובים וידועים..דרך אגב ממש כדי להגיע אליהם כי יש להם הנחות ממש טובות והם נורא כנים ואדיבים..

MorH

New member
חחחח בגלל זה שרון מביאה לי ואני

משלמת לה...

oasisssss

New member
|מדוזה|

באיזו חנות רכיבה אתם בד"כ קונים את הציוד שלכם? הרוכב למרות שיקר שם...וגם מזמן לא קניתי ציוד וקניתי לפני שסוס נפתח...
איזו חנות רכיבה לדעתכם הכי טובה עם ציוד הכי איכותי? תלוי... איפה אתם שמים תציוד שלכם? במקום בחווה? איפה? או מביאים כל פעם? יש לי ארון ספרו איזה ציוד יש לכם.. כאילו תפרטו.. אוקי...3 צ'אפסים שזוג אחד לא עובד(זוג אחד קיבלתי), נעלי עבודה, שמיכה לאוכף, בנדג'ים(שקיבלתי), קובן רשת(שעלה לי 10 שח כי הוא יד שניה...
נטע קצת התחרפנה...
), כמה מברשות כפפות של בי אר (שנתנו לי אתמול
) מגפיים שקצת קטנות עליי (שגם קיבלתי), מגבת, פלאש, חלקי ראשיות שאני שומרת לשירית בשביל תחרויות, ראשיות בית וחבל, שוט דרסאג', שוט קפיצות, דורבנות מפלסטיק, סבון ציוד וספוג שקיבלית מילויה, ספוגים, וזהו נראה לי...אהה...וקסדה, קרם הגנה.

ווינגז

New member
../images/Emo57.gifעונה../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

באיזו חנות רכיבה אתם בד"כ קונים את הציוד שלכם? הממ. אצל אושר וב-Soos בינתיים
.
איזו חנות רכיבה לדעתכם הכי טובה עם ציוד הכי איכותי? אין לי ממש ידע בזה
, אבל גם אצל אושר וגם ב-Soos יש ציוד ממש טוב
, רק שב-Soos הרבה יותר זול
איפה אתם שמים ת'ציוד שלכם? במקום בחווה? איפה? או מביאים כל פעם? בינתיים זה בבית, ביקשתי מאמא שלי שתבקש מהנגר שיבנה לי ארון קטן לשים בחווה, ושיהיה לו מפתח
(אמא שלי ארכיטקטית ומספקת לנגר עבודה, ככה שכל פעם שאנחנו צריכים משהו הוא עושה לנו טובה ומכין
)
ספרו איזה ציוד יש לכם... כאילו תפרטו... הממ... שני אוכפים (ווסטרן, למרות שהמקוריים היו אינגליש-[ווינדי
וג'ז
היו סוסי אינגליש גאים
]), שתי ראשיות, שני מתגים, סט מברשות, כיסוי עיניים, קסדה, דורבנות, מגפי רכיבה (לא בשימוש), שמפו נגד גרדות... ו... הממ... יש לי הרגשה ששכחתי משהו אבל אני לא בטוחה מה... LOL

../images/Emo19.gif|אליהו|

באיזו חנות רכיבה אתם בד"כ קונים את הציוד שלכם? "הרוכב" בדרך כלל...
איזו חנות רכיבה לדעתכם הכי טובה עם ציוד הכי איכותי? לא יודעת
איפה אתם שמים תציוד שלכם? במקום בחווה? איפה? או מביאים כל פעם? חלק בחווה וחלק בבית.
ספרו איזה ציוד יש לכם.. מגפיים כפפות 4 מכנסיים - 2 שחורים, כחול ולבן חולצות לבנות לתחרויות שוט קפיצות הכל קניתי ב"הרוכב" חוץ מהכפפות שאבא שלי קנה לי באיטליה באיזה חנות שדרור המליצה עליה :]

../images/Emo75.gif

באיזו חנות רכיבה אתם בד"כ קונים את הציוד שלכם?
את כל מה שיש לי קניתי ברוכב...זה לא שיש לי כ"כ הרבה ציוד אז זה לא ממש משנה
אהא וקניתי גם כמה דברים בסלעית איזו חנות רכיבה לדעתכם הכי טובה עם ציוד הכי איכותי?
אין לי מושג...כי אני לא קונה ציוד רציני כמו אוכפים וכו' אז אני לא יודעת וגם חוצמזה זה לא משנה איפה קונים משנה תוצרת מי הציוד כי זה לא משנה אם קונים מכנסי רכיבה של דפנה במגשימים או ברוכב חחח איפה אתם שמים תציוד שלכם? במקום בחווה? איפה? או מביאים כל פעם?
בבית, ושוב אין לי ציוד שאני צריכה להחזיק בחווה כי אין לי סוס ואל תדאגו זה גם עומד להשתנות והפעם זה סופי - מי שצריך לדעת כבר יודע או שיידע בקרוב
ספרו איזה ציוד יש לכם.. כאילו תפרטו..
מכנס רכיבה בז', מכנס רכיבה שחור, מגפיי גומי, מגפיי עור, כפפות חומות - אני רוכבת איתן בחורף בעיקרון, בפפות בורדו - שאני לא רוכבת איתן, שוט קפיצות כחול מעפאאאאן, שמן אוכפים נחשב?חחחח, חולצות לבנות אבל לא מקוריות לתחרויות..הן סתם יפות
, קסדה מן הסתם זהו ניראה לי

Unreachable

New member
:)

אני קונה רק ב"הרוכב" כי הוא בא לאורווה
טחח...חוץ מזה שאני אוהבת ת'ציוד בעיקרון יחסית לזמן שאני רוכבת והעובדה שאני לא צריכה שומדבר כי באורווה יש הכל (למרות שקסדה מומלץ לקנות כי זה די מגעיל
)- יש לי הרבה ציוד כי אני די בזבזנית וזה משתלט גם על הסוסים...
טחחח...גם פעם אחרונה שהרוכב בא גרמתי לנעם לקנות לכפירו חבל חדש באיזה 40 ש"ח כי החבל הישן לא התאים לראשיה החדשה
. אממממ...איכותי? אני מניחה שהציוד ב"הרוכב" לא רע..הקטע הוא שאני חייבת לקנות ת'איכות הכי נמוכה כי כל האחרים עולים יותר מדי
אז אני צריכה לקנות את המכנס של דפנה שהוא נחמד כזה אבל יש הרבה יותר טובים...חפיף יש אצלנו מן שרותים כזה ומקום שאפשר להתלבש בו ולשים את המגפיים...אז יש שם גם איזה שני ארונות גדולים כאלו עם שלבים ולכל אחד יש שלב אחד...ובנמוכים יש מכנסיים\חולצות\קסדות שאנשים השאירו ואם אין לך ציוד אתה לוקח משם.. מממ..את הכל אני משאירה שם חוץ מאת המגפיים שיש ארון מגפיים ואת המכנסיים שאני לוקחת לכביסה
ציוד שיש לי בכלליות: רד משו (כמו בלנדסטון..רק לא) מגפיים (של האורווה) מכנס שחור (של האורווה) 2 זוגות של מכנסיים בצבע בז' עוד מכנס בצבע בז' (של האורווה) ישן כזה אבל של חברה טובה (אורוקה משו..) שוט קפיצות סגול שוט דראסז' סגול קסדה (ענקית
) היו לי כפפות אבל לאחר איבוד שפיות מוחלט הענקתי אותן לבלונדי (היא קרעה אותן
) ועכשיו אני בחיפושים אחרי זוג אחר- אז אם יש לכם משומש שאתן לא רוצות והוא במצב טוב ואתם מוכנים למכור במחיר יותר נמוך- אני אשמח:) טחח..ויש לי גם גומיות צבעוניות (כתום וירוק זוהר
) כאלו כדי לעשות לכפיר צמות אם ישעמם או לפני תחרות או לודעת מממ..וזייהו. מה שיש לי בתא:
הרוזטה של נעם
גנבתי את זה לשם בשביל הצילום
זה מלפני איזה 20 אלף שנה...

../images/Emo20.gif../images/Emo9.gif משעמממם

באיזו חנות רכיבה אתם בד"כ קונים את הציוד שלכם? מממ או ברוכב (הרכבן
) או בסלעית
איזו חנות רכיבה לדעתכם הכי טובה עם ציוד הכי איכותי? אני לא ממש יודעת אני קונה איפה שאני יכולה..
איפה אתם שמים תציוד שלכם? הממ.. את המגפיים (שאני לא משתמשת בהם כל כך), את הנעליים והקסדה והשוט אני משאירה בחווה כי חבל לי להיסחב איתם כשאני באה מביצפר לחווה - מה שאני עושה בד"כ... ומכנסיים אני מביאה בתחילת שבוע ובסוף שבוע לוקחת הביתה לכיבוס... כשאני אקנה ציוד הברשה אני גם אשאיר בחווה..
ספרו איזה ציוד יש לכם.. כאילו תפרטו.. מגפיים נעליים קצרות שוט קסדה מכנסי רכיבה (אפור שחור ולבן) ויהיה גם ציוד הברשה.. פףף

למעלה