סקר

stary1

New member
אני!!!

אני קניתי בסוס וברוכב ופעם אחת אוכף ממישהו
אני חושבת שהרוכב הכי טוב!!!
אממ....את של סטאר בחווה שהוא נמצא ואת של שאר הסוסים שלי בבית וחלק נמצא ליד המרעה שלהם
אמממ...ציוד: 3 אוכפים-אחד אצל סטאר,אחד בבית ואחד נמצא באוטו של חי כי אני לא משתמשת בו...היה לי עוד אחד אבל נתתי אותו כי אז לא היו לי עוד סוסים חוץ מסטאר והיום אני מצטערת על זה
5 מתגים: 2 של סטאר ועוד 3 של הסוסים פה 4 ראשיות רכיבה: 2 של סטאר ו2 של הסוסים פה 4 ראשיות בית(עוד מעט 5): 1 של סטאר ו3 של הסוסים פה...עוד מעט אחת לסאמר
יש לי עוד כמה חבלי הובלה אה כן...יש לי מרטינגל אחד לננסי ו..אמ...2 קופסאות ציוד "טיפוח"(מברשות,מנקי פרסות וכ'ו) שמפו לסטאר
ומגנים לרגליים קדמיות ולסטאר יש עכשיו
(אם זה נחשב) ויש לי מכנסי רכיבה בצבע בז' וצ'אפסים ויש לי עוד דברים אבל אני לא זוכרת

Z i N a1

New member
אני...

באיזו חנות רכיבה אתם בד"כ קונים את הציוד שלכם? חלק קניתי אצת סלעית (סתם חרא) חלק אצל חנה וחלק ביוון איזו חנות רכיבה לדעתכם הכי טובה עם ציוד הכי איכותי? אצל חנה הציוד הכי טוב. וגם אצל הרוכב איפה אתם שמים תציוד שלכם? במקום בחווה? איפה? או מביאים כל פעם? כל מה שאני משתמשת בו ביום יום בחווה וכל השאר בבית... ספרו איזה ציוד יש לכם.. כאילו תפרטו.. ציוד הברשה 2קסדות שני שוטים 2מגפיים מגומי ראשית בית+חבל ראשית רכיבה שמיכה אדומה שמיכה לבנה מגנים לבנים ושחורים ז'קט עניבה שק חציר פעמון אחד חחח מגן זבובים לפנים מגני נסיעה מגן זנב מכנסיי רכיבה קובן חורף וזהו נראה לי..

Z i N a1

New member
אה...

2 זוגות צ'אפסים לא בשימוש ודורבנות שגם לא בשימוש..

אחצן בחצן! אין נושא!!

באיזו חנות רכיבה אתם בד"כ קונים את הציוד שלכם? הרוכב/לוקחים מאנשים שכבר לא משתמשים בזה...חחח |הדשג|איזו חנות רכיבה לדעתכם הכי טובה עם ציוד הכי איכותי? הרוכב נראה לי... איפה אתם שמים תציוד שלכם? בבית, אין הרבה.... הציוד שלי: מגפיים נעלי רכיבה דורבנות צ'אפס מכנס כחול כהה מכנס לבן לתחרויות 2 קסדות חולצה לבנה לתחרויות כפפות עוד כפפות בקרוב, ואולי אפילו עוד שוט דרסאז' אמ..זהו נראה לי.... אה וגם 3 ג'ינסים בערך לווסטרן...

למעלה