סקר

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifעונה...

באיזו חנות רכיבה אתם בד"כ קונים את הציוד שלכם? כמה זמן לא קניתי ציודדדד מממ את המכנס והשוט קניתי ביוון... ואת כל השאר.. בסלעית או בחמד... איזו חנות רכיבה לדעתכם הכי טובה עם ציוד הכי איכותי? הרוכבבב... למרות שלא קניתי אצלו... איפה אתם שמים תציוד שלכם? במקום בחווה? איפה? או מביאים כל פעם? את הציוד שלי אני שמה בחווה =) וכמו אלה.. כל סופ"ש לוקחת לכיבוס ת'מכנס וכל תחילת שבוע מחזירה =)) ספרו איזה ציוד יש לכם.. כאילו תפרטו.. פפפ לפרט? טחחחחח מכנס רכיבה, מגפיים, שוט, קסדה... נעליים קצרות, מכנס רזרבה
זהו נראה לי... לא?

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifכל הציוד שרשמתי כאן זה הציוד ש

יש לי בחווה... בבית יש לי אוכף, ראשייה, ציוד הברשה, אוכף ווסטרן וראשיית ווסטרן, לסול.. מממ עוד ציוד הברשה של סול ו.. עוד קסדה לתחרויות, עוד שוט, כפפות, מכנס כחול דוחה שאני לא רוכבת איתו כבר, ממממממ חולצה לתחרויות, מכנס לבן, מגנים ירוקים
, 2 ראשייות בית+2 חבלים, מגן זבובים, ספריים למיניהם - שאני שמה על אליוט על הדבר המזויין הזה שיש לו, מממ ציוד לונג', ו.. זייהו נראה לי..

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifאה ושמיכה ירוקה ולבנה

ממממ ומגיני הובלה ירוקים ומגן זנב אדום
וזייהו באמת נראה לי...

S H I L G I

New member
אחלה סקר|מריה||חסה|

באיזו חנות רכיבה אתם בד"כ קונים את הציוד שלכם? ד"כ בסוס, אם לא בסוס אז או אצל אושר או בBR איזו חנות רכיבה לדעתכם הכי טובה עם ציוד הכי איכותי? הרוכב, וBR, למרות שגם בסוס יש ציוד מעולה איפה אתם שמים תציוד שלכם? במקום בחווה? איפה? או מביאים כל פעם? מביאה כל פעם. יש לי עבר לא טוב עם לשים תציוד בחווה. איבדתי ציוד יקר.. ספרו איזה ציוד יש לכם.. כאילו תפרטו.. אממ..טוב HERE IT GOES: כפפות בד [פעם היו לי מעור ואיבדתי
], מגפי גומי ישנות [למכירה!], מגפי גומי חדשות, קסדה, שוט, מכנסי רכיבה: שחור, כחול כהה, בז', צ'אפס, נעלי עבודה..אממ וזהו נראה לי

harazy

New member
..

פעם פה פעם פה.. אם אני רוצה איכות זה אצל הרוכב ציוד.. בחווה אההההה 2 קסדות מכנס כחול מכנס בז' מגף גומי מגף עור שוט שמיכה לבנה מגינים אדומים(...) מגינים שחורים ציוד הברשה וראשיית בית (זה משעמום)

Blue Eyessss

New member
../images/Emo47.gifעונהההה

באיזה חנות רכיבה אתם בד"כ קונים את הציוד שלכם? כל פעם חנות אחרת...
איזה חנות רכיבה לדעתכם הכי טובה עם הציוד הכי איכותי? חנהההה
איפה אתם שמים ת'ציוד שלכם? את הציוד שנאחנו משתמשים בו אנחנו שומרים בחווה..כל מיני עודפים למיניהם אצלינו בבית....
הציוד שלנו
קסדה כפפות לבנות כפפות שחורות קסדה שמיכה לבנה שמיכה תכלת שמיכה כחולה שמיכה שחורה רגילה מבד שמיכה שחורה מוזרה אוכף חגורת בטן דרסז' חגורת בטן רגילה שרוול דורבנות שוט -קפיצות,רגיל ודרסז' רד באק מגפי עור לאדעת להגיד את השם של החברה סטוק סט מגנים תכלת בנדז'ים לבנים בנדזים הובלה מגני הובלה מגן זנב גמג'ים שני סטים של מברשות+מזוודה כזאת ששמים בפנים ראשיית רכיבה +שני סטים של מושכות+שני מתגים חולץ מגפיים מכנסי רכיבה לבנות שחורות ואפורות רשת נגד זבובים לפנים של הסוסה ראשית בית לבית ראשית בית לתחרויות*חגיגית* חבל הובלה כחול,ירוק ואדום פףףף...וזהו...וחלק מהציוד יש לנו כבר איזה עשר שנים כמו האוכף למשל...פףףףף וצריך לקנות קובן=\

פפפ עונה....

באיזו חנות רכיבה אתם בד"כ קונים את הציוד שלכם? בדר"כ אני קונה אצל חנה...ולעיתים רחוקות חמד או הרוכב אבל כמעט ולא.. איזו חנות רכיבה לדעתכם הכי טובה עם ציוד הכי איכותי? החנות במגשימים של חנה.. יש לה את הציוד הכי טוב.. והכי איכותי לדעתי ועוד במחירים סבירים הכל... איפה אתם שמים תציוד שלכם? במקום בחווה? איפה? או מביאים כל פעם? את הציוד שלי אני שמה בחווה יש לי שם 2 ארונות שאני משתמשת בהם.. אז רוב הציוד שם כמו האוכף ושמיכה ומגנים וכל הטיפולים.. אבל יש לי בבית עוד ציוד כמו 3 שמיכות ומגנים נוספים ועוד קסדה וכפפות ונעליים ומגפיים.. ספרו איזה ציוד יש לכם יש יותר מדי ציוד.. אני לא יפרט..

פפ משעמם לי..

אז אני כותבת את הציוד.. אממ 2 קסדות,3 צ'אפסים (עד אתמול היו 5 אבל תרמתי 2 לאנשים בחווה) ואחד מה-3 שנשארו לי קטן עלי ולא השתמשתי בו פעם אחת, נעלי בלנסדטון, נעלי רכיבה אריאט, מגפיים מגומי מגעילות, איזה 5 שוטים, 2 חולצות תחרויות, מכנסי רכיבה: 2 לבנים, 1 בז', 3 שחורים, 1 אפור ואחד כחול כהה. 3 זוגות של כפפות, חגורת רכיבה
, ז'קט לתחרויות, וסט רכיבה. אווקי עכשיו ציוד רכיבה של הסוס: אממ יש לי 3 שמיכות שהם לתחרויות ועוד 3 שמיכות שהם לבית, 3 זוגות מגנים קדמיים של בי.אר, 2 זוגות מגנים אחוריים של בי אר, ועוד זוג מגנים קדמים שהוא מעעעפן ולא משתמשת בו בכלל וזה של קיפר, 2 אוכפים, 3 חגורות בטן, ראשיית רכיבה, 3 ראשיות בית, 2 חבלים, 2 סבון אוכפים ו-2 שמן לאוכף ויש לי עוד 2 שמן כזה לאוכף ולכל הציוד מעור שהוא ממש טוב ובזה אני משתמשת עכשיו, מברשות למיניהן, קובן מגבת, קובן לחורף, מושכות רזרבה, מתג פלהם, מתג סנאפל רגיל, פד אפרוח לתחרויות, 8 גמג'ים, בדג'ים, מגני הובלה ו-2 זוגות של דורבנות.. ונראה לי שסיימתי..

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifלמה לא? יש לך בואי נגיד...

כל מה שכל אחד פה - מאלה שאין להם פנסיון או סוס... חולם עליו.. אפילו חולם על חצי...
טחחחחח תלווי לי קצת?

פפפ

זה בשנה וחצי.. כל פעם קונים עוד קצת ועוד קצת.. ובכייף.. חח למרות שכמעט בהכל אני משתמשת..

Hadas Sternfeld

New member
אני...

באיזו חנות רכיבה אתם בד"כ קונים את הציוד שלכם? "הרוכב" ולפעמים בחנות של צ'אס... כי החנות הזאת ממש קרובה אליי... איזו חנות רכיבה לדעתכם הכי טובה עם ציוד הכי איכותי? "הרוכב" איפה אתם שמים תציוד שלכם? במקום בחווה? איפה? או מביאים כל פעם? בבית... זה לא שיש לי כל כך הרבה ציוד (אני גם לא צכה) ספרו איזה ציוד יש לכם.. כאילו תפרטו.. מממ... קסדה מגפיים נעלי רכיבה דורבנות מכנסי רכיבה

mindeffect

New member
../images/Emo85.gif ../images/Emo36.gifכי אני דובי נזק..המבין

יבין..!!! באיזה חנות אתם קונים את הציוד רכיבה שלכם? מממ...רק אצל אושר-הרוכב... איזה חנות רכיבה לדעתכם הכי טובה עם הציוד הכי איכותי..? ממ....אני לא מכירה ממש...אני ידעת שהרוכב מעולה.. ואני יודעת שסלעית לא ממש...ממ...כל השאר אני לא מכירה..
איפה אתם שמים את הציוד שלכם?במקום בחווה?איפה?או מחביאים כל פעם? מממ...אני שמה אותו בחווה...ו..במשרד.. ספרו איזה ציוד יש לכם 4 מכנסיים-שחור אחד 2 כחולים ואחד לבן מגפיים מגומי צ'אפס שוט קסדה מממ...וזהו ניראה לי...
קצת....אבל עכשיו שיהיה לי פנסיון בטח יהיה לי עוד דברים...

Vintage Queen

New member
^עונה^ ../images/Emo39.gif

באיזו חנות רכיבה אתם בד"כ קונים את הציוד שלכם?
אני קונה בדרך כלל ברוכב... אושר מביא את הציוד עד לחווה מתי שנוח לנו ובדרך כלל יש לו כל מה שצריך.. והמחירים לא יותר מידי גבהים.. ואם אני רוצה דברים יוצאי דופן אז אני קונה בסוס/מגשימים איזו חנות רכיבה לדעתכם הכי טובה עם ציוד הכי איכותי?
לוידעת... מגשימים והרוכב נראה לי איפה אתם שמים תציוד שלכם? במקום בחווה? איפה? או מביאים כל פעם?
יש לי ארון סקסי ויפה משלי לכלללל הציוד שלי
ספרו איזה ציוד יש לכם.. כאילו תפרטו..
הממ בארון שלי יש: אוכף,ג'ל פד,ראשיית רכיבה עם מתג,עוד מתג,כפפות,מרטינגל,צ'אפס,איזה 4 מברשות שונות, כל מיני משכות, שמן אוכפים וסבון אוכפים,עוד סוג של סבון לזמש,חבילת גומיות, כל מיני דברים למקרה חירום (פולידין,פדי גזה וכו) , 4 מגנים, 6 בנדג'ים , יש לי ראשיית בית אבל היא לא בארון היא תלויה ליד מיסי, חגורת בטן, שמיכה (ואחת בבית ואני מחליפה לפעמים), שמן לפרסות, ואז יש כל מיני דברים בישבילי... פפ קרם נגד שיזוף, סנו דיי, וכו.. ואם שחכתי משו אז חפיף.... (בתמונה הארון שלי אבל רק כשהבאתי אותו אז עוד לא היה בו כלום
)

למעלה