גם אני רוצה לענות
אגב, יש למישהו מושג איזה סמלים יש?? נגיד כמו הצלב של הנצרות למשל... ושאפשר להביא אותם כדוגמא לשעור מדה"ח בכל מקרה, התשובות שלי: באיזו חנות רכיבה אתם בד"כ קונים את הציוד שלכם? ציוד בדרך כלל אצל חנה ותכשירים כמו שמן פרסות וקטרן וכאלה בחמד. חוצמזה שחלק מהציוד זה מאתרי אינטרנט או מחנויות בחו"ל כי את החברות הטובות אין כ"כ בארץ. איזו חנות רכיבה לדעתכם הכי טובה עם ציוד הכי איכותי? נראה לי שחנה... איפה אתם שמים תציוד שלכם? במקום בחווה? איפה? או מביאים כל פעם? יש לכל פנסיון ארון או 2... לי יש 2 ארונות לציוד וארון אחד לטיפולים וכאלה ועוד כל מיני דברים מפוזרים ברחבי החווה ובארון של טל ספרו איזה ציוד יש לכם.. כאילו תפרטו.. אמממ בוא נראה.. ראשיית רכיבה אוכף 2 חגורות בטן של דרסז' 7 שמיכות (כחול, ורוד, שחור, ירוק, סגול ו-2 לבנות) גמג'ים (של אסקדרון לעבודה, ועוד כמה לחבישת לילה) 9 סטים של בנדז'ים (ירוק, 2 סטים שחורים, 2 סטים בורדו, אדום, כחול, ורוד, ולבן) מברשות כפפת צמר מגניבה (ששי ושנוץ הביאו לי) 3 ראשיות בית (אחת לבית, אחת עם פרווה לתחרויות, ועוד אחת שלא ברור מה התפקיד שלה) וחבלים 2 שמיכות מגבת קובן (טוב הוא של זיילנד, לא שלי) קובן דק לימים הפחות קרים מגני הובלה פעמונים 2 רשתות לפנים נגד זבובים מגנים של פרופשוניל צ'ויס (קדימה ואחורה) שמן אוכפים, 2 סבוני אוכפים ושמן של סטובן קטרן 3 שמן פרסות (2 טובים, 1 סתם מסריח) שמן תינוקות משחות לתינוק שמפויים וסבונים בכמויות!! ספוגים (1 צהוב, 2 וורודים ואחד ירוק בצורת סוס ועוד קטנים לסבון אוכפים ולשמן) גומיות (לבן, שחור, חום, וצבעוניות לתחרות הראשונה) ספריי לזנב כל מיני משחות וכאלה ודברים לפציעות ממתקים לזיילנד וקוביות סוכר מגבונים לחים לתינוקות (לא לי... לתחת של זיילנד) חבל לונג' + קליפס כזה שמתחבר למתג 2 זוגות של נעלי אריאט 2 צ'אפסים של אבישי דורבנות (איזה 3 סוגים שונים) קסדה כפפות לבנות 2 כפפות שחורות (זוג אחד כבר ממש קרוע אבל אני ממש אוהבת אותם) שוט.. יותר נכון שוטים. כולם של דרסז' כמובן 5 זוגות מכנסי רכיבה מכנס רכיבה לבן גרביים גבוהות (זה נחשב?! כי יש לי כמויות) חולצת תחרויות ג'קט סטוק וזהו נראה לי... מספיק לא?