אני קונה רק ב"הרוכב" כי הוא בא לאורווה
טחח...חוץ מזה שאני אוהבת ת'ציוד בעיקרון יחסית לזמן שאני רוכבת והעובדה שאני לא צריכה שומדבר כי באורווה יש הכל (למרות שקסדה מומלץ לקנות כי זה די מגעיל
)- יש לי הרבה ציוד כי אני די בזבזנית וזה משתלט גם על הסוסים...
טחחח...גם פעם אחרונה שהרוכב בא גרמתי לנעם לקנות לכפירו חבל חדש באיזה 40 ש"ח כי החבל הישן לא התאים לראשיה החדשה
. אממממ...איכותי? אני מניחה שהציוד ב"הרוכב" לא רע..הקטע הוא שאני חייבת לקנות ת'איכות הכי נמוכה כי כל האחרים עולים יותר מדי
אז אני צריכה לקנות את המכנס של דפנה שהוא נחמד כזה אבל יש הרבה יותר טובים...חפיף יש אצלנו מן שרותים כזה ומקום שאפשר להתלבש בו ולשים את המגפיים...אז יש שם גם איזה שני ארונות גדולים כאלו עם שלבים ולכל אחד יש שלב אחד...ובנמוכים יש מכנסיים\חולצות\קסדות שאנשים השאירו ואם אין לך ציוד אתה לוקח משם.. מממ..את הכל אני משאירה שם חוץ מאת המגפיים שיש ארון מגפיים ואת המכנסיים שאני לוקחת לכביסה
ציוד שיש לי בכלליות: רד משו (כמו בלנדסטון..רק לא) מגפיים (של האורווה) מכנס שחור (של האורווה) 2 זוגות של מכנסיים בצבע בז' עוד מכנס בצבע בז' (של האורווה) ישן כזה אבל של חברה טובה (אורוקה משו..) שוט קפיצות סגול שוט דראסז' סגול קסדה (ענקית
) היו לי כפפות אבל לאחר איבוד שפיות מוחלט הענקתי אותן לבלונדי (היא קרעה אותן
) ועכשיו אני בחיפושים אחרי זוג אחר- אז אם יש לכם משומש שאתן לא רוצות והוא במצב טוב ואתם מוכנים למכור במחיר יותר נמוך- אני אשמח

טחח..ויש לי גם גומיות צבעוניות (כתום וירוק זוהר
) כאלו כדי לעשות לכפיר צמות אם ישעמם או לפני תחרות או לודעת מממ..וזייהו. מה שיש לי בתא:
הרוזטה של נעם
גנבתי את זה לשם בשביל הצילום
זה מלפני איזה 20 אלף שנה...