סקר קטן...

מה יא

New member
לא נכון ><../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif

הוא רק קצת פחדן וחסר טאקט

KereN THE AngeL

New member
הארי../images/Emo99.gif

הוא בהחלט הדמות האהובה עלי
ויש עוד המוווון... בהחלט הרבה מעבר ל-2-3 דמויות

מה יא

New member
הוויזלים ורון בראשם../images/Emo3.gif../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif

לא כולל פרסי
אבל אני אוהבת עוד הרבה דמויות- הרמיוני, לונה, נוויל, ג'יני (בשישי פחות), טונקס, לופין, סיריוס (במקרים מסויימים) ו... הארי

ענבאך

New member
ג'יני.

את דמבלדור אני אוהבת במינונים קטנים, כי לפעמים הוא מעצבן בכמה שהוא הגיוני ומתוחכם, וזה הופך להיות כאילו אין לו רגשות בכלל. אבל לרוב הוא משעשע מאוד ולא צפוי. כמו נגיד בחמישי שהוא אומר לפאדג' "זה כמו לחפש גוז ולמצוא אוניה." או משהו כזה. זה הרג אותי. ג'יני, לא יודעת למה, אני פשוט ממש אוהבת אותה.

נ ר ו ש

New member
פרד וג'ורג'../images/Emo151.gif

הם פשוט מצחיקים
מוסיפים הרבה שנינות לספר

00SONIA00

New member
ממ..

הארי! הקטע בהארי הוא שהוא כל כך אנושי וכל כך קל להזדהות איתו! מצד אחד, הוא יודע להיות פוץ! חושב שהכל סובב סביבו שהוא יודע הכל, אבל מצד שנ גם יש לו המון תכונות טובות. אני אוהבת אותו!
וסיריוס! כי הוא סיריוס!

Sheepish

New member
הדמויות האהובות שלי

הן דראקו מאלפוי ורון וויזלי. דראקו- כי הרבה יותר מעניין לקרוא על דמות כל כך מתוסבכת ורעה. נמאס מהארי הגיבור שתמיד מציל את העולם. מאלפוי מרגיש כל כך הרבה יותר אמיתי. גם איכשהו, דווקא בגלל שהוא כזה רע, הוא ממש מעורר סימפטיה. בספר השישי יותר, אבל גם לפניו. יש לו אבא מפחיד בטירוף. הוא גדל בבית של אוכלי מוות. הוא ממש מעניין, וגורם לי לרצות להציל אותו קצת. אנשים מתוסבכים זה הכי כיף
רון- כי הוא מצחיק, ומתוק. בלעדיו הספר הזה היה כל כך מדכא! חוץ מזה שעם כל הבעיות שלו (חוסר רגישות, נטייה להיסטריה) הוא ממש מעורר הזדהות.

Sheepish

New member
שכחתי את לונה! :-O

אז הממ כן, לונה. היא כל כך מצחיקה. יש לה יציאות מדהימות

לי יש7 דמיות...קצת הרבה לא?

טונקס:כי היא שמחה וממש נחמדה הרמיוני:כי היא גואנית וחכמה ומבינה מה היא אומרת ולא סתם מתרברבת בזה שהיא חכמה ג'יני:כי היא לדעתי ממש חמודה וג'נג'ית ומיוחדת דמבי:כי הוא חכם כזה ומבין הכול בקלות ולדעתי בליעדיו לא הייתה עלילה כול כך מעניינת וולדמורט:כי הוא אפללל ואני אוהבת דמיות אפלות וגם כי הוא רשע פרד וגו'רג':כי הם ג'ינג'ים וקורעים אותי מצחוק

Kukupita

New member
דמות אהובה../images/Emo182.gif

הרמיוני, ללא ספק. במיוחד בספר השישי, היא הייתה מקסימה.

אמממ ../images/Emo9.gif

הארי
שבספר האחרון התחלתי לאהוב אותו אפילו יותר בגלל שלדעתי בספר החמישי הוא היה ממש מעצבן =\\ ואני יודעת שזה לא מקורי... רון
פרד
ג'ורג'
וג'יני
אני פשוט אוהבת ת'אופי שלהם.. ודובי!!! הוא כזה חמוד!!!
וטונקס ולופין חמודים...וסירויס
הוא היה הגיבור שלי...אוף...

למעלה