סקר קטן...

מרי15

New member
אוקיי הדמויות שאני אוהבת...

הארי- כי עקבנו אחרי כל אירועי חייו מגיל קטן, הזדהינו איתו... אני אוהבת את העובדה שככל שהוא מתבגר הוא הופך להיות עצמאי יותר, חזק יותר, חכם יותר ומקסים יותר הציניות שלו והחוצפה כבשו אותי... דמות מדהימה ומקסימה! וולדמורט- בגלל שאין ספר ממש טוב בלי דמות ממש רעה... בקביק- כי הוא היפוגריף מגניב ומטורף... לונה- מוזרה אבל אנושית... לא מסתכלת על אף אחד מלמעלה והיא גם קורעת מצחוק חחח.... טונקס- כי מגניבה.... פרד וג'ורג'- כי הם מצחיקים, מטורפים וגאוניםםםם סנייפ- רשע מרושע שאין שני לו (חוץ מוולדמורט) והוא יכול לעשות דברים כל כך רעים מבלי למצמץ אפילו... וכמובן... האחד והיחיד- קינגסלי שאקלבולט!!! כי הוא הילאי מצויין חח.. אני אוהבת את המסתוריות שבו.. את השקט והשלווה... הוא דמות מדהימה! וזהו כמובן שאני אוהבת גם את: הרמיוני, דמבלדור, סיריוס וכו'... אבל אלה העיקריות שאני אוהבת...

ווינקי 1

New member
לדעתי הרמיוני היא ממש דמות לא אמינה

איזה בן אדם שפוי יכול לזכור כל כך הרבה דברים??? ועזבו שהיא זוכרת דברים היא יכולה לצטט אותם מילה במילה!! זה בלתי אפשרי... ונגיד שהיא כן חרשנית... אז כל היום היא לומדת ואנשים חרשנים בדרך כלל אין להם זמן לעשות דברים אחרים והרמיוני בכל זאת משתתפת בכל ההרפתקאות של הארי ונמצאת איתו הרבה מאוד זמן בלי ללמוד. בלי קשר לזה אנשים חרשנים יש להם סדר עדיפויות דפוק (אהמ ספר ראשון..."אנחנו יכולים למות! או גרוע מזה יכולים להעיף אותנו מבי"ס"- לא בטוחה שזה ציטוט מדויק)והסדר עדיפויות הזה גם שם לימודים לפני חברים שלהם והרמיוני ממש לא כזאת. ודבר אחרון... כמעט כל הדמויות משתנות במהלך ששת הספרים... כי אין מה לעשות..אנשים משתנים... אבל בהרמיוני אני כמעט לא רואה שום שינוי מהספר הראשון (אולי במהלך הספר הראשון מההתחלה לסוף)... ולדעתי זה לא אמין... ובלי קשר אני אוהבת את ג'יני...כי היא פשוט דמות שנוצרה כדי להיות אהובה בלל שהיא כל כך פופולרית ואני אוהבת גם ווד ואת דובי וווינקי וכל הגמדוני בית כי הם כאלו חמודים... חוץ מקריצ'ר!

N B I

New member
דראקו מאלפוי ../images/Emo99.gif

כי הוא הכי הגיוני שם, איך אפשר לסבול בנאדם, כמו הארי, שבסך הכול לא עשה שום דבר מיוחד (במודע, בגיל שנה עוד אין מודע) ולהעריץ אותו? מה גם שהוא נסגד. כי הוא רע, רע זה טוב.

Legato

New member
סנייפ כמובן!!! ../images/Emo135.gif

וגם הרמיוני פרד וג'ורג' ואמממ... הארי (אבל לא בחמישי)

Stinki Winki

New member
בואנה יש מלא....

נראה לי שהכי את לונה... כי כל פרק איתה זה פרק מעולה, וגם כי אני יכולה להזדהות איתה לפעמים... חוץ ממנה גם את התאומים, את רון, מפעם לפעם את סנייפ, וסריוס כמובן.
וגם את לופין וטונקס (אוף, הם כ"כ צריכים להיות ביחד!! ארגגג)

haimv5

New member
יש לי 4

טוב אז ראשונה... טונקס... היא פשוט משעשעת ומאגניבה... אני מת עליה.. היא מטאמורפוגית (או איך שלא כותבים את זה)...וגם אני מת ליהיות אחד כזה דמות שנייה דובי.. הוא פשוט חמוד... דמות הבאה.. סיריוס ז"ל... הוא היה מאגניב ותמיד היה מציק לסנייפ הבן ז... דמות הבאה מירטל המייללת... כי היא מטומטמת... ויש עוד אבל אני אפסיק פה..

למעלה