סקר קטן...

סקר קטן...

מהי הדמות האהובה עליכם בספר? ולמה? (אפשר להתייחס לדמויות מכל ששת הספרים). אני אענה ראשונה: דמבלדור, כיוון שהוא חכם, מסיק מסקנות מעניינות, והעלילה לא היתה כה מרתקת בלעדיו. בנוסף ,לפעמים הוא מצחיק ופיקנטי.

a strawberry

New member
יש לי שניים-

סנייפ- כי הוא אפל ומסתורי ומעניין כזה
פרד וג'ורג'- כי הם מצחיקים וחמודים וגאונים וג'יניג'ים

י ע ל י ק

New member
כן גמני חשבתי שזה 3 אבל

נשארתי צמודה לתיאוריה שהתאומים מייצגים בעצם דמות אחת

יש לי שלוש דמויות ../images/Emo9.gif

הראשונה: הרמיוני, היא פשוט גאונית וכל-כך חכמה, אין מה להגיד, היא לפעמים מגיעה כל כך קרוב לפיצוח תעלומה או מפצחת אותן, ותמיד חושבת בהיגיון , אני פשות אוהבת אותה (למרות שלפעמים עצבנה אותי בHBP
השנייה: סנייפ, (מה אפשר לעשות) הדמות פשוט כל-כך מעניינת ואפופת מסתורין שזה ממש מסקרן, אפשר גם לרחם עליו לפעמים(אני במיוחד ריחמתי עליו כשהארי הסתכל בזכרונות הילדות שלו, בהגיגית ,בספר החמישי. השלישית: טונקס, היא כזאת אמיצה ומצחיקה. מאוד אהבתי, וחיפשתי את הקטעים שהיא מופיעה בהם בספרים וקראתי אותם שוב ושוב. חוצמזה , שהיא ממש קולית ומטמורפמגוסית.

tamar05

New member
כל הג'ינג'ים:)

את רון, פרד וג'ורג' הם הכי חמודיייים ומצחיקים.

מלא

הרמיוני-כי לא יודעת..אני פשוט מתה עלייה הארי-(גיבור של הספר) וזה.. רון-הוא מטומטם ומצחיק פרד וג'ורג-שנייהם מצחיקים וחמודים דמבלדור-כי הוא חכם ואידיוט כזה חח,יענו חכם אבל משוגע וגם את טונקס,

הרמיוני ורון../images/Emo106.gif

כי שהארי תמיד צריך עצה או רעיון או לספר משהו הוא תמיד פונה לחבריו הטובים הרמיוני ורון שתמיד עוזרים לו. אם כבר,אני שונא את פלר ואט אדיבור עמאצבן שלע!

The Peanut

New member
../images/Emo13.gif המממ.. ../images/Emo58.gif

לונה לאבגוד, ללא ספק. היא כזאת מוזרה, אבל ממש מצחיקה. היא מוציאה את העוקץ מסצינות שאחרת היו יכולות להיות פשוט נוראיות (מבחינה של אובר דרמטיות
). ובקטע שהיא הייתה הקריינית במשחק הקווידיץ', אני פשוט התמוגגתי
. אה, אני גם ממש אהבתי את דמבלדור. גם הוא היה מצחיק ותמיד רציתי לראות אותו בסצינה כלשהי עם לונה, זה היה נראה לי מעניין. אבל כבר לא נראה את זה.

Marth Darunia

New member
...

קינגסלי שאקלבולט, כי הוא ממש מגניב. נכון שהוא בקושי מוזכר (וזה מאוד מרגיז), אבל הקטע בספר חמש שהוא מוחק את הזיכרון של מריאטה פשוט גאוני מצידו.

רון

כי הוא ג'ינג'י וחמוד ומצחיק מאודדדדד וגמלוני ומקסים וסקסי ובעצם מייצג חלק גדול מחננות של העולם שהם מקסימים בפני עצמם...!

למעלה