סקר קטן...

דנקי

New member
יש לי 2...

כמו שכבר מוזכר כאן בפורום, פרד וג'ורג' הם כאילו דמות אחת מפוצלת לשניים, אז לכן אתייחס אליהם כבנאדם אחד.... אז ככה, פרד וג'ורג', כי הם מצחיקים, והקטע בספר השלישי שהם מחקים את פרסי "שלום קשישי...." נקרעתי עד עמקי נפשי!! חה חה חה....!! הם כל הזמן משלימים אחד את השני, וזה חזק במיוחד בסרטים, כשהם מדברים, ולא יודעת, הם עושים את כל האוריריות שבספרים, (למרות שהם מתחילים להפחיד אותי... הם משלימים את עצם קצת יותר מדי, כמו דץ ודצה... אמא'לה!!!!) השני הוא דמבלדור, שבלעדיו אין חכמה, ואין הבנה, והוא פשוט כ"כ טוב בלהיות אבא, שאני מתפלאת שאין לו ילדים...... הזכרנו כבר שהסקר הוא חוץ מהארי, כי הוא כמובן כל הקטע!!?!? סקר קטנטן: אתם רואים את הסרטים או קוראים את הספרים? ברור שמי שקורא הוא גם מן הסתם הולך לסרטים, אבל יש מישהו שרק קורא את הספרים?? זה מעניין על מה התשובות שלכם מתבססות, וזה גם סתם מעניין...... תענו...!

סיריוס,

כי הוא הצטייר לי כמישהו שווה ביותר, שאוהב סיכונים, לוידעת, יאמי כזה.
וסנייפ כמובן. כי הוא פשוט ה---עלילה, אף אחד לא יודע כלום עליו, הוא מסתורי והכל.

Hinamori

New member
נוויל

כי הוא נוויל ^_^ וגם האגריד, כי, אר, לא יודעת.

phetxu

New member
דראקו....

לא יודעת אני פשוט אוהבת אותו..אני מבינה אותו לפעמים למרות שהוא מרושע... פרד וג'ורג' גם מקסימים!!! :) ואמממ המון זמן לא הייתי פה.. מאז שהתגייסתי בעצם.. (חודשיים!) עכשיו אני עושה יומיות אז זה בסדר..

IWRIS

New member
דמויות אהובות

אז ככה: בראש ובראשונה-דמבלדור. הדמות הכי מדהימה שנתקלתי בה בספר (כלשהוא). הוא מאוד חכם, ולא רק בעל ידע אלא גם חכמת חיים, הלב שלו-שהוא נותן הזדמנות לכל אחד. רואים שהוא השפיע רבות על עולם הקוסמים. אייך שהוא דואג להארי ומחובר להוגוורטס. העוצמה שלו והסבלנות. ולמרות זאת הוא לא מושלם, אלא עושה טעויות ומודה בהן, וזה רק מוסיף. הוא גם מצחיק ומעניין. אני אוהבת גם את הארי-כי הוא גיבור הספר וקל להזדהות איתו, וכמובן את פרד וג'ורג'. את האגריד. לופין. לילי פוטר. סיריוס. וברור שאת רון החמוד. ודובי שהוא ממש דמות מגניבה. דמויות שאני שונאת: סנייפ (נכון לעכשיו), אמברידג', וולדמורט, ריטה סקיטר.

meital f

New member
יש לי שניים

רון-כי הוא מאוד מזכיר אותי אנחנו די דומים בכמה דברים סנייפ-כי הוא מעניין מאוד כל פעם מחדש והוא נורא מיסתורי ורשע אבל לא יותר מידי רשע

N o A 1 1

New member
לי יש שלוש:)

הרמיוני- אני אפילו לא יכולה להסביר למה.. וגיני-כי היא נראת לי בן אדם מדהים ורן-כי הוא גינגי

snier1991

New member
אני שונא את הארי פוטר

דמות מעצבנת שאומרת אני מושלם אני מושלם אני יציל את כולם למרות שאני כזה מסכן. הדמויות שאני אוהב: לונה-יצור כל כך כנה מצחיק ושנון שלא מפחד להגיד את האמת וכל כך מצחיק(במיוחד כשהיא פרשנה את המשחק) אני לא אמשיך לפר למה אני גם מרחם עליה בשביל שהודעה לא תהיה ספוילר פרד וגורג-מצחיקים וכיפים למרות שבספר השישי הם מידרדרים לסתמיות הרמיוני-הדמות! דמות פגיעה שמקרינה חוזק למרות זאת מבינה דברים שאנשים לא שמים לב לזה מצטטת מחמיאה כשצריך ואם תאלו אותי הרבה יותר יעילה מהארי "אני מושלם" פוטר סנייפ-באמת צריך להסביר? דמבלדור-מושלם עם סטייל שכל כך חסר להרבה דמויות סיריוס-מאותם סיבות של סנייפ דמות טרגית וכואבת אבל עם זאת דמות שמצליחה לשרוד ולהתקדם עד מותה זצל מירטל ודובי דמויות טרגיות מסכנות שבסך הכל רוצים רק חיבה

י ע ל י ק

New member
לפי דעתי הארי בכלל לא

דמות שאומרת אני מושלם אני מושלם וכו', הוא באמת מסכן וזכותו לרחם על עצמו שהוא לא יכול לחיות בשקט כמו כולם.

מרי15

New member
אני מסכימה עם התגובה מעליי ו...

לא ראיתי באף אחד מהספרים קטע או משפט שמראה שהארי חושב שהוא מושלם... זכותו להרגיש מתוסכל בגלל מה שקורה סביבו וזה אפילו הגיוני... אם אני הייתי מאבדת מישהו קרוב אליי חסססס וחלילהההההה גם הייתי קצת רוצה להרויד את הכאב ואולי טיפה מוציאה את העצבים שלי עח אנשים סביבי... ובמיוחד אם מישהו היה רוצה להרוג אותי חח... הייתי מרגישה מתוסכלת והארי לא מרגיש בכלל מושלם ואני זוכרת שהוא אמר כמה וכמה פעמים בספרים שהוא היה מתחלף עם כל מי שיש לו משפחה וחיים נורמליים מיד...

G e o r g i a

New member
דמבלדור ווולדמורט!../images/Emo99.gif

את דמבלדור תמיד אהבתי מאוד, ובספר השישי עוד יותר. ובוולדמורט התאהבתי בשישי.
אני אוהבת גם את ארתור וויזלי, סנייפ (למרותתתת), הרמיוני (במיוחד בשישי) ולופין (במיוחד בשלישי).

Professor Moody

New member
יש כמה כאלה

קודם כל - הרמיוני. אין עליה! גילדרוי לוקהרט - מתי מצחוק כשקראתי אותו. ברטי קראוץ' ג'וניור - הדמות 'הרעה' הכי עגולה ומושלמת. סנייפ - כי הוא הכי מסקרן אותי לדעת מה יהיה בסופו.

DanieLushka

New member
i have four ;x

harry.. um i just love him, a special teen, a good person, a great wizard.. do you need more?:p dumby, he is so mysterious and powerfull and wise and kind and bla bla :p gorge and fred [w/e spelling] cuz they are so funny.. and humor is one of the most important qualities for me..

DanieLushka

New member
oops! five*

serious! <333333 i just love him so much :( i can't really explain the exact reason.. but when he died, i cried like a little girl :/

ולדמן

New member
הוראס סלאגהורן!../images/Emo58.gif

כי הוא פשוט הדמות הכי טובה שהייתה בספר הזה מאז לונה!

|בובספוג|../images/Emo111.gifדראקו מאלפוי

כי להיות רשע זה סקסי
והוא בלונדיני עם עינים כחולות*מזילריר* מה צריך יותר?

למעלה