סקר עישון

Master Jewish

New member
סקר עישון

שמתי לב בזמן האחרון שהרבה מחברי המוזיקאים, כולל חברי הלהקה שלי, נוהגים לעשן באופן קבוע (כולל אני, לצערי...) ועניין אותי לדעת עד כמה התופעה הזאת רחבה. בהתאם לזאת אני רוצה לעשות כאן מין סקר ולדעת אם אתם מעשנים. קיצר שרשרו סיגריות אם אתם מעשנים!

splitfire

New member
../images/Emo120.gif../images/Emo45.gif איזה תזמון...

אתמול קניתי את הקופסא הראשונה שלי...

splitfire

New member
....

אתה ראית איפשהו בהודעה שלי שמץ של התגאות??.. התזמון נאמר בציניות ולא מלשון התגאות בזה שאני מעשן.. בכל מקרה..זה לא שהתחלתי עכשיו פשוט עד עכשיו לקחתי כל הזמן מחברים ומאנשים אז פשוט נמאס לי לשנורר מאנשים אז קניתי את הקופסא.. אני יודע שזה לא תירוץ.. אבל בקטע של עישון פסיבי (כמו שאמר מישהו בהמשך השרשור) אני הייתי כזה כל החיים שלי גם אמא שלי גם אבא שלי וגם אח שלי מעשנים מאז שאני זוכר את עצמי.. אז בנימה אופטימית(או שלא ) זו.. אני אפסיק לכתוב ואלך ללמוד לפיזיקה.. בהצלחה לפיזיקאים של העתיד מחר..

כן, נראה שאתה מתגאה בזה.

גם בהודעה הזאת. כאילו אתה מאגניב רציני שכרגע שדד בנק ונגע לפקידה הכוסית בציצים הענקיים....האמ...כן. חזרה לנושא. תפסיק עכשיו, תעשה לעצמך את הטובה הזאת.

GoNzZo

New member
שניכם פלצנים אש

אולי זה דבילי להתגאות בזה אבל אתם מרגישים עכשיו מה זה טוב עם עצמכם שהטפתם לו עכשיו, נכון? אפשר לחשוב שאתם לא שותים או מעשנים נרגילה או מציתים פלוצים, תנו לבנאדם לעשות מה שבא לו בלי להתייחס אליו כאילו הוא הולך לקבל סרטן. אתם סתם נתפסים לדעת קהל שעישון זה חרא בגלל קמפיינים מוצלחים של התקשורת, אותה תקשורת שמפרסמת אלכוהול והימורים בחופשיות. אז קיצר, יצאתם קונפורמיסטים רצח

חזוז

New member
עדיף להיות קונפורמי מאשר לקבל סרטן

תשמע את האנשים שמעשנים, מה שהם כתבו פה הם בעצמם מתחרטים. אל תנסה לשחק אותה מרדן, "קונפורמיסטים רצח" עאלק.

GoNzZo

New member
תשמע

אף אחד לא אמר לך שאם אתה תעשן אתה תקבל סרטן, זה פשוט לא נכון אני לא אומר שזה לא מגדיל את הסיכויים. אבל יש כל כך הרבה דברים באורח חיים שלך שמזיקים יותר מסיגריות, שזה סתם מעצבן אותי שדווקא לזה נטפלים אתה יודע שבארה"ב מתים יותר מנזקי מזון מהיר מאשר מסיגריות? ואתה רואה אותם עושים איסור לאכול מקדונלדס בפומבי? אתה יודע שבישראל מתים יותר מתאונות דרכים? ומי כאן עוצר בכל עצור, לא שתה אחרי שהוא שתה יותר משליש בירה, וגנב רמזורים, אבל אתה לא רואה את האקדמייה לעברית באה ומשנה את השם של מכונית ל"תאונית" ראית אנשים שמכורים לאלכוהול לעומת אנשים שמכורים לסיגריות? אבל יש מלא פרסומות לאלכוהול בטלויזיה, אתה מבין? אז מה אכפת לך אם אני מעשן? זה סתם טרנדי לבוא ואנשים ולהגיד להם להיגמל, אבל זה סתם מעפן אנשים לא צריכים להתבייש בזה שהם מעשנים. ושוב יש יותר מדי מכל דבר, אנשים שאין להם כסף ואת מה שיש להם מבזבזים על נובלס זה כבר מוגזם, אבל מה קרה? על מכורי סמים אתה תצחק שהם מכורים ושהם דבילים? על מכורי הימורים? על מכורי אלכוהול? לא, (כי יידקרו אותך בתחת P:) ושוב, אני אומר שאנשים שצוחקים על מעשנים הם קונפורמיסטים. וזהו!

khammel

New member
איזה גבב של שטויות

> אתה יודע שבארה"ב מתים יותר מנזקי מזון מהיר מאשר מסיגריות? לא. וגם אתה לא. למיטב ידיעתי אין שום מחקר שהוכיח את זה ובל נשכח שבארה"ב היתה בשנים האחרונות ירידה דרסטית בצריכת סיגריות עקב לחץ ציבורי וחקיקה שבאה להגן על הציבור. אגב, אנשים לא מתים מהמזון המהיר עצמו אלא מהאבסה עצמית לצד חוסר איזון בתפריט היומי והיעדר פעילות גופנית. > ואתה רואה אותם עושים איסור לאכול מקדונלדס בפומבי? למען האמת, כן. בהחלט יש ניסיונות לפגוע בתעשיית המזון המהיר בחקיקה, הן בארה"ב והן באנגליה ועל כן תעשייה זו התעשתה והיום מנסה להקדים תרופה למכה בכל דרך אפשרית. ע"ע מהפיכת הבריאות של מקדונלדס ישראל. > אתה יודע שבישראל מתים יותר מתאונות דרכים? אתה בטוח בזה? כי אני לא. אבל נניח לשם הויכוח שכן. מה אתה רוצה להגיד בזה? שצריך לצאת באותה אדיקות נגד מי שמסכן אותנו בכביש? אין שום בעיה. בשמחה. מי שלא מציית לחוקי התנועה, מי שנוהג תחת השפעת אלכוהול ולו קלה ביותר הוא רוצח פוטנציאלי ויש למצות עימו את הדין. באותה נשימה, על אלכוהול צריכות להיות אזהרות מפני צריכה מוגברת שלו וצריך לידע את ציבור באי הפאבים על הנזקים האפשריים לכבד. כמובן שאלכוהול פחות ממכר מסיגריות ולכן לא ממש רלבנטי לדיון. בדיוק כמו שאר הנתונים שציינת. עזוב, אל תתן לעובדות להטריד אותך. ממש לא אכפת לי אם אתה מעשן. אכפת לי שאני אצטרך לממן לך את הטיפולים בבי"ח אם בגלל העישון שלך תבקר שם. ואכפת לי הרבה יותר אם בגלל העישון הזה, אני או מישהו מחברי יאלץ להתאשפז שם. אנשים לא צריכים להתבייש שהם מעשנים. הם צריכים להבין ולהיות מסוגלים להפנים ולקבל על עצמם את הדין של מה שהם מעוללים לעצמם וחייבים לא לפגוע בסובבים אותם. המינימום שאפשר לעשות כשרואים מישהו שמכניס את עצמו לצרות ולא מודע לזה, זה לקחת רגע מהחיים ולהזהיר את הבנאדם שיחשוב טוב טוב אם הוא רוצה לנשום בגיל שלושים כמו זקן בן שמונים ולהיות נזקק להשתלת ריאה בגיל חמישים... או לגסוס לאט לאט בייסורים, מוצמד לבלון חמצן בגיל 60... או לסבול מכל אחד מהדברים הממש רעים האחרים שידועים כתוצאות של עישון... וכל זאת רק כי הוא חושב שהוא יזכה בלוטו של החיים ולו זה לא יקרה. אז תעשה לי טובה. זה לא קונפורמיזם ולא פופוליזם להתרחק מסיגריות ולהצהיר על זה. זה המינימום ההכרחי שאפשר וצריך לעשות. ועכשיו אני הולכת להאזין ל-No Cure For Cancer של דניס לירי שבאורח פלא עדיין רלבנטי היום כפי שהוא היה לפני איזה 15 שנה. Some things never F'ing change

Vintage

New member
תסלחי אבל זאת פלצנות לשמה

את באמת חושבת שמעשנים לא מודעים לסכנות שבעישון? הבעיה היא שאתם שלא מעשנים לא מבינים שאנחנו מודעים לקיצור החיים, ומבחינתנו עדיף להשתעל קצת ולהנות מסיגריה מאשר לוותר על התענוג, לא מצפה שתבינו אבל מצפה שתעזבו אותנו לנפשנו. נאנסנו לעישון ברחובות, אפילו לחיות דואגים למחסה ברוב העולם אבל היחס למעשנים הוא גרוע מאשר לחיות. אז באמת, די עם ההטפות,אנחנו יודעים שהסיכוי גבוה לסרטן, אימפוטנציה ובלה בלה בלה בלה. בסדר, הופנם, די להתייחס אלינו כאל מפגרים, תנו לעשן בשקט!

khammel

New member
../images/Emo216.gifהבנת הנקרא לא צד חזק שלך

ממש לא אכפת לי אם אתה מעשן. אכפת לי שאני אצטרך לממן לך את הטיפולים בבי"ח אם בגלל העישון שלך תבקר שם. ואכפת לי הרבה יותר אם בגלל העישון הזה, אני או מישהו מחברי יאלץ להתאשפז שם. אנשים לא צריכים להתבייש שהם מעשנים. הם צריכים להבין ולהיות מסוגלים להפנים ולקבל על עצמם את הדין של מה שהם מעוללים לעצמם וחייבים לא לפגוע בסובבים אותם. עכשיו לך לעשן סיגריה ותירגע

oneman2

New member
נכתוב את זה ככה:

אתה רוצה לעשן. אתה מעשן. אני לא רוצה לעשן. אני גם לא רוצה לנשום עשן. לכן אתה לא מעשן במקום ציבורי סגור. מש"ל. ברור?

chief shit

New member
צודק

הברירה היחידה שלך היא להתחיל לעשן, ככה הכסף לא ילך לפח!

DrunkGoat

New member
את\ה לא מממן\ת כלום...

משלמים על סיגריות 100% מס. לא מספיק לממן את הטיפולים? וגם אם המס הזה לא מספיק: ישראל שואפת לפחות להיות סוציאל דמוקרטיה, שבה אנשים חזקים מבחינה כלכלית וחברתית מממנים את אלה שפחות - אז די לזיין את המוח. אם דיברת הרבה בפלאפון וקיבלת סרטן במוח, אני צריך לממן לך את הטיפולים? כן, אני צריך. מה לעשות, ככה מנהלים חברה מתוקנת. לא טוב לך, תעבור\י לארה"ב, שמה יש קפיטליזם דורסני כמו שאת\ה אוהב\ת.

../images/Emo121.gifאתם לא יושבים בחוץ ונרטבים בגשם

ולא מתעללים בכם, כולה אסור לעשן במקום ציבורי. וכאילו שמישהו שם על זה:)

Vintage

New member
איזה שטויות במיץ

זה שלא חסרות חלאות במדינה הזאת לא אומר שכל מי שמעשן הוא חלאה, בדיוק אותם אנשים שחותכים בכביש ויורקים מהגג, אנשים חרא. האנשים האלה מעשנים במקומות ציבוריים, אני לא. ברוב המקומות הציבוריים אין פינת עישון מסודרת או אפילו גגון להסתתר תחתיו.

../images/Emo121.gifדווקא יש אחלה אנשים שמעשנים בתחנה

המרכזית וזה לא בדיוק מפריע לאף אחד, ובכל מקום אני בטוח שתמצא מקום לעשן

למעלה