סקר עישון

loomer4

New member
לא מעשן

גם הרבה מאוד מחברי המוזיקאים מעשנים, כמעט כולם. בהרכב שלי (שמונה חמישה אנשים) שלושה מהם מעשנים (כולל הסקסופוניסט שחוטף כל כך הרבה צעקות מזה ממורים, מוזיקאים בכירים, ואחרים) לא מתכוון גם להתחיל, סתם חבל.

Virons

New member
אחד החברים מתלמה

אני מכיר מישו שלומד\למד בתלמה ילין מנגן על כלי נשיפה והתחיל לעשן שהיה בן 14 , כבר עכשיו יש לו נשימות כבדות וקושי לנגן . להיות 'מגניב ' באמת שווה את זה?

Y036

New member
../images/Emo45.gif גם אצלי שניים מתוך חמישה מעשנים בהרכב

וזה מעצבן, מתי שהמדריך הולך מפסיקים את החזרה ולפעמים זה הורס רצף ממש טוב

wish i was here

New member
גם המורה שלי לסקסופון מעשן

זה ממש מוזר שאני רואה אותו מעשן ביחד עם מורים לחצוצרה,קלרינט וטרומבון...דווקא המורים לגיטרה שאני מכיר לא מעשנים...אבל לראות נשפנים מקצוענים מעשנים זה קצת מוזר..

Aviraman

New member
לא אני ולא הנגנים מסביבי

עישנתי בערך 7 סיגריות בחיים, אולי 8. ואני מעשן פאסיבי כבר... 14 שנה (אבא מעשן, משתדל להתרחק) בכל מקרה אני דואג שהכלים שלי לא יקבלו עשן :]

doc monti

New member
../images/Emo31.gif

תוצאות העישון יכולות להיות קטסטרופליות באחוז מאוד גבוה. הנזק מצטבר לאורך השנים וכמות הסיגריות שמעשנים. אפשר וצריך להפסיק, ככל שמפסיקים יותר מוקדם וליותר שנים, הסיכון למחלות הקשורות בעישון יורד.

The Lethe River

New member
../images/Emo31.gif

הייתי מעשן פאסיבי קבוע עד גיל 8 (ואז אחותי נולדה וההורים החליטו שלה לא מגיע סרטן, אז הם הפסיקו
) ומאז נשבעתי שאני לא נוגע בסיגריות בחיים.

ringo rulz

New member
אם זה נראה כמו ברווז אמבטיה

וזה נשמע כמו ברווז אמבטיה, אז זה בטח נרגילה! נרגילה זה כמו סיגריה, זה הורג.

ran 15

New member
עצוב פה , שזה גרוע יותר ואנשים לא קולטים

שוב פעם - להכניס עשן והלהוציא עשן מהריאות לא עושה אותך גבר שבגברים... כמו שלקחת תאוטו ולסוע 180 בעיר לאיעשה אותך גבר שבגברים.. חברה עישון מסוג כלשהו רק דוחה אותך מהרבה מאוד אחרים , אישית אם אני רואה מישהי שמוצאת חן בעיני אבל אני רואה סיגריה , אני פשוט לא מתקרב זה פשוט מגעיל אותי , אחרי חברה (לשבוע
) שעישנה זה פשוט אחד הדברים המסריחים ביותר עליי אדמות - תמיד יש למעשנים ריח כאילו הוציאו אותם מתנור עצים השתיו להם על העור השרוף וחירבנו להם בבגדים... בחייכם זה לא שווה את זה...

yotamn9

New member
אני לא מעשן נרגילה כדי להרגיש מגניב

ממש ממש לא. חוץ מזה שנרגילה זה דבר שאני נהנה לעשן, זה גם דבר שקורה רק לפעמים כשיושבים עם חברים בכיף. אני לא מכור לזה, ואני לא עושה את זה כדי להרשים אף אחד. פשוט בניגוד לסיגריה, זה כיף לי.

DirtySpirit

New member
ההבדל הוא שנרגילה מעשנים מדי פעם עם חברים

וסיגריה באופן קבוע.. כל יום וברוב שעות היום נרגילה נגיד אתה מעשן פעם פעמיים בשבוע.... זה עדיין לא טוב אבל בגלל שזה בתדירות יחסית נמוכה זה "מזיק פחות"

TheMo

New member
../images/Emo41.gif בואו נעצור כאן.

לפני שזה יהפוך לשרשור "האם נרגילה-סיגריה?", נפסיק. פשוט לא נכנס לנושא כרגע, אולי אחר כך, בשרשור מתאים.

RoieL

New member
אחי, נרגילה זה חרא בדיוק כמו סיגריה

כמו שכבר כתבו פה, אם זה נראה כמו ברווז גומי צהוב ונשמע כמו ברווז גומי צהוב זה נרגילה (או רוני סופרסטאר, אבל זה כבר לשרשור של אמצעי התחרשות).

DirtySpirit

New member
לא אמרתי שלא

יש את העניין של נזק, ויש מולו את העניין של תדירות. הנזק בשניהם שווה אבל התדירות של עישון הנרגילה יותר נמוכה ולכן הנזק לטווח ארוך פחות גרוע

למעלה