סקר עישון

eVeR WiSH

New member
ואי תשתוק ! ודחוף...

אני בחיים לא שמעתי בן אדם מעשן שלא אמר לי שהוא נהנה ורוצה להמשיך.... אמא שלי מעשנת כבר הרבה מאוד זמן ואני רואה איך זה מתבטא חברים שלי מעשנים והם מתנשפים כמו כלבים אחרי עליה במדרגות הרבה אנשים אסמטיים לא יכולים להיות בחברת מעשנים...הרבה אנשים פשוט לא רוצים להיות בחברת מעשנים כי זה מזיק ולא נעים... אז בבקשה אל תזיין בשכל שזה הכל שיטות פירסומיות ומחמירים בזה סתם ככה מצידי תעשן...פשוט לא לידי...ואחרי הרבה שנים שתהיה מכור כבד (מעל 15 שנה בערך) ותתחיל לראות את המחיר הכלכלי והבריאותי הכבד שזה יקח ממך ואתה תגיד למה היתי טיפש והתחלתי

איזה מאגניב אתה, קונפורמיסטים ../images/Emo13.gif

ואני עישנתי בעברי, אני יודע שעישון זה חרא, על בשרי.

הא כן,

אני לא מעשן נרגילה ולא הבנתי מה הקטע. אלכוהול, עד כמה שידוע לי יכול להרוג אותי, אולי זה השתנה כבר. ומה הבעיה בלהצית פלוצים?

ההודעה שלך יכלה להיות טיעון טוב

אם לא המשפט האחרון.מה זה משנה קונפורמיסט,נון קונפורמיסט?הייתי רוצה לדעת מה הדבר שהפך קונפורמיזם לדבר רע כ"כ,שכולם רוצים להיות מגניבים ונון-קונפורמיסטים. וד"א,בנוגע לתוכן ההודעה המרכזי-כשהריאות שלך יהיו שחורות ומפוררות,דבר איתי.

xflil

New member
ובתור אחד שמעשן ...

אתה יצאת אחד הטמבלים. "סתם מתפסים לדעת קהל שעישון זה חרא" לא, כי עישון זה דלוקס... הכי כייף לקום בבוקר, לירוק משהו חום לכיור ואז להבין שזה לא בגלל ששתית עכשיו קולה... כי לא שתית. זה מתחיל בזה ונגמר בסרטן ריאות, לא עלינו ולא על אף אחד. בקיצור, שוב, יצאת טמבל רצח.

GoNzZo

New member
אבל זה ידוע

שכולם מתחילים לעשן רק כדי להגיד כמה שזה חרא ולהגיד לכולם לא לעשן. אז טמבל או לא טמבל, זה נחמד שיש לך תרוץ לצאת לרגע מהמשרד ולשבת עם אנשים על קפה וסיגריה ומי שאומר לי שהעישון שלי מפריע לו, אז אני זז הצידה. אבל אנשים שבאים ואומרים לי לא לעשן ושאני הורס לעצמי את הבריאות, זה כבר לא עניינם, וזה התנשאות נטו וזה מעצבן.

xflil

New member
אם אתה צריך סיגריות...

בשביל לצאת מהמשרד חמש דקות ולשבת עם אנשים, אז זה עצוב.

khammel

New member
לא אני ולא לידי. להפסיק לעשן ועכשיו.

כבר לאחר הסיגריה הראשונה מתחיל הגוף להגיב לחומרים הרעילים שבסיגריה. הדבר מתבטא בדופק מואץ, לחץ דם גבוה, נשימה מוגברת וחומציות רבה יותר בקיבה. בנוסף, מעשנים כרונים חושפים את עצמם לסכנות הבאות (אחד או יותר!): מחלות ריאה ומערכת הנשימה מחלות סרטן מחלות לב וכלי דם סיכון מוגבר לסוכרת האצת תהליך ההזדקנות COPD -- מעשנים רבים אינם נוטים להתייחס לסימנים המוקדמים של המחלה, ומציינים בביטול שיעול וליחת בוקר כשנשאלים על ידי רופאי המשפחה לגבי הנשימה. סימפטומים אלו כבר מעידים על התפתחות המחלה ועל היותם של מעשנים אלו במצב של סיכון גבוה להתדרדרות והחמרה במשך השנים הבאות.

Virons

New member
../images/Emo45.gifמסכים עם קמל

עישון במיוחד אם התחלתם בגיל צעיר עישון גורם להרס תאי מוח , אימפוטנציה , אובדן שיער, פגיעה בחניכיים עד לאובדן שיניים וזה הבין הסימפטומים הראשונים לאחר מכך ייבוש עורקים מה שגורם לשבץ התקפי לב אי הגעת חמצן למוח כשל נשימתי , כשל מערכות פנימיות וכו..... וזה עוד בלי כל הפירוט על סרטן לסוגיו

RoieL

New member
אימפוטנציה?../images/Emo12.gif

אתה רציני?

doc monti

New member
סתם שאלה

יש קשר משפחתי לפרופ' מהחוג לפתולוגיה בת"א?

doc monti

New member
למדתי

טיפוס קשה... אבל החוויות הקשות כבר מאחורי (ואני לא מתכוון לפרפרטים בצנצנות אלא למרצים
)

למעלה