סקר עישון

Molchansky

New member
../images/Emo120.gifכבר 12 שנים לצערי

לא מצליח להפסיק, ניסיתי לא מזמן עם מסטיקים של ניקוטים וחטפתי תגובה אלגרית קשה למסטיקים האלה. אולי אני אנסה שוב עוד כמה זמן, להפסיק לעשן לא את המסטיקים.

Molchansky

New member
משהו חשוב

אל תתחילו לעשן! עכשיו בטח כמה יקראו ויגידו "יופי אחד שמעשן אומר לא לעשן" בעבר הייתי מכור לסמים, בצורה רצינית, עברתי גמילה וכבר כמה שנים שלא נגעתי בסמים. עכשיו תקראו טוב את הדבר הבא: להיגמל מסיגריות לא יותר קל מגמילה מסמים! ולי אישית הרבה יותר קשה, עובדה שהצלחתי להיגמל מהסמים ומסגריות אני לא מצליח. ו-12 שנה של סיגריות, אני צריך להקליט את הנשימה הכבדה שיש לי לפעמים. אז פשוט אל תכנסו לזה, זה מוביל להרבה ליחה קבוע, לשיעולים, לחנק, לנשירת שיער, לריח מסריח, וממש ממש קשה להפסיק.

Molchansky

New member
בחיים לא

Zyban חוץ מזה שזה נשמע גרמני מדי, זה כדור פסיכיאטרי, אני נגד כדורים פסיכיאטרים מכל סוג ויש עדויות רבות לנזקים ותופעות לוואי שהכדור הזה גרם לאנשים שלקחו אותו

doc monti

New member
לא נכנס כאן לויכוח על זה

נכון שהתרופה ניתנת גם באינדיקציות אחרות, אבל היא עוזרת ללא מעט אנשים בהפסקת עישון.

bebi vegeta1

New member
אמא שלי (שביום הייתה גומרת לפחות 5 קופסאות

) ואחי (שגם איזה 2 קופסאות ביום) נגמלו אצל מכון אברהמסון או איך שקוראים לזה(חפש באינטרנט אתה תמצא) ועכשיו הם לא נוגעים בסיגריות שווה לך לנסות (לא קשור אל המכון הזה בשום דרך)

מוצארט

New member
../images/Emo120.gifלצערי

כבר 7 שנים שאני שורף סיגריות כבר 7 שנים שאני שורף כסף כבר 7 שנים שאני שורף את הזמן שלי כבר 7 שנים שאני שורף בגדים כבר 7 שנים שאני שורף את הבריאות...

חזוז

New member
לא מעשן ולא אתחיל גם.

נוער שמעשן בגילאים צעירים הוא בעיני הדבר הפתטי ביותר שיש, אנשים חסרי עמוד שדרה וזהות שנותנים לכל דבר שיספק להם תשומת לב לחדור להם לאישיות, לא קונה את האקט הזה בשום צורה.

ran 15

New member
../images/Emo45.gif גם לא נרגילה ....חברה הציעו לי אין סוף

אני מאמין כמו כולנו , יושבים כל החברה... זה לא מושך זה לא בריא זה לא טעים ובטח ובטח שזה לא יהפוך אותכם ל"קולים"... אישית גרמתי לחברים להפסיק איך שהם התחילו (לחלקם זה היה במכות..) והיום שאני מדבר עם אנשים שמעשנים קחו את המצב - אתם משלמים על משהו שאתם מכניסים ומוציאים חזרה מהגוף... אתם משלמים על הכנסת של רעלים לגוף אתם משלמים על מוות כואב ואיטי בגיל צעיר.. לכל מי שכן מעשן - חבל!.

למעלה