סקר מספר †666ז

kirk hammet

New member
מאמס ופאפאס זה טוב !

אל תתביישי , תתגאי ! i dig rock´n´roll music ... לא זוכר את המשך השם , שיר ענק ! אני אוהב אותם.... אולי נקפוץ למזרקה במדרחוב ברוטשילד ונצעק את זה ?

בןלי

New member
התאפקתי התאפקתי...

האמת שבאמת התאפקתי הרבה זמן עם זה אבל אני פשוט חייב להוציא אתזה. באופן עקרוני אני בנאדם עם ראש פתוח שמכבד ומקבל כל סגנון מוזיקה צורת התלבשות וכו´. כל הקטע של המטאל הפריקיות הנעלי צבא דיי נראית לי מוזרה ומתלהבת. לשימחתי פגשתי בבסיס לי חייל שאמר לי שבצעירותו (13-16) גם הוא אהב את כל המטאל ההבי מטאל ד´ת דום ומה לא. נתישהו אח"כ זה עבר לו והיום הוא ממש לא בקטע. בעקבות השיחה שלי איתו הוא חזר לקטע אבל לא להתלהבות של אני מטאליסטוכאלה שטויות, אלא סתם לשמוע מוזיקה בכייף ולהינות. עכשיו הוא שומע את דרימ מטאליקה טול וכאלו דברים. בכל מקרה מה שאני מנסה להגיד כאן שלדעתי זוהי התלהבות חולפת של הגיל שלכם - והמיקרה הנ"ל מחזק את הדעה שלי. בין אם אני צודק ובין אם לא העיקר שתהנו ותעשו חיים

Bodom-child

New member
יופי... הרבצת בנו תורה

אתה יכול להגיד מה בכלל הקשר? אם מישהו רוצה ללבוש נעלי צבא וחולצה שחורה שילבש, אני לא מבין מה הבעיה שלך ? אם הבנאדם מרגיש שייכות מסוימת או בכלליות טוב עם עצמו בבגדים שהוא לובש שילבש. וחוץ מזה אתה לא יודע איך האנשים פה מתלבשים בכלל... ודרך אגב, לפי דעתי מי שמטאליסט או רוקיסט בדם ולא רק בשביל הפוזה יאהב את מה שהוא שומע תמיד וזה בחיים לא יעבור לו. את ההתנשאות שלך תשמור למקום אחר בפעם הבאה.

.Metal_F

New member
.......

-קטע זה זכר, לא נקבה. -אתה יודע איך "אנחנו" מתלבשים? אתה יודע בני כמה "אנחנו"? -אני מטאליסטית ("ושטויות כאלה"? מה הקשר שטויות?) כי ההגדרה שלי למטאליסטית זה משהי ששומעת מטאל. לא משהי שנועלת נעלי צבא, או כל מאפיין אחר (ומוטעה) שלך להגדרה הזאת - אני בטוחה שאצלך זה מתוייק אחד לצד השני בראש, אבל תאמין לי בפלנטה שממנה אני באה - לא צריך את כל זה כדי לשמוע מטאל או רוק. -אני בהחלט מסכימה אם הדעה שרוקיסט/מטאליסט אמיתי, לא יוצא או נכנס "לקטע", זה לא עובר. זה משהו שלא משתנה. -באופן עקרוני אני בנאדם ששמח לשמוע ביקורת בונה, אבל אדון חז"ל, בבקשה -לפני שאתה מכליל תבדוק את העובדות שלך.

בןלי

New member
לפני ש

כתבתי את ההודעה ידעתי שזה יגרור תגובות לא הכי נעימות אבל באמת שלא התכוונתי לרדת ובטח שלא לתנשא מעל מישהו בפורום. כמו שכתבתי מקודם אני מקבל כל אדם. מה התכוונתי להגיד שלדעתי הקטע הזה הוא קטע חולף. בכל מקרה, רק בשביל הסדר יהיה יותר נחמד אם כל אחד ירשום את גילו. שלי: 21

.Metal_F

New member
כנראה שלא הבנת את הפואנטה

של ההודעה שלי: זה לא "קטע". ובטח שלא חולף. ממתי אהבה למזויקה היא קטע? בעוד 3 חודשים אני אהייה בת 16 [וכן, אני מתעקשת לא לרשום 15
].

Bodom-child

New member
אתם יודעים מה...... בשביל ההתלהבות

מחרתיים אני בן 17... ערב יום כיפור...... אני עושה מסיבת צום

a_duck

New member
אגב...

אתה לא יכול למחוק לי הודעות (כמו שמחקת את ההודעה עם השיניים)...יש לי מידע פלילי עליך...

.Metal_F

New member
אגב

בחיים שלי לא נמחקה לי הודעה אז אני לא ממש מבינה איך זה הולך...אבל או שהתחרפנתי סופית או שנעלמה לי חצי שיחה עם איי דאק?

a_duck

New member
זה פורום מכושף...

ההודעות כאן נעלמות במיסתוריות...

a_duck

New member
חרא..שכחתי...

איזו שיחה נעלמה? אני לא ממש זוכר שהייתי לי שיחה איתך כאן...

Bodom-child

New member
ככה זה הולך

A_duck כתב משהו לא "פוליטיקלי קורקט" ואת הגבת לו... ומה שקורה במערכת המתוחכמת של תפוז זה שתגובה להודעה שנמחקת נמחקת גם היא וזה לא חצי שיחה זו רק הודעה אחת.

.Metal_F

New member
אתם רואים איך התפוז הזה משפיע על

אנשים?! אתה חולם או משו?! הגבתי לך על הקטע של "ליריקס בכייני"...אה, קאם טו פינק על זה הבנתי מה היה פוליטיקלי איקורקט.

a_duck

New member
איזה קאם טו פינק?

נראה לי שאני יודע על מה את מדברת...מה זה קאם טו פינק?

למעלה