סקר מספר †666ז

shay or eli

New member
אני מתבייש אבל...

אני אוהב את השיר It´s My Life של בון ג´ובי. כן, הזבל הממוסחר הזה. מה לעשות, אני אוהב את זה.

flowr..

New member
לא צריך להתבייש במוזיקה שאוהבים.

זה קצת אידיוטי..

a_duck

New member
נראה לי אמרתי כבר...

יש כמה שירים נחמדים של PRODIGY של RAMMSTEIN ושל CHEMICAL BROTHERS...אני די אוהב טכנו לפעמים...זה לא דפוק כמו טראנסים...

Bodom-child

New member
באמת יש להם

דברים נחמדים. גם יש איזה הרכב ישראלי אחד שקוראים לו משהו mushroom שיש להם בכמה שירים השפעות ג´אזיות שכאלה. זה לא שאני אתחיל להסתובב במסיבות בכל המועדונים האלה בנמל אבל זה קוריוז נחמד

a_duck

New member
INFECTED MUSHROOM

אה...ואני לא מת על זה...באמת יש להם משהו שמזכיר קצת ג´אז או משהו כזה אבל זה יותר מדי מזכיר לי טראנסים...

חולוני

New member
אינפקטד מאשרום מצוינים ! ../images/Emo13.gif

הייתי פעמיים בהופעות שלהם ( האחרונה ביום ראשון האחרון..)..והם מרימים מסיבות בקלות..הם טראנס פסיכדלי מעולה. תשמעו אותם, הם מצוינים. שלא לדבר שהם מהטובים בעולם בתחומם, ורוב הזמן הם בכלל לא בארץ. הם להקת ( יותר נכון צמד..) המוזיקה האלקטרונית הכי טובים בארץ כיום.
אני זוכר שגם הייתי בסילבסטר שנה שעברה בהאנגר מתי שהם הופיעו ביחד עם דארוד ואליס דיג´יי, והם סגרו את המסיבה, למרות שדארוד בהרבה יותר מוכר מהם ( כולם מכירים את Sandstorm נכון ? ), אבל הם פשוט יותר טובים.

יש גם יש

אולבר של אחרי נאטרנס מאדריגל, פורטיסהד קצת פה ושם, קצת דארקווייב (מורטיס וכאלה), טיפ טיפה אינדאסטריאל (ניין אינץ´ ניילז וזראזה). ויש לי שיר אחד של הוולצ´רס הישראליים האלה (זה מהאתר שלהם), והם בהחלט מרשימים. הסולן לא משהו.

ed547

New member
מממ...

פרט אם מחשיבים דארק אמביינט כגון מורטיס אני אוהב קצת את פיר פקטורי החדש שהוא אינדסטריאל ו... יש עוד כמה שלא עולים במוחי כרגע..

Corpral Clegg

New member
air

אייר עושים אלקטרוניקה מופלאה. מלנכולית לגמרי. והחדש גם פסיכי לגמרי. מוזיקת צלילה אדירה, לשמוע כשהפוכים מאוד- מומלץ מאוד. עכשיו תלקו אותי, קדימה. אבל קודם..שינוי.

אני מסכימה איתך!

Air עושים עבודה מצוינת- ויש להם שירים מצוינים (חלקם)! למה להלקות אותך? אנחנו לא דוגלים בשיטת האלימות (כן, כן...) בעצם, רק בקטילות מילוליות...
אז, יאללה- יום טוב The Bicycle Thief

taya

New member
בא לי שוקולד.

Stary Stary Night - Don McLean יש לי סיבה להתבייש בשיר הזה ? אז למה ? עכשיו אני מרגישה מוכנה להתוודות ולגלות את הסוד האפל ביותר שלי - אני לא מצליחה להשתחרר מהשיר הזה, כמה שניסיתי, כמה שרציתי, אני פשוט לא יכולה. ערב כחול עמוק - ריטה. ולא אכפת לי שהיא זונה, ואני יודעת שהיא מתלהבת, השיר הזה פשוט חמוד. הזכרתי לעצמי שיר שפעם ממש אהבתי, השיר של "הפוך" .אוי, אהבתי את הסידרה הזאת כל כך. מישהו זוכר איך קוראים לו ? (זאת הפעם הראשונה שהתרגשתי כל כך, לא ידעתי מה לומר שהמזכירה שלך ענתה. לא שהתבלבלתי רק פחדתי מעט. ניתקתי את הטלפון, בנשימה כבדה. ניתקתי, לא ידעתי, לא חשבתי, שחיכית לי. היו לי תוכניות ומזימות, איך אני אכבוש אותך, ואז את תכנסי לתוך חיי. אבל בתוך הלב נשאר הצורך העמוק, לחבק ולנשק אותך, כי את היחידה. ניתקתי, לא ידעתי, לא חשבתי, שחיכית לי. לא ידעתי, לא ניחשתי, שחיכית עד שנמאס ושאת נמצאת בדרך אליי, כבר עכשיו..)

dylan

New member
סתם תיקון קטן

לשיר של דון מקלין קוראים "וינסנט" ולא "סטארי סטארי נייט" (הוא על ואן גוך אגב) ובאמת אין סיבה להתבייש בשיר הזה

taya

New member
באמת ?

אז למה המחשב אומר שזה סטארי סטארי נייט ? טוב לדעת.

epitaph

New member
לשיר של הפוך קוראים "כבר עכשיו"

ושר אותו ירמי קפלן,אם את רוצה אני יכול לשלוח לך אותו.

למעלה