סקר מספר †666ז

rotemo

New member
no way

אמרתי שיש לי את הדיסקים שלהם בסך הכל 3 ןיש לי עוד מלא שירים שלהם שלא מופיעים בשום אלבום

BlackShadow

New member
אתה מאכזב אותי!

יש להקות ממוסחרות שברגע שהן הוציאו דיסק ממוסחר כולם ירדו מהם ובצדק... כמו קורן למשל (יימח שמם). הקטע שאני לא מבין זה, איך ללימפ ביזקיט יש כל כך הרבה מעריצים?! הנה הנתונים: - חסרי כל יכולת נגינה באשר היא - חברי כל יכולת לכתוב שירים - ממוסחרים בטירוף ורוב השירים שלהם הם פשוט ראפ! ראפ טהור! עכשיו, איך אתה יכול בכלל להשוות בין נירוונה ובין לימפ ביזקיט??? לימפ ביזקיט בחיים לא הגיעו ולא יגיעו לרמה של נירוונה ולמרות שאני כבר מזמן לא שומע שירים שלהם אני ממשיך לכבד אותם.

a_duck

New member
אמ...

הנתונים של נירוונה: חסרי יכולת נגינה בדיוק כמו לימפ ביזקיט שירים פשוטים בלי שום תיחכום מיוחד בלה בלה בלה... ולימפ ביזקיט לא היו כל כך ממוסחרים ומפגרים כמו שהם עכשיו... בכל מקרה הנתונים נראים לי די דומים...שתי הלהקות הן לא בדיוק להקות ברמה אז זה כבר עניין של טעם מה לשמוע...וכמו שאמרתי אל תבינו אותי כאילו שאני מנסה להגיד שלימפ ביזקיט טובים או משהו...

BlackShadow

New member
אממ...

המילים אמורות לבוא מהלב, הן אמורות לשלב רגשות, סיפורים ולהכניס את השומע אותם לאותו מצב. וזה בדיוק מה שקורט עשה...ואל תקח לדוגמה את טין ספיריט. תסביר לי איזה תיחכום אתה מחפש?

a_duck

New member
משהו כמו...

מסרים מוסתרים...כל הזבל הזה שסופרים משתמשים בו...כל מני אמצעים אומנותיים שאין לי כוח לכתוב עליהם...אתה יודע לא רק משפט כמו I AM VERY SAD BECOUSE MY WIFE LEFT ME AND I WANT TO DIE אמרתי כבר קראתי פעם שיר נחמד של להקה אחת שכתבה שיר על גלגול נשמות ומאחורי זה מסתתר סיפור על אישתו...אתה יודע קצת תיחכום ולא סתם לספר מה עובר עליך...לא שאני מכיר הרבה להקות שעושות את זה...אבל לפחות הם מנגנים טוב בניגוד ללימפ ביזקיט ונירוונה...

בןלי

New member
בוא אני אסביר לך

אני לא יודע איך עדיין לא קלטת את זה בעצמך אבל בארה"ב שולטת עכשיו התרבות השחורה. כל ההיפ הופ הסול וכל מה שקשור לזה. אי לכך ובהתאם לזאת גם להקות הרוק שמשלבות רוק עם ראפ מליחות להצליח. דוגמאות? לינקין פארק, לימפ ביזקיט וחבריהם. חוצמזה אני ממש לא מסכים איתך בקשר חסרי כל יכולת נגינה כלשהי, ואני בטוח שגם אתה לא מסכים עם עצמך. ללימפ ביזקיט פשוט יש קצב טוב...

a_duck

New member
תגיד...

מה זה קשור הקצב שלהם לנגינה? ילד בן 4 יכול לנגן לך שתי תווים ואתה תקרא לזה קצב טוב זה אומר שהוא גיטריסט גדול? לימפ ביזקיט לא יודעים לנגן וזה שהראפ והשילוב של המטאל פופלרי שם זה לא אומר כלום...גם בריטני פופלרית זה אומר שהיא זמרת מוכשרת? ואני מסכים עם מה שאני אומר...כשאני אומר שהם לא יודעים לנגן אני לא אומר סתם...אתה רוצה לך תבדוק איזה שירים מתוחכמים יש להם...

היי- זו רק אני,

או שהם הוציאו שיר חדש? כי היום באוטובוס הדליקו רדיו ושמעתי משהו שנשמע כמו הסולן שלהם.

a_duck

New member
יופי..זה תפס כיוון נורמלי...

לא איכפת לי שתמחקו את זה...אבל אני שמח שמישהו החליט לכתוב משהו שקשור לסקר... דווקא חשבתי שאת אוהבת רד הוט...או אתה...

AmOrPhiS

New member
אוקיי בקשר לרד הוט

אז הקטע שאני לא ממש ממש אוהבת אותם קלפיורניקיישן היה עלוב וגרוע!!!!!!!! אז פשוט לשיר הזה יש קצב טוב והוא נחמד כזה

kirk hammet

New member
לא כתבת סוכר טוב

אבל ניחא. אני חושב שכל הדיסק הזה טוב , ואי אפשר בכלל להשוות אותו לקליפורניקיישן , שזה באמת שיא המסחור. וגם השיר שאולי הכי אהוב עליי , תגידו מה שתגידו באמת שלא איכפת לי , under the bridge , נמצא באלבום הזה. השירים 9-10-11 באלבום הזה , בכלל רצף נפלא. וגם מגיק לא כתבת טוב. במבט חוזר. את יודעת לכתוב ?

AmOrPhiS

New member
תעשה לי טובה...

קלטת את המסר נכון? אז מה לכל השדים והרוחות זה משנה?????? למה לקטול אותי רק בגלל כמה שגיאות כתיב וכן אני יודעת לכתוב אבל אני אנושית ואני עושה טעויות לפעמים תהרוג אותי בגלל זה?

kirk hammet

New member
זה יכול להיות נחמד

באמת חשבתי פעם איך זה יהיה בכלא , ורצח זה משהו שיושבים בגללו , אבל אני חושב שזה עונש קצת ארוך מדי. אז אני אוותר על זה. על איומים לרצח אפשר להיכנס לשם ? וסליחה.

BlackShadow

New member
המממ...

slipknot - killers are quiet הם היו ממש טובים פעם....לפני הרבה...הרבה מאוד זמן...

kirk hammet

New member
אני לא מתבייש להודות בזה

אבל משהו שאולי צריך להתבייש - אני אוהב את ג´ורג´ מייקל. חושב שהוא אמן מצויין. וכן , אני קורא לו אמן. *מזמזם לעצמי את קילר...*

למעלה