סקר מספר †666ז

.Metal_F

New member
וואלה...

חיפשתי וחיפשתי שיר שיתאים להודעה הזאת ולא מצאתי...עד שהזכרת לי את השיר של ´הפוך´, שהוא של ירמי קפלן - זמר שאני ממש שונאת. ממש אהבתי את השיר הזה.

L.B.R.H

New member
תרדו מהבנאדם!

דבר ראשון - הוא כתב "...או להקה שהוא די אהב אבל מתבייש..." וזה אומר שהוא אהב את השיר הזה. זהו, עברה התקופה, אז תרדו ממנו! דבר שני - זה שהוא אהב שיר אחד שלהם, לא אומר שהוא אהב(/אוהב) את הלהקה ואת כל השירים שלה! שיר אחד היה נחמד וזהו, סלאמת! דבר שלישי (ואחרון) - השיר הזה הוא מהתקופה שהייתה לפני שהם התמסחרו, אז אם הבעיה שלכם במסחור, הנה עוד סיבה טובה לעזוב אותו.. כן, עכשיו אפשר להרוג אותי

kirk hammet

New member
הדברים שאני אוהב ונראה לי

שאתם חושבים שאני צריך להתבייש בהם - אני אוהב את מיסס רובינסון של סיימון וגרפונקל , דונט וורי בי האפי של בובי מקפרין , ליוין און דה אדג´ של אירוסמית , הגרעפסים של וואקו מאנימאניקס (יש שיר כזה , wakko burp - תחפשו !) , לס מוי טאימה של מייק בראנט , דיידרים ביליבר של המאנקיז (האבות של הביטלס) , וגם את - הדלתות , האמהות והאבות , ואחרון אחרון - אני אוהב שירים של זוהר ארגוב.

ed547

New member
אין שום דבר להתבייש בדה דורס..

אני עדין אוהב אותם מאוד ושומע אותם.

Bodom-child

New member
דיסק שאני מאוד אוהב

אבל לא שייך לרוק ואני ממש לא מתבייש בו הוא הפסקול של המחזמר the phantom of the opera מומלץ בחום...

.Metal_F

New member
מדהים!!!

במסיבת סיום שלי, שרתי את הפנטום של האופרה (בעברית, אלא מה - הרס אמיתי) וזה היה נורא קשה (להגיע לכאלה גבהים) אז זהו שזה באמת דיסק מצויין. אני גם אוהבת את השירים של אלביס מאסקימו לימון (בעיקר שיר אחד שנקרא cant help falling in love שמאוחר יותר חודש על ידי UB40).

.Metal_F

New member
מצאתי! מצאתי!

אני לא מתביישת בשום דבר שאני שומעת, אבל זה משהו שבטח תחשבו שאני צריכה להתבייש בו. אהבתי את השיר Kiss Me של Sixpence Non The Richer שהוא (ככה לפחות חשבתי) שיר פופ לכל דבר (שיר הנושא של הסרט "יש לה את זה" למי ששכח). הוא פשוט מתוק לאללה. אבל כששמעתי עוד שירים שלהם (אולי תכירו את There She Goes) נוכחתי לדעת שהם להקת רוק. מה עוד? כעיקרון אני ממש לא אוהבת את מרלין מנסון. פשוט לא אוהבת לא את המזויקה שלו ולא את הקול שלו. אבל שיר אחד שלו שכן אהבתי זה הקאבר ליורית´מיקס (Sweet Dreams). אה נזכרתי. אני מאד אוהבת את Callifornia Dreams של הMamas והPapas ומשום מה חברות שלי צוחקות עליי בגלל זה (זה שיר חמוד, שקט). ואחרון חביב, באחד מסרטי הבאטמן (נדמה לי ´באטמן לנצח´) שיר הנושא נקרא Kiss From A Rose. אין לי מושג מי מבצע אותו - אבל זה בטוח לא זמר/להקת רוק. אז את השיר הזה אני גם אוהבת.

taya

New member
הממס והפפס באמת חמודים.

אני דווקא יותר אוהבת את Monday.זה שיר כל כך כיפי, מדבק כזה. עכשיו תסנו לגרש לי אותו מהראש, לא תצליחו. הו מנדיי מורנינג, יו גייב מי נו וורנינג..

חולוני

New member
גם אני אוהב את Kiss From A Rose

ומי שמבצע את השיר זוהי Seal, ויש לי את השיר בדיסק. בכלל אני אוהב גם די הרבה שירי אייטיז, ויש לי הרבה אוספי אייטיז ( בערך 10 דיסקים, פחות או יותר..), ואני לא מתבייש בזה.

חולוני

New member
לא אמרתי שהוא מהאייטיז

אמרתי שהוא שאני אוהב אותו, ושחוץ מזה אני גם אוהב שירים אייטיז ויש לי בערך 10 דיסקים פחות יותר של אוספי אייטיז..

זוהי?

חמד שלי, Seal הוא זכר לכל דבר- והשיר לא לקוח מהאייטיז- הוא יצא בשנת 1994... איזה יופי- נראה לי שזו פעם ראשונה שאני מתקנת פה מישהו בנוגע לאיזשהי אינפורמציה שגויה...
לילה טוב The Bicycle Thief שמרוצה מעצמה

חולוני

New member
שוב, לא אמרתי שהשיר מהאייטיז

ואמרתי זוהי כי חשבתי ש SEAL זאת להקה, אני יודע שמי ששר את השיר זה זכר. ומתי שמדברים על להקה צריל לפנות אליה בלשון נקבה. ו SEAL זאת להקה או שזה השם שלו ?

סליחה, מצטערת שרצתי

לתקן, פשוט לא קראתי ביסודיות והייתה פשוט אי- הבנה... קורה
כתבת פשוט מייד אחרי שציינת שאתה אוהב את השיר שאתה אוהב בכלל שירים מהאייטיז אז רציתי ליידע אותך בתאריך יציאתו של השיר, אז לא נורא- מצטערת
וד"א- Seal אינו להקה- אלא בן אדם אחד ושמו המלא: Seal Henry Olusegun Olumide Samuel (מסכן, הא?
לילה טוב, The Bicycle Thief שמודה בטעויות שלה תמיד

רוק? Sixpence None The Richer?!

עד כמה שאני הבן אדם האחרון שתמצאי אותו מתעסק בהגדרות (באמת, אין לי מושג בכל הדברים האלה) אני מוחה ואני לא חושבת שסיקספנס מתקרבים לרוק ["כששמעתי עוד שירים שלהם (...) נוכחתי לדעת שהם להקת רוק"- אז"ש]. הם מעין פופ (לא בריטניפופ, אבל פופ) וד"א- There She Goes הוא לא שלהם במקור, הם עשו לו קאבר. במקור הוא של The La´s.
לילה טוב

זה היה מכוון ל-Metal_F

מצטערת!! פעם אחרונה שאני כותבת היום! (שלא יחשבו אותי למציפה...
)

.Metal_F

New member
ובכן...

קודם כל זה Non (או ככה לפחות הנפסטר שלי זכרונו לברכה, טען). חוצמזה זה באמת קאבר - לא רע בכלל אגב, ולגבי ז´אנר הלהקה: הסולנית היא גם גיטריסטית, השטני החמוד יותר מתופף, הכהה יותר בסיסט, הממש לא משהו גיטריסט מוביל. הנה לך הרכב רוק (מקווה שהבנת מי זה מי על פי התיאור הצולע שלי). אגב מרב שיעמום לפני ימים מספר, עיינתי בדפים הקודמים של הפורום וגיליתי עניין בדו שיח שלך עם משהו מלפני כחודש. זה היה על פינגר11 (מקווה שזו היית את) בכל אופן רק רציתי לומר שבאותו זמן לא הייתי בפורום אבל עכשיו אני כאן ואני מצהירה בגאווה שהם להקה מתוקה ומקסימה ואני מכירה כמה אנשים (שאותם אוכל למנות ביד אחת) שמכירים אותם.

טעות בידך חמדתי

זה none (עם e) לא נורא, קורה שבנאפסטר (ז"ל) יש "שגיעות כטיב"
ובקשר להגדרת הלהקה- עזבי ´תי מזה, כבר התבלבלתי... אני אישית לא מסכימה איתך, אבל נו מילא- זה כל כך לא משמעותי, העיקר המוסיקה (שהיא חביבה במקרה שלהם) Finger Eleven אכן להקה טובה, ולא טעית- זו אני (את יכולה לנשום לרווחה...פיו)
ואת מוזמנת להוסיף אותה לרשימת האנשים שמכירים ואוהבים אותם. אולי תגיעי לשתי ידים (איזה ניסוח צולע, מקווה שהבנת למה התכוונתי...
) תהיו בריאים, The Bicycle Thief

תיקון עצמי- "ואת מוזמנת להוסיף

אותי (לא אותה...) אני שמה לב שאני תופסת יותר מדי מקום באשכול הזה...

למעלה