אחח.. הלפטופ מה הייתי עושה בלעדיו..
1. כמה הלפטופ שלכם שוקל? [בערך] - אין לי שמץ, הוא די רגיל כזה.. ממש לא נורא. 2. האם יש אצלכם מספיק שקעים בכיתה או שאתם נאלצים להביא מפצל/כבל מאריך וכו'? - יש כיתות ויש כיתות, למזלי המערכת שלי מעולה מהבחינה הזו וגם הסוללה שלי מחזיקה לא רע ככה שבשיעורים שאין חשמל שלוקחים בד"כ שעה וחצי אני בכל זאת מסתדרת בלי בעיה. 3. האם אתם מסכמים הכל או מתמצתים? - בעיקר מסכמת, לפעמים אפילו ברמה של פרוטוקול כשיש מרצה מתיש שממש לא בא לך באותו הרגע לנסות ולהבין מה הוא רוצה מחייך, למרות שכשהמרצה טוב גם הסיכום טוב. 4. האם אתם יודעים להקליד עיוור? - כן. 5. האם אתם מרגישים שאתם חייבים את הלפטופ ללימודים, או שהייתם מסתדרים גם עם קלסרים? - חייבת חייבת חייבת, לפטופ איכות הסיכומים עלתה פלאים מאז שיש לי אותו ובמיוחד מאז שלמדתי לנצל את האיכויות שלו ולסדר את הסיכום תוך כדי השיעור (וכאן המקום להודות לכל האנשים שפשוט חייבים להשמיע את קולם בשיעור ולהודיע לכולם שהם קיימים, בד"כ הם ממש מעצבנים אבל לפחות הם מעכבים את המרצה מספיק זמן כדי שאני אסדר הכל ולא אצטרך לשבת על זה בבית). 6. דברים מגניבים שקרו/עשיתם/שיחקתם איתו... - במילה אחת: זומה. בקצת יותר מילים: אין כמו לבהות במסך עם הבעה דבילית על הפנים כשפשוט אין לך כוח לכלום, והאמת זה מחזיר את הריכוז פלאים ומאפשר לך לסכם בלי לאבד את עצמך כשאנשים מתחילים לדבר שטויות. וואו, חפרתי.. נו טוב מותר לי הלפטופ זה נושא אהוב וכאוב..