סקר השיטות הגדול !

תשובות

1. באופן פעיל כ8 שנים. 2. עם מורה בתוך במסגרת קבוצה רחבה יותר, שהיא הביה"ס (מסדר) שלי. 3. לעבודה חיצונית קרוב במובן מסוים להרמטיזם העתיק. אלכימה, דמונולוגיה, מאגיה טקסית וכו'. בנוסף לזה גם עבודה עם טכניקות פיתוח עצמי כמו יוגה, טנטרה, צ'י קונג ודומיהם. ביום יום עבודה ישירה עם אנרגיה וצלמיות. דברים נוספים אעדיף לא לפרט. 4. אני מג לא כוהן. אבל אמונותי וסגנוני קרובים לטנטרה של הנתיב השמאלי. לא עברתי חניכה מסורתית למסגרת זו ועל כן אעדיף לשייך את עצמי כחסר דת. 5. כן 6. כן

ebony

New member
תשובות../images/Emo9.gif

1. כמה זמן אתה לומד מאגיה ?הרבה? להגדיר זמן זה קשה כי יש את הזמן שעשיתי את זה במודע שזה ב4 שנים האחרונות בצורה רניצית יותר או לא במודע כל החיים בערך..... 2. איך אתה לומד מאגיה (לבד / עם מורה / בקבוצה) ?לבד ולפעמים עם הדרכה מסויימת 3. מהי השיטה המועדפת עליך (פרט ונמק אם אין שיטה קבועה) ? קשה להגדיר את זה 4. מהי השתייכותך הדתית (יהדות / וויקה / דרואידיזם וכ"ו) ?כהנת של האלה גאיה 5. האם אי פעם ביצעת טקס כישוף לבד ?כן 6. בקבוצה ?כן

ההגמון

New member
אני.

1. לא לומד. זה משהו שחי בי, ותמיד היה בי. 2. לבד, מאנשים, מספרים (לאו דווקא ספרים בנושא כישוף). 3. פנייה לאלים. 4. פגאני-קלטי. כן, זה משתייך לדרואידיזם, רק עם הרבה יותר דגש על מסורות וחינוך. 5. כן. 6. כן.

PurpleFilth

New member
מעניין מאוד.

1. משהו כמו 5 שנים. קשה לי להגיד "לומדת", כי כל מה שאני מנסה לעשות בעצם זה לשלוט ביכולות הטבעיות שלי. ולאסוף ידע אינטלקטואלי. 2. היה לי מורה פעם, היום אני לבד. חבל שלא למדתי ממנו יותר. 3. דבר ראשון, גלאמור כמובן. זה כולל אצלי גם אשליות וגם עבודה ישירה עם אנגריות (למרות שאני לא משתמשת רק באנרגיה הזאת). חוצמזה - סמלים וקמיעות (עם עדיפות לאידאוגרמה מערבית), מדי פעם עושה טקסים שאני בונה לבד. בטח יש עוד דברים, שאני אפילו לא יודעת לקרוא להם בשם. 4. נולדתי כיהודיה, ואני לא מתביישת בזה. אבל אין לזה קשר לעבודה המאגית שלי. 5. כן. 6. לא, תודה. אה, ובטח התכוונת לכתוב בסוף "הסקר מנוסח בלשון זכר, אבל מתייחס לכל המינים".

gwizard

New member
האמת היא

שבעברית תקינה, כאשר פונים גם לזכר וגם לנקבה אז משתמשים בלשון זכר. לא רואה שום צורך להדגיש זאת. מה זה אידיאוגרמה מערבית ?

PurpleFilth

New member
אל תתחיל להתפלפל איתי

אין לזה קשר לתקניות העיברית אלא לכבוד האדם. התכוונתי לשיטת סימול מערבית.

gwizard

New member
תשאירי את הפמיניזם בחוץ בבקשה

אם אני לא כותב דיסקליימרים פוליטיקלי קורקט זה לא אומר שאני לא מכבד את אלו אשר ההודעה נכתבה עבורם. מצד שני זה גם לא אומר שאני כן כי להודעה שלי אין שום קשר לכבוד האדם כלל וכלל. אם הייתי פונה אליך אישית והייתי כותב בזכר בכוונה אז היית יכולה לזרוק לי את נושא כבוד האדם והיית צודקת, אך זה לא המקרה. לא נראה לי כי ההודעה שלי הפריעה למישהו פרט ממך. אולי כדאי שתציצי פנימה לתוכך ותבדקי למה זה מפריע לך ?

PurpleFilth

New member
וואו, מה נסגר איתך בזמן האחרון?

אף אחד לא בא לתקוף אותך, אף אחד לא בא להציק לך, זה אפילו לא כזה מפריע לי. סתם הערת שוליים, אחרי שצרם לי לראות בחורות עונות על השאלון. "תשאירי את הפמיניזם בחוץ"? זו סתם הערה גסת רוח וחסרת טעם. עזוב אותי מהוויכוחים האלה, בוא נלך מכות ונסגור עניין.

gwizard

New member
שום דבר

אם את כותבת משהו כהערת שוליים אז לפחות תשימי סמיילי או משהו. אני לקחתי את ההערה שלך ברצינות ועניתי לך בהתאם למה שאני חושב. לרגע לא חשבתי כי את באה לתקוף או להציק, אחרת התגובה שלי הייתה הרבה יותר קשה. הבחורות שענו (כולל אשתי שלא הייתה מהססת לומר לי) לא התלוננו. יאללה מכות !!!

PurpleFilth

New member
רגע רגע רגע

אז "יאללה מכות!!!" הייתה הערת שוליים, נכון? כי יש לידה סמיילי. או משהו. =]

gwizard

New member
רק בשבילך !

ורק להיום, אני אהיה בחורה. והכל בשביל סכום זעום של 999.96$. מה, לא תקנה ?

Bastat

New member
PurpleFilth

לתשובה 6 למה ענית - לא תודה ? לא היית רוצה לחוות טקס עם עוד אנשים ? - מרגישים את העוצמות בצורה אחרת לגמרי.... עד שלא תנסי לא תדעי :) גם לפי דעתי ברמת טקס שנעשה עם כמה משתתפים יש אפשרויות למידה מאוד נרחבות סתם המלצה באם לא בא לך אזי.... לא

PurpleFilth

New member
Bestat

את צודקת כמובן, יכול להיות שבאיזה שהוא שלב אמצא לנכון לעבור חוויה כזאת. בינתיים אני לא רואה בזה צורך, ולא מכירה אנשים שעוסקים במאגיה מאותו מקום שאני מתעסקת בו.

Bastat

New member
PurpleFilth

טוב מתי שתחליטי או כמו שכתבת תראי צורך...... אני כאן בפורום

למעלה