סקר השיטות הגדול !

gwizard

New member
סקר השיטות הגדול !

ברצוני לערוך סקר בכדי להבין יותר מה רמת האנשים בפורום ובאילו שיטות אתם משתמשים במאגיה. השאלות: 1. כמה זמן אתה לומד מאגיה ? 2. איך אתה לומד מאגיה (לבד / עם מורה / בקבוצה) ? 3. מהי השיטה המועדפת עליך (פרט ונמק אם אין שיטה קבועה) ? 4. מהי השתייכותך הדתית (יהדות / וויקה / דרואידיזם וכ"ו) ? 5. האם אי פעם ביצעת טקס כישוף לבד ? 6. בקבוצה ? אני מקווה כי לאחר שנבין מי מחברי הפורום הולך לאיזה כיוון נוכל להתאים את התכנים של הפורום כך שזה יהיה רלוונטי ומעניין עבור כולם. אני מדבר בשמי ובשם ארדן, למרות שארדן בכלל לא יודע שהחלטתי לעשות את הסקר, בתקווה כי הוא לא יתנגד
אז קדימה !

תשובות

1. כ-14 שנה. 2. רוב הזמן לבד, לפעמים עם קבוצה ומאנשים שונים. 3. משלב בין מאגיה טקסית (שחר הזהב ו-אוגדואתית), מאגיה עממית, מאגיה הרמטית (קדומה, לא ה"הרמטית" של שחר הזהב) והשפעות נוספות. 4. פגני, עם נטיה וויקנית חזקה, כמו כן השפעות של כנעניות והלניסמוס. 5. כן 6. כן

Bastat

New member
השיטה הגדולה שלי

1. אני עוסקת במאגיה ובדרך הרוח...שחושבים על זה אז.. מאז ומתמיד 2. היתה תקופה ארוכה שלמדתי עם מורה אך הרבה מהלימודים / עשייה אני עושה לבד. 3. השיטה המועדפת עליי ?? !! - מה שצריך לעשות ומתי שצריך לעשות והכי חשוב - מתי שאני ר ו צ ה כמובן ישובה סביב המדורה על אמא אדמה ומחוברת לרוח האוניברסלית :) 4. אני נולדתי יהודיה בזה זה מתחיל ופה זה נגמר. מעבר לזה מבחינתי כל הדתות חרטה ויותר מזה - לדעתי הדתות או יותר נכון האנשים שמאחורי הדתות הם אלה שהשיחתו את האנושות.. אבל שוב זו רק דעתי האישית 5. כן בוודאי הרבה פעמים ביצעתי טקסי כישוף לבד (עברתי?) 6. כן כן גם בקבוצה יצא לי לא פעם לערוך טקסים (מקווה שגם זה עובר) עכשיו אדע לאיזה כיוון אני הולכת ?

gwizard

New member
אוי נו באמת

קשה כל כך לכתוב "שאמאניזם" ? אני עושה את הסקר לא בשביל לתת לך ציונים, אלא בשביל לראות מי נמצא כאן בפורום ואילו שרשורים אני יכול לפתוח שיהיו מעניינים ליותר משלושה אנשים.

Bastat

New member
../images/Emo24.gif

לא כתבתי עד כה וגם לא ממש התכוונתי לכתוב אבל ... נו טוב עשית זאת עבורי ללא רצוני ולהזכירך אתה זה שייעצת לי לא לחשוף את דרכי... מיתוג מיתוג מיתוג

Bastat

New member
../images/Emo70.gif

והכי חשוב לציין ששאמניזם בשום אופן אינה דת !!! אלא דרך !!!! דרך חיים, דרך הבנה, דרך הסתכלות וכו'

gwizard

New member
אבל זאת כל הנקודה

בפורום הזה אין אף אחד שמתרגל שאמאניזם עד כמה שאני יודע ולדעתי חשוב שאת תהיי נציגת השאמאניזם הלא פלאפי כאן
לכל מי שקורא זאת, Bastat הולכת בדרך השאמאן שלא מערבת אלמנטים אשר מנהל הפורום הנכבד שלנו מטיל בספק כגון אטלנטיס וכ"ו והיא לא למדה במקום בו מלמדים את זה. יותר מכך, אני מאוד מכבד את האישה ואת הדרך אשר מסתתרת תחת השם וכל מי שיעז לזלזל בה בגלל הסטיגמה הפלאפית שיצאה לשאמאניזם בארץ יהיה לו עסק איתי. מרוצה ?

gwizard

New member
התשובות שלי

1. 12 שנים. 2. מאגיה אני לומד לבד, אך וויקה (דרגה שלישית) אני לומד גם עם מורה / קבוצה וגם לבד. 3. השיטה המועדפת עלי היא שיטת כישוף הפנטאגרם אותה פיתחתי וגם ההמשך הלוגי שלה אשר מפורט בספרו של פנזק Instant Magick. כעיקרון, מאגיה נמוכה. 4. וויקאני קורליאני. 5. כן. 6. כן.

mbinh

New member
תשובותי

1.אני מעולם לא עסקתי במאגיה בצורה "רצינית" תמיד זה היה כתחביב.אני חשוף למאגיה בערך כ-3 שנים. 2.לבד בתקווה למצוא מורה. 3.מכיוון שאני מאמין באמונה המיוחדת רק לי שאני "המצאתי" גם את המאגיה שלי אני "המצאתי" מאגיה טיקסית עם אלמנטים קלטים דרואידים וכמובן וויקאנים(מאגיה טיקסית). 4.פאגאני עם השפעות קלטיות דרואידיות. 5.כן. 6.לא.

mbinh

New member
גנוסיס עם אלמנטים פאגאנים פרסים.

אני חייב לציין שבחלק מהזמן נחשפתי לנצרות הגנוסטית(גנוסיס) ולמאגיה הגנוסטית(גנוסיס).אך אינני מאמין בה ולכן הנחתי לה.

mbinh

New member
שאלה לgwizard

לפני מספר שבועות שאלתי בפורום שאלה האם מישהו עסק או עוסק בכישוף גנוסטי(גנוסיס) ואתה ענית לי תשובה שכן. אולם בתשובה כללת את הכינוי מאגיה נמוכה.אינני מזלזל כמובן (אתה בעל ידע רב משלי ובטח במאגיה)אבל אתה יודע מהי המאגיה הגנוסטית?

gwizard

New member
לא זכור לי

שעניתי לך משהו במנוגע לזה. מה זה באמת מאגיה גנוסטית ?

Tatu4Taty

New member
גנוסטיזם

פירוש המילה "גנוסיס" איננו מאגיה גנוסטית. גנוסיס פירושו ידיעה, וזהו הדבר שאליו הגנוסטים שואפים - ידיעת האל, במקום אמונה בלבד.

gwizard

New member
וזאת בדיוק השאלה שלי

מה זה בדיוק מאגיה גנוסטית ? ויקיפדיה וגוגל לא מכירים במונח.

mbinh

New member
בקצרה

גנוסיס באמת מיוונית פירושו ידע והשאיפה היא לידעה. זהו זרם בנצרות אשר בתקופה מסוימת השתלבו בו אלמנטים פאגנים(בטקסים מסוימים אפשר לראות את הזיווג בין הגבר לאישה שמסמל את האלוהות)ואלמנטים פרסים זאת אומרת האמונה באל מיתרא אל השמש הכל יכל.הדת הגנוסטית עצמה לא פאגנית (היא דת רק של גברים.המאגיה עצמה מתבססת על מעבר בין ספירות(מימדים)בשאיפה להגיע לספירה השמינית והאחרונה.בעבר קראתי שאפילו היה אדם ששלט לזמן מסוים בספירה ה-8. אני עצמי קראתי על כמה טקסים ועל דרך לחיזוי עתידות.אני מנסה לניח את ידי על ספר מסוים המכיל את רוב המידע על המאגיה(עשבים חשובים וסימולם,טקסים,תאוריה ומעברים בין ספירות והדרך לשמור על השפיות כשעושים כל זאת) אבל הוא מאוד נדיר ולכן מאוד אבל מאוד יקר.

למעלה