לא יודעת זה מה שאוכלים פה. גולש ופרות נמוכות
B BW37 New member 5/9/13 #71 רוב האוכל הצכי הוא לא משהו והוא לא גולש זה אוכל שמן, של חזיר וכל מני קרפלאף כאלו ואחרים האוכל הצכי הוא לא משהו גם לא החורף הארוך והקשה תתפסי לך איזה בלונדיני שרירי צכי וקחי אותו לניו יורק... פראג מצוינת לבוא לבקר בדיוק שבוע פעם בשנה
רוב האוכל הצכי הוא לא משהו והוא לא גולש זה אוכל שמן, של חזיר וכל מני קרפלאף כאלו ואחרים האוכל הצכי הוא לא משהו גם לא החורף הארוך והקשה תתפסי לך איזה בלונדיני שרירי צכי וקחי אותו לניו יורק... פראג מצוינת לבוא לבקר בדיוק שבוע פעם בשנה
S Shir Rose New member 6/9/13 #76 אוכל צ'כי הוא נפלא!! בואו אליי הביתה וסבתא ואימא יוכיחו.. מטובל היטב, טעים, לא יבש, נפלאא! וגולש הוא מרק הונגרי בכלל, אבל הצ'כים עשו עליו אחלה גרסה..
אוכל צ'כי הוא נפלא!! בואו אליי הביתה וסבתא ואימא יוכיחו.. מטובל היטב, טעים, לא יבש, נפלאא! וגולש הוא מרק הונגרי בכלל, אבל הצ'כים עשו עליו אחלה גרסה..
ס סpap New member 6/9/13 #78 מאמין לך הלוואי... איך בא לי אוכל צ'כי עשיר.. קדרה מלאה בכל טוב.. אוווח בא לי! מגרה ביותר.
T tatiana6 New member 6/9/13 #81 אוקיי, בגלל שפיספסתי מפגש של פורום (צלשל, אשמח ללכת למפגש הבא, מצטערת מצטערת שלא באתי ) לא ראיתי אותך. אבל אודה ששאלתי ואת נראית נחמד. אז מה הפאקינג בעיה????
אוקיי, בגלל שפיספסתי מפגש של פורום (צלשל, אשמח ללכת למפגש הבא, מצטערת מצטערת שלא באתי ) לא ראיתי אותך. אבל אודה ששאלתי ואת נראית נחמד. אז מה הפאקינג בעיה????
מ מחוץ לסכמה New member 6/9/13 #86 במובן מסוים יצא ככה הרי היה מובן לי שזה לא מתאים בשום צורה, וזה רחוק ממה שאני רוצה, אבל זה כל מה שהיה.
במובן מסוים יצא ככה הרי היה מובן לי שזה לא מתאים בשום צורה, וזה רחוק ממה שאני רוצה, אבל זה כל מה שהיה.
M Melencholya New member 6/9/13 #89 סכמה אנחנו לא מתנהגות במסכנות , זה לא סקסי ולא מכבד ! בבקשה שימי על עצמך איזו שמלת שיפון קלילה ותעמדי בפוזה מגרה
סכמה אנחנו לא מתנהגות במסכנות , זה לא סקסי ולא מכבד ! בבקשה שימי על עצמך איזו שמלת שיפון קלילה ותעמדי בפוזה מגרה
M Melencholya New member 6/9/13 #91 מלנכוליה ושמלה זה כמו אלוהים עם טאצ' של קדרות - מושלם ! תתאמצי בשבילי ....
מ מחוץ לסכמה New member 6/9/13 #94 חחה הוא היה האלוהים שלי אי שם שבשנות ה- 90 המוקדמות, בימיו של רח' גאמפ 21 האגדי.
מ מיזגוניסט סכיזופרן New member 8/9/13 #100 אני דווקא מעדיף את א' כן, אני דעת מיעוט. אני לא ממש מאמין בכפייה של מונוגמיה ומוסר חברתי במערכת יחסים. כולנו בני אדם.
אני דווקא מעדיף את א' כן, אני דעת מיעוט. אני לא ממש מאמין בכפייה של מונוגמיה ומוסר חברתי במערכת יחסים. כולנו בני אדם.