סקר: א' או ב'

evanescent

New member
חולקת על הניסוח

בשביל חלקנו האמת במקרה שאתה מתאר היא לא שהם סוף סוף מצאו מישהו שעונה לסטנדרטים הגבוהים שלהם, הם רק חשבו שהם אולי מצאו ואח"כ גילו שלא, כי תכונת הנאמנות או כל ערך מוסרי אחר יכול להיות אחד הסטנדרטים שלהם מלכתחילה.

FineSilverMan

New member
די מן הסתם מלכתחילה

אבל זה לא משהו שאת יכולה לשאול בדייט הראשון:
"האם אי פעם תבגוד בי?..."

ואם מישהו בגד בעבר, יכול להיות שהוא לא יבגוד שוב.
כי זה היה בזמן אחר, בחיים אחרים.

אם מישהי רוצה בשביל עצמה את הכי הכי, אבל היא לא הכי הכי, היא תשאר לבד...
כי הכי הכי שלה, יהיה עם מישהי אחרת שהיא הכי הכי...

evanescent

New member
אבל זה שאי אפשר לבדוק

בהתחלה עדיין לא אומר שנכון להגיד שהם מצאו את מי שעונה לסטנדרטים. יותר מדויק לומר שהם חשבו שהם מצאו אבל התברר שלא.

בקשר לסוף ההגדרות האלה הן לא משהו מוחלט, אין "הכי הכי" שנכון לכולם. מה שבשביל אחת יהיה "הכי הכי" לא בהכרח יהיה "הכי הכי" בשביל אחרת, זה נקבע גם לפי ההתאמה הספציפית אליה. לא מאמינה בכזה כלל כמו שכתבת, כי הוא מניח שיש הסכמה בין כולם על מה זה ומי זה "הכי הכי". בפועל לכל אחת ואחד הכי חשובים דברים שהם לא בהכרח זהים או אפילו דומים.

FineSilverMan

New member
המממ

נראה שהוא מתאים, על הדף... אבל משהו לא עובד שם.

בהחלט אין הכי הכי, אחד שמתאים לכולם...
אבל כן יש אנשים שהם אטרקטיביים יותר ויש שלא כל כך...
כן אפשר לדבר על "ליגות"...
"היפים והאמיצים" לעומת "סיפור הפרברים"

evanescent

New member
מה זה נותן לך לדבר על ליגות?

אתה יכול להגיד למשל "היא לא מספיק כך וכך (לנקוב בתכונה מסוימת) והדבר הזה מספיק חשוב לי בשביל שאפסול עליו" אבל לנסות לקטלג כל אחד לליגה מסוימת נראה לי מיותר, רמת האטרקטיביות של מישהו מסוים לא תהיה זהה בעיני כל האנשים.

דוגמא: יכול להיות שבעיני מישהו אחד אינטלגנציה זה אטרקטיבי וכמה שיותר זה יותר טוב ומעלה את האטרקטיביות. אבל מישהו אחר יכול להיות שהוא מחפש מישהי שתעריץ אותו שהוא יוכל להנהיג כי זה מה שגורם לו להרגיש טוב בזוגיות, ומישהי יותר אינטלגנטית ו/או משכילה ממנו לא תהיה אטרקטיבית בעיניו (במקרה והוא זיהה שיש פער משמעותי ולא לכיוון שהוא רוצה).

FineSilverMan

New member
ההסתכלות היא על המכלול

ולא על תכונה ספציפית.

לא לליגה מסויימת. רק האם היא בליגה מעלי, בליגה שלי או בליגה מתחתי.
אם היא לא בליגה שלי, זה לא יעבוד.

מבחינתי אינטליגנציה היא דבר מבורך בהחלט. אבל לא הדבר היחיד...
אם היא לא משתמשת במוח, זה בהחלט מוריד ואף דיל ברייקר.

evanescent

New member
נראה לי שחלוקה לליגות יכולה להגביל אותך

אתה תגדיר ליגה של מישהי לפי דברים שחשובים לך, ויהיו מקרים שתחליט שהיא בליגה מעליך למרות שלה יכולים להיות חשובים דברים אחרים וזה כן יכול לעבוד. יכולים להיות פערים מסוימים שאדם יקבל כי דברים אחרים חשובים לו יותר.

FineSilverMan

New member
הייתי אומר שזה קצת הפוך

אני יודע את מה שאני מביא לקשר, את מה שאני מציע ואני מחכה לבחורה שתגיד "וואו" על זה... וזאת מבלי שעלי לפרסם את עצמי, כי הפירסום לא יכול להעביר את המסר, לדעתי. אם זה נשמע בכלל הגיוני.

Melencholya

New member
הבחירה שלי היא

בעלי המושלם !

shayCn

New member
שנה טובה מלן

אני שמח שאת מאושרת איתו ושטוב לכם שם.

Melencholya

New member
אנחנו כאן לתקופת החגים

תודה רבה שי מקווה שגם אתה תמצא את בחירת ליבך עוד השנה