סקר: א' או ב'

FineSilverMan

New member
בהחלט לא צריך לכפות

אבל כן חייבים מוסר.

אם מראש אתם מסכימים על קשר פתוח, זה דבר אחד. אם בדיעבד אתה מגלה שהיא שכבה עם אחר, זה דבר אחר...

עצם שאלתך היא מכשול מחשבתך !

עצוב עד מאוד היה לי לקרוא את שאלתך שנשאלה בתום לב מוחלט אך בתוכה מכילה היא את זרעי אובדנך .
הוא או היא מושלם מכל בחינה , אבל בוגדני .
הוא או היא סביר , ממוצע , אבל נאמן לחלוטין .
פשוט לקרוא את דברייך הכתובים ולבכות על הלך מחשבתך .
מושלם מכל בחינה אבל בוגדני ?
איך ניתן להכניס בוגדנות ומושלמות על אותה סקלה משוואתית כמו שאתה עשיית ?
האם אדם בוגדני הוא מושלם בעייני תפיסתך ?
באותו רגע שאדם או גברת מכניסים תחת כנפי תכונותהם " בוגדנות " באותו רגע הם מפסיקים להיות מושלמים ויהי מה .
עצוב אף יותר לקרוא את התיחסותך למושג הנעלה ביותר אך ההולך ונעלם ממחוזותנו " נאמנות מוחלטת " .
האם אדם נאמן לחלוטין נתפס בעייניך הסומאות כאדם " סביר ,ממוצע " ?
אבוי לך ולשכמותך המוכנים להכניס תחת צל כנפהם את הבגידה ולהרחיק מעלהם את הנאמנות .

גמר חתימה טובה .

FineSilverMan

New member
ראשית, ברוך הבא לפורום

שנית, אני מניח שלא קראת את כל התגובות.

התכוונתי שהראשון מושלם על הנייר. כלומר כאשר קוראים את הפרופיל שלו באתר הכרויות, לצורך העניין. ואז חודש לתוך הקשר, מתברר שהוא מבלה בדרכים לא כשרות.

אינך יודע בהתחלה עם מי יש לך עסק. אומנם זה די מונע את הבחירה... כלומר, אתה נדרש לבחור מביניהם כאשר אתה כן יודע שהוא בוגדני...
ואז הוא לא מושלם.

אני בהחלט חושב שמי שבוגד הוא לא מושלם.

לא, מבחינתי אין קשר בין היותו האדם סביר וממוצע לבין היותו נאמן באופן מוחלט.

הנאמנות בהחלט חשובה.

גמר חתימה טובה גם לך.

isola bella

New member
הבחירה שלי

ב': סביר, ממוצע, נאמן, אבל גם אחד כזה שלא רוצה ילדים

איזולה בלה
(שמחפשת בנרות להכיר מישהו שלא רוצה ילדים:)

FineSilverMan

New member
אין בפורום?

אני מאמין שיש די הרבה גרושים+ שלא רוצים ילדים נוספים...

jack4u

New member
מה כאן השאלה

א: עוד שלוש חודשים המראה המושלם שלו כבר יהיה שגרתי עבורך ובכלל לא מלהיב . כל השפת גוף המשדרת סקסיות ופלרטטנות תהיה פטטית בעיניך ומשעממת.
את תהיי עסוקה כל היום לחשוב איפה הוא ומה הוא עושה כשאת לא רואה אותו , והוא ייבש אותך מכל טיפת שמחה ומרץ שיש לך . את תרגישי כאילו את צריכה להקריב כל טיפת מרץ שיש לך רק לשמור עליו לידך , להרחיק ממנו מתעניינות פוטנציאליות ולנסות להרשים אותו בכל הזדמנות . בסוף ימאס לך ואת תפרדי ממנו

ב: עוד שלוש חודשים את תהיי מאוהבת בו מעל הראש. הממוצעות שלו תעלם בעיניך והוא יהפוך מושלם. את תרגישי שאת מקבלת ממנו שמחה ומרץ לקום בבוקר .
את תדעי שלא משנה איפה תהי , מה תעשי הוא תמיד יחכה לך וירצה את קירבתך .

מה עדיף?

tatiana6

New member
ואלה, התכווץ לי הלב כשכתבת על "ב'"

אתה אבל גבר. איך? איך אתה יודע שכך מרגישה אישה מסיבה הזאת ובדיוק אחרי 3 חודשים? איך?
כאילו שקראת ומיפית את קשר הקודם שלי בצורה קצרה ומדוייקת ביותר, לא יאומן.

tatiana6

New member
עשית רושם של בן אדם חכם מאוד

אז אני רוצה לשאול אותך משהו.
בגלל הקשר הקודם (שכמו שכתבתי זה היה עם "ב'"), אני תוהה לפעמים מה היה קורה אם כן הייתי נשארת שם. נגיד, היינו עוד שנה עוברים לגור ביחד, נהפכים ממש לזוג לכל דבר.
וכך היינו מתכוונים להמשיך עד גיל 80-90. מה היה קורה אם פעם במקרה הייתי פוגשת איפשהו מישהו (נגיד במסגרת העבודה שלי) שבאמת מרטיט לי את הלב? הייתי בוגדת חד-פעמי ונרגעת? הייתי נשארת נאנמה ודופקת ראש בקיר מרוב יאוש? הייתי עוזבת את בן זוגי הנאמן בגלל אהבת צו הלב שלי?
מה שאני רוצה לשאול, מה הגורל של זוגיות כזאת כשמופיע צלע השלישי פתאום? לפי הסטטיסטיקה.

למעלה