סקסי..הממממממממ...../images/Emo3.gif../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif../images/Emo153.gif
מה זה סקסי, מי הוא סקסי.. אז קודם כל אני מפרקת את זה לשניים.. <כן זה לא צבא פה, אז לא לשלוש..רק לשניים> אני מתה על פרוקים. ."בוינה שאני אפרק לך את הצורה" זה למשל משפט נורא סקסי בעיניי..}
בקיצור.. א. יש את ה"סקסי" שמקבל את ההגדרה הזאת רק בעקבות המראה, והג´סטות..מן התרשמות ראשונית כזאת שיכולה אחר כך להתבדות ולהתנפץ לאלף רסיסים במיטה..< מי בא עם היאה?> ב. ויש את זה שמשדר מיניות.. אוהו....וזו כבר אופרה אחרת..אם יש לו את זה, כבר לא מעניין את סבתא של אפ´חד איך הוא נראה..ואיך הוא מצויד.. אותו אחד, זה האחד שמקרין עלי, שגורם לי להרגיש הכי אישה ויהי מה זה אותו אחד שמתמזג עם הסקס עד הסוף, שחי אותו עד תום בזמן אמת שיודע בעצמו לראות את המיניות גם מבעד צלוליטיס של אישה שיודע להעריך איכויות נשיות.. שיודע לגעת, בזמן הנכון במקומות הנכונים, ובעוצמות הרצויות שלא מתבייש בעונג שלו, וצורח אותו לשמיים, שלא מחבר את הסקס שלו עם מוסכמות, וקיבעונות. .שזורם עד צאת הנשמה .. זה אותו האחד שלי לא יבוא להסיר ממנו את הידיים והעיניים וכל דבר שיבקש, יהיה בדיוק הדבר שארצה לעשות בשבילו אותו האחד שאעדיף להתקע איתו על אי בודד ואעדיף אותו על עשרה אפולויים צעירים.. ואם מישהו מחפש מענה מדויק לשאלה הזאת בהקשר למראה.. אז אטיל פה פצצה ואגלה, שמישהו שהיה כזה בעיני פעם.. הוא אחד מבוגר ממני ב20 שנה.. בכלל לא נראה כמו נסיך.. ולמרבה הפארדוקס גם סבל מאימפוטנציה עקב בעיות בריאות.. כן, לא היה אכפת לי להתקע איתו על אי.. והסקסיות שלו עולה על של אחרים באלפי מונים.. סליחה.. בכלל עניתי פה על "מה זה סקסי"?.. או סתם פרשתי את ההעדפות המיניות שלי?… אור <סומכת על אטיוד, שתיכף יענה לי, יורדת למקלט..מה שבטוח>