סקסי

מה זה סקסי? שאלת השאלות

אבל יש לה כל כך הרבה תשובות וכולם כבר כמעט אמרו את הכל סקסי בעיני זה חוכמה, זה מיניות מרומזת זה ביישנות, זה רגישות וזה עוד מלא ג´סטות קטנות אני יכולה להרגיש הכי סקסית בעולם לבושה בטרנינג ישן ואהוב עם מישהו כזה ולהרגיש הכי לא סקסית בשמלה שחורה וצמודה עם אחר בקיצור סקסי הוא כמו יופי והוא בעיני המסתכל. נ.ב אם יש מישהוא שעונה לתאור למעלה שיתקשר!
סינ דרלה ברגע סקסי

אטיוד5

Active member
לא יודע

אבל אם את 100 קילו את לא סקסית בעיני. זה בטוח. אלא אם כן חירמנת אותי פחד.

מייקי69

New member
ואם אתה 50 - אתה לא בעיני

ותאמין לי, אחי, יש ימים - במלגזה לא תרים אותי ככה אני כבדה. וזה לא תמיד קשור למה וכמה אכלתי יום קודם !!!

אטיוד

קופצת לי ככה באמצע השרשור בלי לקרוא הכל אתה אובססיבי בקשר למשקל הכל בא מהמוח שלך ויש שמנות סקסיות להחריד ורזות ההיפך להחריד אז מה עדיף? (בהנחה שאתה לא ליד רזה, בלונדינית, נטולת קמטים, עשירה, יפה, צעירה וכו´ שגם מתעניינת בך)

אורמור

New member
סקסי..הממממממממ...../images/Emo3.gif../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif../images/Emo153.gif

מה זה סקסי, מי הוא סקסי.. אז קודם כל אני מפרקת את זה לשניים.. <כן זה לא צבא פה, אז לא לשלוש..רק לשניים> אני מתה על פרוקים. ."בוינה שאני אפרק לך את הצורה" זה למשל משפט נורא סקסי בעיניי..}
בקיצור.. א. יש את ה"סקסי" שמקבל את ההגדרה הזאת רק בעקבות המראה, והג´סטות..מן התרשמות ראשונית כזאת שיכולה אחר כך להתבדות ולהתנפץ לאלף רסיסים במיטה..< מי בא עם היאה?> ב. ויש את זה שמשדר מיניות.. אוהו....וזו כבר אופרה אחרת..אם יש לו את זה, כבר לא מעניין את סבתא של אפ´חד איך הוא נראה..ואיך הוא מצויד.. אותו אחד, זה האחד שמקרין עלי, שגורם לי להרגיש הכי אישה ויהי מה זה אותו אחד שמתמזג עם הסקס עד הסוף, שחי אותו עד תום בזמן אמת שיודע בעצמו לראות את המיניות גם מבעד צלוליטיס של אישה שיודע להעריך איכויות נשיות.. שיודע לגעת, בזמן הנכון במקומות הנכונים, ובעוצמות הרצויות שלא מתבייש בעונג שלו, וצורח אותו לשמיים, שלא מחבר את הסקס שלו עם מוסכמות, וקיבעונות. .שזורם עד צאת הנשמה .. זה אותו האחד שלי לא יבוא להסיר ממנו את הידיים והעיניים וכל דבר שיבקש, יהיה בדיוק הדבר שארצה לעשות בשבילו אותו האחד שאעדיף להתקע איתו על אי בודד ואעדיף אותו על עשרה אפולויים צעירים.. ואם מישהו מחפש מענה מדויק לשאלה הזאת בהקשר למראה.. אז אטיל פה פצצה ואגלה, שמישהו שהיה כזה בעיני פעם.. הוא אחד מבוגר ממני ב20 שנה.. בכלל לא נראה כמו נסיך.. ולמרבה הפארדוקס גם סבל מאימפוטנציה עקב בעיות בריאות.. כן, לא היה אכפת לי להתקע איתו על אי.. והסקסיות שלו עולה על של אחרים באלפי מונים.. סליחה.. בכלל עניתי פה על "מה זה סקסי"?.. או סתם פרשתי את ההעדפות המיניות שלי?… אור <סומכת על אטיוד, שתיכף יענה לי, יורדת למקלט..מה שבטוח>

x 7

New member
סקסי ???? ../images/Emo140.gif אורמור|

שאלה אחת ותשובות לה הרבה האיבר הכי סקסי בגוף האדם הוא... הראש אז מה שסקסי בעיני אחד חסר מיניות בעיני השני לכן אין תשובה לשאלה מאידך מקבל את גרסתך אור חשוב שהפרטנר יראה בנו סקסיים שיהיה מוכן להשקיע בנו ועדיף שיראה גם את עצמו ככזה ובמחילה מכבודך אנא סלחי אם אעדיף אחת בכושר להתקע איתה על אי לילה טוב

אורמור

New member
לוליק שבלוליק../images/Emo60.gifX7

אכן כן הוא.. האיבר היותר מיני מצוי בראש, שמו מוח ובעיניני מחילות וסליחות רציתי לחדד ולא להכהות שגם בי לא עולה הבחילה מול ציוד משופר וביצועים לעילא רק רציתי להקצין על מנת שיובהר שגם לקוי ציוד יכול להיות מובחר כל עוד בדמו זורמים החומרים הנכונים והרי כולנו מצוידים באיברים נוספים שיכולים להעיף אנשים למחוזות קסומים גם כשה"עיקר" לוקה בחסר.. אפשר להגיע לעולם אחר.. <טוב לא אמרתי לכמה זמן אני מוכנה להתקע עם ההוא..במחילה..
> בחיוך שבלולי.. אור

אורמור יקירתי

לא יודעת את מה פרשת פה אבל הוצאת לי את המילים מהפה
סקסיות זו התנהגות לא מראה זו ההכרה בהנאות שגוף יכול להעניק לגוף והנכונות לחקור כל דבר ללא עכבות ויותר מזה שהרצון לקבל לא יאפיל על הרצון לתת

neuron

New member
התנסות שהייתה לי אתמול../images/Emo70.gif

...הכלב השכנים, הקטן והמעצבן ההוא ששנא אותי כשעברתי לגור בבניין, החל לאחרונה לגלות כלפי יחס קצת יותר אמביוולנטי- הוא החל לקשקש בזנב במעין בלבול עם ספק על פניו בכל פעם שהיה רואה אותי. ואתמול זה קרה- כל המחסומים נפרצו, כל העקבות נעלמו... הוא פשוט נצמד לרגל ימין שלי, התחכך בה עם כל גופו וסירב להרפות. ...ומסקנתי מהתנסותי זו- יתכן ולפעמים בכדי שמישהו יתפס בעינינו כסקסי, צריך פשוט להתרגל אליו

neuron

New member
...ועוד תיקון

עקבות=עכבות ...יותר מדי טעויות לאחרונה... אולי כדאי שאני אפסיק להחשף לכימיקלים האלו?...

קורין1

New member
../images/Emo23.gif אהבתי........../images/Emo70.gif

הרבה זמן לא צחקתי כך........תודה

קורין1

New member
סקסי, כמו הרבה דברים בחיים, יחסי

גבר סקסי הוא גבר שמשדר מיניות.......

למעלה