סקסי

shay hirom

New member
השאלה היא לא מה זה סקסי ....

סקסי - בן אדם המשדר מיניות בצורה עדינה. הכוונה שלי זה לא הגוף ולא האישיות אלא ההתנהגות . מעבר לכך לכל אשה / גבר יש דברים אחרים אשר נראים להם כסקסי אצל אנשים אחרים. יש האוהבים את המבט העמוק יש האוהבים את המבט הביישן , הנבוך, יש האוהבים את המט הכלבלבי . יש האוהבים את הקול העבה (רפי גינת),יש האוהבים את הקול הצרוד , יש האוהבים אפילו את הקול הציפציף. הרבה תלוי בסקסאפיל של הבן אדם.

neuron

New member
ועוד מקרה שהיה לי לא מזמן ../images/Emo9.gif

בדיקה שיגרתית אצל רופא המשפחה. במשך למעלה מ 20 שנה היה לי אותו רופא משפחה, אך הזמן עשה את שלו והוא פרש. לפני כשבועיים ביקרתי במרפאה לבדיקה שגרתית ופגשתי לראשונה את רופאת המשפחה החדשה שלי... אומנם היא מבוגרת ממני בכ 15 שנים, ורחוקה מלהיות דוגמנית על, אבל... כשהיא ביקשה ממני להרים את חולצתי (לבדוק נשימות ודופק) או להפשיל את שרוולי(בכדי לבדוק את לחץ הדם), והנגיעות העדינות שלה בגופי
... ...היה לי קשה שלא לחשוב על עד כמה חבל שברגע זה המיטה המונחת בצד נותרת מיותמת וחסרת שימוש. ממממ... בעלות תפקידים ונשים במדים, גם להן יש ערך מוסף

און&און

New member
המממ...סקסית..

קשה לי ממש להגדיר אבל בכל זאת אנסה.. וכמו אורמור אני מבדיל בין אישה שנראית סקסית,משמש חיטובים ומראה לבין אחת שהיא סקסית רק מה?..שבשביל לדעת אם היא סקסית או לא אני חייב להכנס איתה למיטה.. כלומר,נתקלתי בעבר בכל מני נשים שנראו סקסיות או ששדרו סקס אבל לאחר מעשה לא חשבתי שהן סקסיות.. בשבילי סקסית זו אחת שלא מתביישת בעצמה,אישה שיודעת מה היא רוצה ואיך היא רוצה.. סקסית זו אחת שיודעת לבוא ולקחת,שלא תסתפק במה שהיא מקבלת בלבד אלא במה שהיא בעצמה רוצה..אישה סקסית בעיניי זו אחת שלא מקובעת במוסכמות,אחת שלא נבהלת מיצרייה שגם הולכת כל הדרך בשביל לספק אותם,שבשלמות ובטבעיות.. אישה סקסית זו אחת שתרגיש חופשיה לספר לי בטלפון שאחרי שהיא נסעה היא נגעה בעצמה כל הדרך.. סקסית היא אחת שתכעס באם יצאה לא מסופקת..בעיניי סקסית זו אחת שלא מפחדת ולא מתבישת להיות אישה,להיות מי שהיא...עד הסוף גם בחברת גבר. לא יודע אם הצלחתי להסביר ולגעת בנקודה אבל ניסיתי...בחיי..

וואלא יש נקודה שפיספסת!!

קצת ימינה.. למטה. עוד קצתת.. אוךךךךךךךךךך.. כן בדיוק שם! עכשיו הכל מושלם!

און&און

New member
בדיוק!!!!!../images/Emo8.gif

גבירותיי ורבותיי קבלו את פסיפלורה.. אשה סקסית

יאסאר עראפאת-הוא סקסי!

מה, לא??????!!!!!! איזה טעם יש לכן הנשים???!!!!
סקסי בעיניי: שילוב של עיניים חמות(רצוי מלוכסנות כמהה) שיער שאינו מקורזל(עדיפות לארוך) מבנה גוף רחב ומסוקס מעט ואינטליגנציה רגשית, מנטלית,אינטלקטואלית וזה הכל!! אני לא דורשת הרבה, נכון??

neuron

New member
ולגברים מבינינו שנותרו מבולבלים

...ועדיין אינם מבינים אשה סקסית מהיא, מצורפת תמונה שתעזור

neuron

New member
הוא אומנם מבוגר יותר

...אבל תסכימי איתי שהניסיון המיני שלו פשוט מוקרן החוצה

בגלל זה הוא ישוב על כסא גלגלים???

נתפסו לו השרירים מרוב.......(רוח השטות שורה עליי
)

מייקי69

New member
הסברת יפה

כל כך יפה - כל כך מושלם - שאני ישר מודיעה פה קבל עם ועידה אני לא סקסית !!!!!! אוף, זהו. שונאת את המושלמים והמושלמות האלה... ראבאק!

און&און

New member
תודה../images/Emo13.gif

עלק לא סקסית..לא מאמין לך!!! אפילו כשאת מתעצבנת וכותבת למישהו "עכשיו שב בשקט ותן לי לנגוס בך" אני לוקח את זה לשם..

אורמור

New member
אונצ´יק פונצ´יק....תבוא פה!../images/Emo24.gif

בטח שהצלחת להבהיר.. איך לא? והרי תארת אותי..
ואוף כמה יפה עשית את זה.. רק תיקון אחד קטן.. מה פתאום כועסת כשהיא לא מסופקת? ישר קושרת אותו לרגל של המיטה.. והוא לא יזוז עד שיספק את הסחורה!
אור

למעלה