מתקילה את השקספירית ../images/Emo13.gif
ויורה בחזרה ! סקסי = ברוס וויליס ככה מהמותן. אבל זה רק היום. ככה היום בא לי ברוס וויליס. ההיא ה"סקסית" שלו מאסה בו - שתזרוק עצם, קיבינימט. יש לו חצי חיוך כזה, עקום, וברק בעיניים.... אמא´להההההההההה !!!! ועכשיו- שקספירית יקרה, הסכיתי ושמעי - אני לא יודעת לאיית את זה אנגלית - אז הנה התרגום הפחות עסיסי : היופי הוא בעיני המתבונן. והסקסיות? הא? תגידי - מיק ג´אגר סקסי? לא, כי אני חולה עליו. ושנים חשבתי שהוא נורררא סקסי. פתאום השתנו לי ההעדפות - והוא נראה בעיני איזו פצצת אנרגיה כלואה בגוף ציפלוני כזה... ושון קונרי - בן מאה ועדיין מדהים, לא? ושוורצנגר...? - ראבאק - מה שלא תגידו - לא הייתי נוגעת בו עם מקל של מטאטא. סקסי זה מה שעושה לי את זה. כרגע הטרנד המייקי´סטי העכשווי הוא גבר גדול מידות. עם כתפיים רחבות. וואללה, אני רואה כתפיים בכלל לא מסתכלת איך בדיוק מונח עליהם הפרצוף. ישר רוצה להכנס בינהן - ואם אפשר, גם לשים שם כמה ביסים. בטח שאם הוא מקרין איזו סגירות נוראית - ושום דבר לא משפריץ החוצה - אז בטח זה אולי ככה... יצנן... (אני מסתייגת רק בגלל הכתפיים. אם הוא מופנם בעל כתפיים, אני לא מתחייבת לא ליפול אפיים). אם כי בכתה י"א הייתי חולה על רפי קינן. כולן היו מתות עליו. היה יושב, שקט, בקצה הרחבה. לא מדבר עם איש. מתבודד כזה. כל הבנות הזילו ריר וחלמו עליו בלילה. כמובן שניצחתי את כולן, והוא בא אצלי הביתה. אמא שלי היתה קוראת לו "זה עם האף האדום". נו, אני שואלת אותך. אם סקסיות היא משהו שבא מבפנים - וואללה, כמה סירים היו מסתובבים בעולם ללא מכסה. כל המכוערים האלה, המרובעים, המשעממים - כל ה"צנונים" - לא היו מוצאים בת זוג לעולם. אבל כנראה שיש חובבות צנונים ולהיפך. תקציר לתקצירנים בחבורה: מסכימה עם שקספירית, ומוסיפה פן נוסף. סקסי זה מה ש"עושה לך את זה". מבט, הומור, חיוך עקום, כתפיים, ישבן (אוייש, שיט. ישבן ישבן. חמוד כזה. עגלגל. יאמי. איך שכחתי), או ציצים (או ציצצצצצצצים). אז יש כאלה ש"עוברים" בענק. רט באטלרים כאלה. ויש חנונים-רגישים שהנשמה העדינה שלהם - הורסת. איש איש וכוס קפהו-הוא.