סקסי

סקסי

השאלה הזו עלתה בעקפין בפורום אחר, ואני סקרנית לדעת מה דעתכם. מה לדעתכם הוא אדם סקסי? האם סקסיות היא משהו ויזואלי? פנימי? האם אדם שמן יכןל להיות סקסי? האם אדם נכה יכול להיות סקסי? קדימה. shoot

יורה ישר מהמותן, בלי לכוון למטרה

מי שמרגיש סקסי ומשדר את התחושה הזו לסביבה שלו,האינטימית או המורחבת הוא אדם סקסי. לא חשוב אם יש לו 100 קילו שפם ,זקן, צעיף, יד עקומה,שיניים בולטות, אין קשר בין סקסיות למראה חצוני. ראיתי יפים גדולים שהיו יבשים כמו עציצים בשרב ולא הקרינו טיפה אחת של סקסיות. ומאידך..... מסקנה- (תקציר לעצלנים) סקסיות היא משהו באבוהה פנימי!

../images/Emo13.gif זה בא בעקבות ויכוח

בפורום אחר, שם מישהי אמרה נחרצות: סקסי=קימורים. נכנסתי בה. אלון שלנו מכיר את ה..אישיות כמנהלת פורום אחר בתפוז

Alon403

New member
ששששש...

בלי להפחיד, צריך לישון עכשיו (כן, בעשר בבוקר, אל תשאלו אפילו) חג שמייח ופורייח

שאלת הדימוי העצמי...../images/Emo28.gif

האמת פסי שזה מאוד לא ברור לי אני תוהה כל הזמן... מה הופך אדם מסויים סקסי בעיני אדם אחד ולא סקסי בעיני אדם אחר? ריח, לבוש, תספורת, חיוך, מה באמת? לי אין תשובות (רק שאלות) ענת

neuron

New member
תשובה טרוויאלית אולי אבל...../images/Emo62.gif

...לטעמי מדובר בשילוב מתאים בין מראה לפנימיות. וכוונתי היא שיש דרכים שונות לשדר מיניות והדרך הנכונה לכל אחד היא שונה והיא תלויה הן במראהו והן באישיותו. כך למשל יש נשים שנתפסות בעיני כסקסיות בזכות תכונות פיסיות אשר מחמיאות להן יחד עם מחוות שהן עושות שמשדרות מיניות. לעומתן, נשים שאינן נהנות מאותן תכונות פיסיות מחמיאות שיעשו את אותן מחוות התנהגותיות, לא רק שלא יתפסו כסקסיות אלא אף יצטיירו כמגוחחות. יחד עם זאת, במידה והן היו מתנהגות אחרת (ובהתנהגות אני מתכוון גם לסגנון דיבור), הן היו נתפסות כסקסיות. שנינות, למשל עושה לי את זה, אבל אני מניח שעדיין יש מרחב אפשרויות סופי של תכונות פיסיות שהכרחי בכדי שאני אראה את הבחורה כסקסית. והערת אגב, אני יודע שעבברו סה"כ פחות מיומיים אבל כבר מתגעגע ל
ולדברים טובים אחרים שלא מתפוררים בפה לעפר (ואני מתכוון למזון בלבד!)

אם זה ישנו בפנים,

זה משודר גם כלפי חוץ, במילה, במבט, בנגיעה, בתנועה. אדם לא יכול להיות סקסי, אם הוא לא מרגיש כזה. גם אם שמן, גם אם רזה, גם נמוך, גם קרח, גם נכה, כולללללם.

viviti

New member
אדם שמן יכול להיות סקסי.. אבל

חייב שיהיה בו משהו......... ז"א צריך שיהיה משהו חיצוני באדם בכדי שיוגדר כסקסי..... המשהו הזה לא מוגדר כי הוא יכול להיות אחר אצל אנשים שונים.. סקסיות היא שילוב של חיצוניות ופנימיות. ו... יש הבדל בין אדם שמוגדר סקסי ממבט ראשון...... ז"א אחרי מבט וחצי הנשימה נעצרת.. ו...... סקסי
לבין אדם שככל שמכירים יותר מכתירים אותו בתואר סקסי.. (התנהגות יכולה להיות שונה עם מי שמכירים ועם מי שלא...)

מייקי69

New member
מתקילה את השקספירית ../images/Emo13.gif

ויורה בחזרה ! סקסי = ברוס וויליס ככה מהמותן. אבל זה רק היום. ככה היום בא לי ברוס וויליס. ההיא ה"סקסית" שלו מאסה בו - שתזרוק עצם, קיבינימט. יש לו חצי חיוך כזה, עקום, וברק בעיניים.... אמא´להההההההההה !!!! ועכשיו- שקספירית יקרה, הסכיתי ושמעי - אני לא יודעת לאיית את זה אנגלית - אז הנה התרגום הפחות עסיסי : היופי הוא בעיני המתבונן. והסקסיות? הא? תגידי - מיק ג´אגר סקסי? לא, כי אני חולה עליו. ושנים חשבתי שהוא נורררא סקסי. פתאום השתנו לי ההעדפות - והוא נראה בעיני איזו פצצת אנרגיה כלואה בגוף ציפלוני כזה... ושון קונרי - בן מאה ועדיין מדהים, לא? ושוורצנגר...? - ראבאק - מה שלא תגידו - לא הייתי נוגעת בו עם מקל של מטאטא. סקסי זה מה שעושה לי את זה. כרגע הטרנד המייקי´סטי העכשווי הוא גבר גדול מידות. עם כתפיים רחבות. וואללה, אני רואה כתפיים בכלל לא מסתכלת איך בדיוק מונח עליהם הפרצוף. ישר רוצה להכנס בינהן - ואם אפשר, גם לשים שם כמה ביסים. בטח שאם הוא מקרין איזו סגירות נוראית - ושום דבר לא משפריץ החוצה - אז בטח זה אולי ככה... יצנן... (אני מסתייגת רק בגלל הכתפיים. אם הוא מופנם בעל כתפיים, אני לא מתחייבת לא ליפול אפיים). אם כי בכתה י"א הייתי חולה על רפי קינן. כולן היו מתות עליו. היה יושב, שקט, בקצה הרחבה. לא מדבר עם איש. מתבודד כזה. כל הבנות הזילו ריר וחלמו עליו בלילה. כמובן שניצחתי את כולן, והוא בא אצלי הביתה. אמא שלי היתה קוראת לו "זה עם האף האדום". נו, אני שואלת אותך. אם סקסיות היא משהו שבא מבפנים - וואללה, כמה סירים היו מסתובבים בעולם ללא מכסה. כל המכוערים האלה, המרובעים, המשעממים - כל ה"צנונים" - לא היו מוצאים בת זוג לעולם. אבל כנראה שיש חובבות צנונים ולהיפך. תקציר לתקצירנים בחבורה: מסכימה עם שקספירית, ומוסיפה פן נוסף. סקסי זה מה ש"עושה לך את זה". מבט, הומור, חיוך עקום, כתפיים, ישבן (אוייש, שיט. ישבן ישבן. חמוד כזה. עגלגל. יאמי. איך שכחתי), או ציצים (או ציצצצצצצצים). אז יש כאלה ש"עוברים" בענק. רט באטלרים כאלה. ויש חנונים-רגישים שהנשמה העדינה שלהם - הורסת. איש איש וכוס קפהו-הוא.

viviti

New member
רגע ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

שכחת את ריצארד גיר..... ראיתי אתמול סרט בכיכובו בערוץ 2..... מדהים שחבל"ז... (וזו הייתה הערת ביניים קטנה... עד שהציפה שלי תצא מהמייבש...)
את הסדר לא עשיתי בבית. אבל כמו כל אמא טובה.. דאגתי שהדלת תשאר פתוחה כדי שהכלב יוכל לצאת ולעשות את צרכיו.. אלא ש... לא תיכננתי שירד גשם......... בקיצור.. הכלב יצא לטיול.. וחזר ישר למצעים שלי... נכון שיש לי עוד כמה מצעים בארון.. אבל את אלו החלפתי חדשים אתמול בבוקר... ובא לי עליהם היום..

איך שאני שומעת ירים-אני נשכבת

כמוש אמרה טליה שפירא האגדתית ז"ל במונולוגים הפולניים שלה. אבל איך שאת ירית אני הבנתי שאנחנו כבר לא נתלוש שערות או האבקות בוץ על אותן דמויות קולנועיות. ברוס ויליס-איכסה בעיני, אפעם לא מגולח.יהיר(שונאת),בטוח מדי בעצמו,ותשמעי מאז שהוא נפרד מהאישה הכי יפה בעולם שלו,אז גם טעם טוב כנראה אין לו. כולו שלך. מתנה לחג עטוף בנייר חום מחוספס וקשור עם חוט שפגאט דק. דרך אגב, גם ראט באטלר נכנס לי לאותה חבילה, חופשי-קחי אותו, למרות שיש לי הרגשה קצת נקרופילית לגביו בנתוניו היום. אותו הדבר שון וקנרי- את רואה איזה מתנה לחג? אריזה של שלשה במחיר של אחד תקציר: אני נותנת למייקי69 שלשה מושאי פנטזיות במתנה.מהשאריות של אילו שאני לא אוהבת. התחלתי עם פולנייה, וסיימתי ככה כמו הבונבוניירה שעברה במשפחה משנה לשנה.

מייקי69

New member
שקספירית, אם את כבר אורזת

וקושרת לי בסרט - ´סתכלי טוב אם יש מקום גם למל גיבסון, טוב, אם לא כולו נכנס (הוא קטנצ´יק, דווקא אמור להכנס פיקס), אז לחלקים ממנו. את הפטפוט האין סופי שלו אפשר להשאיר בחוץ. ויש עוד כמה. אבל רק אם יש לך מקום. תגידי, מה עם איתן הוק? - יש מקום לאחד שרמנטי-רך-רומנטיקן בפנוכו? את בראד פיט בבקשה לא לארוז. להשאיר בחוץ. שיטטטטט - עד שהמתנה שלך תגיע, כבר יעבור השי-שבת !!! טוב, אני יוצאת לחפש איזה סקסי מקומי. וואללה, מזל שיורד קצת גשם. אחרת היתי לגמרי מתיבשת פה.....

אחד סקסי מקומי

הצעה לעיסקה: אני אתן לך שני יאיר לפיד מנופחי שרירים תמורת אחד קובי מידן עם הקול המלטף הזה. הולך? אפילו לא ארוז. כמו שהטבע ייצר אותו-מקבלת.

כמו השפן של עליסה מארץ הפלאות תוהה

מה , זה לא היה ברור? וכן- מכורה לאינטלגנציה +רגישות. אוהבת "לפלפים" מסניפה קולות רכים מזריקה תובנות מריחה "אמיתיים" וכל שאר החלקים של הישבן, הכתפיים, ריבועי החזה, החזית המהוללת, בעיניי ,שוליים מול יתר הנתונים. זה עושה אותו אטרקטיבי וסקסי בעיניי. אבל בעצם השפן שם מיהר כל הזמן...

מייקי69

New member
בסיס האם לכוכב שקספיר - האם שומע?

מסע בין כוכבים - הדיבור הזה. אבל חזרה לבסיס האם. הנה - החלטנו - מה שסקסי בעיני - לא בהכרח סקסי בעינייך. וההוא ממול - הוא אותו אחד. רק מה - אני לא אוהבת את ההבעה המכופתרת, ואת לא אוהבת את הריבועים בחזה. ואל תהיי רעה. יאיר לפיד הוא גם כן לא ממש טיפש, ויש בו איזו רגישות מדהימה, עם איזו הבטחה להתפרצות ספונטאנית. ככה את זורקת אותו, רק בגלל שיש לו קצת שרירים? - לא יפה. אבל... בלית ברירה אני אאסוף את המתנה הכפולה שאת שולחת לי. תשמעי, אני בחורה נחמדה. מה, אני ישאיר שני יאיר לפידים בחוץ, בגשם...? ועוד בחג הפסח?

שומע-רות- עבור

מישהו אמר משהו על כפתורים בעיניים? צ´מעי, אם את משאירה 2 יאיר לפידים במרפסת בגשם אני אעשה להם טובה אבל זה רק בגלל שאני סוציאלית בנשמה.. כן- והחלטנו את ההחלטה הזו כבר ביציאה למסע בין כוכבים,לא?

למעלה