כנראה שאותך צריך לתקן , הנה התיקון
הדיסקים מונחים לפני ואני קורא מתוכם: דארק סייד-שירים 6 9 10 ווטס לבד,שיר 1 מייסון,שיר 2 ווטרס גילמור ורייט,שיר 3 גילמור וווטרס,שיר 4 כולם,שיר 5 רייט,שיר 7 ווטרס ורייט,שיר 8 גילמור מייסון ורייט. אנימלס-כל הדיסק ווטרס לבד למעט דוגז שזה ווטרס וגילמור. וויש יו-שירים 2 ו 3 ווטרס לבד,שיר 1 ווטרס גילמור ורייט,שיר 4 ווטרס וגילמור ושיר 5 ווטרס גילמור ורייט. פיינל קאט-הכל ווטרס. החומה-הכל ווטרס למעט שני שירים שהלחין גילמור. אקוז-שירים 1 5 ו 6 כולם יחד,שירים 2 ו 3 גימור וווטרס,שיר 4 ווטרס לבד. אטום ארט-שירים 1 ו 5 כולם יחד,שיר 2 ווטרס,שיר 3 רייט ושיר 4 גילמור. צלוחית סודות(מצטער על התרגום)-שירים 1 3 ו 4 ווטרס לבד,שיר 2 רייט,שיר 5 כולם,שיר 7 רייט ושיר 8 בארט. מור-שירים 1 2 3 5 6 ווטרס לבד,שיר 4 מייסון ורייט,שיר 7 כולם,שיר 8 וורט גילמור ורייט,שירים 9 10 11 כולם,שיר 12 גילמור,שיר 13 ווטרס ורייט. Obscured By Clouds- שיר 1 ווטרס וגילמור,שיר 2 כולם,שיר 3 רייט וווטרס,שירים 4 ווטרס וגילמור,שיר 5 ווטרס וגילמור,שיר 6 רייט וגילמור,שיר 7 גילמור,שיר 8 רייט ווטרס,שיר 9 רייט וווטרס,שיר 10 כולם. תישמע אם אחרי כל זה התמונה לא ברורה לך אז אין לי מה להגיד. חוץ מזה בהודעתך ציינת גם מי שר ולא בזה עסקתי,ברור לי שבהרבה קטעים גילמור שר יותר. ואגלה לך שתי סודות לגביי שרוב רובם של האנשים,כולל אתה,לא מסכימים עימי וזה בסדר כי זה עניין של טעם: 1-ווטרס לדעתי זמר הרבה יותר טוב מגילמור,לא יודע למה אבל שהוא עולה לטונים גבוהים וצורח זה גומר אותי,גילמור יותר רך ומלטף וווטרס מוציא את הנשמה ואת זה אני אוהב,ו-2-פיינל קאט בעיניי אלבום מצויין,מילים מצוינת,לחנים טובים והשירה של ווטרס ענקית בעיניי.אבל,זו דעתי בלבד.